- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
Kim gelmemiş ben mi her bildirimde bakıyorum çıkıyorum bu ara bir yoğunum sorma misafir yemekli çaya kendimi kaybettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim gelmemiş ben mi her bildirimde bakıyorum çıkıyorum bu ara bir yoğunum sorma misafir yemekli çaya kendimi kaybettim
Kız bak valla şuan nerden yaziyom sana demicem ama wc ye bile zor girer oldum hem senin camasir makina bozulmuş üstüne buzdolabı naberrrrr bunları nerden biliyorum acaba
He valla gerçek yüzleri çıktı anam dedim ya:))) bizi geçici olarak kullanmışlarŞaka maka bundan 3 gün öncesine kadar hiç susmuyorlardı, icraate döktüler zaar
YaptırdımKız bak valla şuan nerden yaziyom sana demicem ama wc ye bile zor girer oldum hem senin camasir makina bozulmuş üstüne buzdolabı naberrrrr bunları nerden biliyorum acaba
Eeee dur bakalım bu işin bidahaki ayı da varHe valla gerçek yüzleri çıktı anam dedim ya:))) bizi geçici olarak kullanmışlar
Biliyorum hatta çamaşır makinası yaptirinca buzdolabini bozulduYaptırdım
Yanlış biliyosunBiliyorum hatta çamaşır makinası yaptirinca buzdolabini bozuldu
Yanlış biliyosun
Yanlış biliyosun
Ay hadi hemencecik çıkarsın inşallah.
Of ne yapayım, geçen hafta çamaşır makinesi bozuldu içinde çamaşırlarla. Yaptırdım 3 gün sonra buzdolabı bozuldu. O bitti bugun yinee çamaşır makinası bozuldu kafayı yemek üzereyim temizlik yaptım , çok yoruldum . Çay koydum içeriz
Kız tuzsuz tiyo vermiyorsun bana artik:)) artik sarmiyor seni buralar
Yaniii gün olurr devran dönerEeee dur bakalım bu işin bidahaki ayı da var
Ahahahajaj bacım sen üşüyorsun ne yapayım hatta geçen bir sitede indirimler vardı sana gösterdiğim şeylerden diyecektim ama sen pazen bicamanla mutlusun diye demedim bişeyderandiren .!.:Kız tuzsuz tiyo vermiyorsun bana artik:)) artik sarmiyor seni buralar
Ay söyleseydin ya:/ neredeydi bak bicamama biyikli:)))Ahahahajaj bacım sen üşüyorsun ne yapayım hatta geçen bir sitede indirimler vardı sana gösterdiğim şeylerden diyecektim ama sen pazen bicamanla mutlusun diye demedim bişey
Oooo çok sexyAy söyleseydin ya:/ neredeydi bak bicamama biyikli:)))
Trendyoldan almiştim:))) bunlar beni basma pijamali sanıyo gerçekten ama biyik basmalı giyiniyorumOooo çok sexy
Allah canını almaya kız adamın yanına böyle gitmeeeeeAy söyleseydin ya:/ neredeydi bak bicamama biyikli:)))
Hahayyyt takip ediyoruz cinimmm nolduuuHe 2. Kez bozuluşunu söylemedin de tuzsuz hanım, gitmiş aramış bulmuş bana iş yapıyor burda
Duş aldım soğuk vallaAy sen bir doğur ondan sonra görüşelim hemi tuzsuzum:)) bebeğin olunca kaybolma bir yerlere yorgunluktan şalvarla gezersin:)) 4 saatlik bölük pörçük uykuyla duruyorumAllah canını almaya kız adamın yanına böyle gitmeeeee
Ahahahhajaha kız ben hep evde askılı şort tulum tabi kısa öyle gezerim yani alışkınım bebeğim uykusuzda olsam hastada olsam öyleDuş aldım soğuk vallaAy sen bir doğur ondan sonra görüşelim hemi tuzsuzum:)) bebeğin olunca kaybolma bir yerlere yorgunluktan şalvarla gezersin:)) 4 saatlik uykuyla duruyorum