- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Sağol Çıktı teyzesi 2 tane ama demekki sancılı oluyor:))Ay hadi hemencecik çıkarsın inşallah.
Of ne yapayım, geçen hafta çamaşır makinesi bozuldu içinde çamaşırlarla. Yaptırdım 3 gün sonra buzdolabı bozuldu. O bitti bugun yinee çamaşır makinası bozuldu kafayı yemek üzereyimtemizlik yaptım , çok yoruldum . Çay koydum içeriz
Senin dükan açılmış sanki uykun geldiğine göreNere diye sormak istiyorum ama sormasam mi
) Canım benim yaa
Senin dükan açılmış sanki uykun geldiğine göre
Ay ne sevimlidir he şimdi güldüğünde hemen göze çarparSağol Çıktı teyzesi 2 tane ama demekki sancılı oluyor:))
Ay şansa bak annemlerinde öyle sürekli beyaz eşyaları bozuluyor oda şans ya geçmiş olsun cana gelen mala gelsin:)
Koy canım bende içiyorum şimdi beraber içeriz
Nörün gııBende geldim...
Selam kızlar ben geldim
Hoşgeldiniz kızlar :)))Bende geldim...
Hoşgeldin öğretmenimm:)Selam kızlar ben geldim
Hoşgeldiniz kızlar :)))
Hoşgeldin öğretmenimm:)
Tahinli corekle bibiye nispete geldim yokmuşNörün gıı
Hoşgeldin kızımın burcuuu:))Bende geldim...
Hoşgeldin :)8Selam kızlar ben geldim
Hosbuldum canim♡Hoşgeldin kızımın burcuuu:))
Ne güzel işte cici olmuşunuz:)) gece şenlik var
evet teyzesi henüz minik biraz daha çıksa çok güzel olacak:))Ay ne sevimlidir he şimdi güldüğünde hemen göze çarpar
Ben kendim nazar ettimgeçenlerde yeni evlenecek bir arkadaş vardı. Onla konuşurken hangisini alsam diye , ben de dedim 4 senedir bi tık bile etmediler çok memnunum . Al sana
Hoşbuldum canımHoşgeldin :)8
Bizimde sofben bozuldu ya :))) annem bizdeydi bundan ne guzel su geliyor dedi bi kac gun sonra nakavtNe güzel işte cici olmuşunuz:)) gece şenlik var
evet teyzesi henüz minik biraz daha çıksa çok güzel olacak:))
Hahah ay sende benim gibi ha ablam şom ağız diyo bazen
Bizim klima var salonda yatak odasına 2. El alalım dedik masraf olmasın. Bende babama gidip gelip diyorum bab sizinki sıfır ama bu biziim 2. El daha çok soğutuyor süper vs. Gece dumanla uyandık motoru yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?