• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kız bak valla şuan nerden yaziyom sana demicem ama:olamaz: wc ye bile zor girer oldum hem senin camasir makina bozulmuş üstüne buzdolabı naberrrrr bunları nerden biliyorum acaba:KK54:
Yaptırdım :lululu:

derandiren .!.:
Kız tuzsuz tiyo vermiyorsun bana artik:)) artik sarmiyor seni buralar
Ahahahajaj bacım sen üşüyorsun ne yapayım hatta geçen bir sitede indirimler vardı sana gösterdiğim şeylerden diyecektim ama sen pazen bicamanla mutlusun diye demedim bişey :KK70:

Ahahahajaj bacım sen üşüyorsun ne yapayım hatta geçen bir sitede indirimler vardı sana gösterdiğim şeylerden diyecektim ama sen pazen bicamanla mutlusun diye demedim bişey :KK70:
Ay söyleseydin ya:/ neredeydi bak bicamama biyikli:)))

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 25
Duş aldım soğuk valla:KK53:Ay sen bir doğur ondan sonra görüşelim hemi tuzsuzum:)) bebeğin olunca kaybolma bir yerlere yorgunluktan şalvarla gezersin:)) 4 saatlik uykuyla duruyorum:deli:
Ahahahhajaha kız ben hep evde askılı şort tulum tabi kısa öyle gezerim yani alışkınım bebeğim uykusuzda olsam hastada olsam öyle :temizlik::temizlik::temizlik:

Back