- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Hahaha aslında libido paylaşma olsaIste bunlar hep enistemizin yuzunden
Libido fazlasi elinde patliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha aslında libido paylaşma olsaIste bunlar hep enistemizin yuzunden
Libido fazlasi elinde patliyor
Paylastikca cogaliyorHahaha aslında libido paylaşma olsa
Ikiside dolar inşallah ama geç gelmisin bu saatte kızlar uyuyordurPaylastikca cogaliyor
Ben de o yuzden geldim
Biraz libido biraz yasam sevinci
Bahtimiza ne duserse
Sen varsin yaIkiside dolar inşallah ama geç gelmisin bu saatte kızlar uyuyordur
Evet ♡ dur ben ayarliyacam libidonuSen varsin ya
Kim skandal gıııı
Yazmıştım mesajı yollamamış:/ Disipline Girmis BirKadin havadismi var bacım:)))
Yok yahu kızlar , kimse gelmemiş diye öyle şeyettimKim skandal gıııı
He ya bende 1 saat evvel yazmiştim yollamamiş. Sen dün çay koydum dedin kayboldun bu aralar baya yoğunsunYok yahu kızlar , kimse gelmemiş diye öyle şeyettim
ya dün o ara yazdıktan sonra çay içip mutfağı topladım kahvaltılık birşeylerde yemiştik ayıptır söylemesi.He ya bende 1 saat evvel yazmiştim yollamamiş. Sen dün çay koydum dedin kayboldun bu aralar baya yoğunsun
Afiyetolsun canım.Çay içiyonmu diyor kardeşim koç burcundan olan diye belirteyim:)) evet diyorum git doldur kendine diyor seninkide öyle oldu kayboldun:))ya dün o ara yazdıktan sonra çay içip mutfağı topladım kahvaltılık birşeylerde yemiştik ayıptır söylemesi.
Sonra ben gelince kimse yoktu, yattım uyudum valla , yuhum vardı
He şimdi tam hatırladım birde telefonun şarjı yoktu, takmıştımAfiyetolsun canım.Çay içiyonmu diyor kardeşim koç burcundan olan diye belirteyim:)) evet diyorum git doldur kendine diyor seninkide öyle oldu kayboldun:))
Gece geç gelmişsin gördüm ben o saatte 2 tane bebekle uğraşiyorum eşim ve kızım
Tımam ben burdayim:)) nisan kayiplarda ha sesi soluğu çıkmıyor hiçbirininHe şimdi tam hatırladım birde telefonun şarjı yoktu, takmıştım
Telafi ederiz ayıpsın :)((
Şaka maka bundan 3 gün öncesine kadar hiç susmuyorlardı, icraate döktüler zaarTımam ben burdayim:)) nisan kayiplarda ha sesi soluğu çıkmıyor hiçbirinin
Kim gelmemiş ben mi her bildirimde bakıyorum çıkıyorum bu ara bir yoğunum sorma misafir yemekli çaya kendimi kaybettim@tuzsuz_ruh uğramaz oldun sebebi ne ola ki