• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ay hadi hemencecik çıkarsın inşallah.
Of ne yapayım, geçen hafta çamaşır makinesi bozuldu içinde çamaşırlarla. Yaptırdım 3 gün sonra buzdolabı bozuldu. O bitti bugun yinee çamaşır makinası bozuldu kafayı yemek üzereyim :mad: temizlik yaptım , çok yoruldum . Çay koydum içeriz :KK53:
Sağol Çıktı teyzesi 2 tane ama demekki sancılı oluyor:))
Ay şansa bak annemlerinde öyle sürekli beyaz eşyaları bozuluyor oda şans ya geçmiş olsun cana gelen mala gelsin:)
Koy canım bende içiyorum şimdi beraber içeriz:KK50:

Sağol Çıktı teyzesi 2 tane ama demekki sancılı oluyor:))
Ay şansa bak annemlerinde öyle sürekli beyaz eşyaları bozuluyor oda şans ya geçmiş olsun cana gelen mala gelsin:)
Koy canım bende içiyorum şimdi beraber içeriz:KK50:
Ay ne sevimlidir he şimdi güldüğünde hemen göze çarpar :37:
Ben kendim nazar ettim :27: geçenlerde yeni evlenecek bir arkadaş vardı. Onla konuşurken hangisini alsam diye , ben de dedim 4 senedir bi tık bile etmediler çok memnunum . Al sana :27:

Evet o da dün yıkandı benim gibi bana laf söylüyor bı de ah bu Nisan var ya nisankralicesi nisankralicesi
:KK53::KK70:
Ne güzel işte cici olmuşunuz:)) gece şenlik var:KK8:
Ay ne sevimlidir he şimdi güldüğünde hemen göze çarpar :KK37:
Ben kendim nazar ettim :KK53: geçenlerde yeni evlenecek bir arkadaş vardı. Onla konuşurken hangisini alsam diye , ben de dedim 4 senedir bi tık bile etmediler çok memnunum . Al sana :KK53:
evet teyzesi henüz minik biraz daha çıksa çok güzel olacak:))
Hahah ay sende benim gibi ha ablam şom ağız diyo bazen
Bizim klima var salonda yatak odasına 2. El alalım dedik masraf olmasın. Bende babama gidip gelip diyorum bab sizinki sıfır ama bu biziim 2. El daha çok soğutuyor süper vs. Gece dumanla uyandık motoru yandı:KK70:

Ne güzel işte cici olmuşunuz:)) gece şenlik var:KK8:

evet teyzesi henüz minik biraz daha çıksa çok güzel olacak:))
Hahah ay sende benim gibi ha ablam şom ağız diyo bazen
Bizim klima var salonda yatak odasına 2. El alalım dedik masraf olmasın. Bende babama gidip gelip diyorum bab sizinki sıfır ama bu biziim 2. El daha çok soğutuyor süper vs. Gece dumanla uyandık motoru yandı:KK70:
Bizimde sofben bozuldu ya :))) annem bizdeydi bundan ne guzel su geliyor dedi bi kac gun sonra nakavt:D

Back