İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Hhahah benim ablamın ikizleri var 3 yaşında çok da yaramaz değiller,, vallahi yaramazlık yapıyorlar ablam oturduğu koltuktan birbirlerine birbirlerini dövdürüyor.
Kıza diyor vur oğlana ,oğlana diyor vur kıza vurmazsan kalkar ikinizi döverim.
birbirlerini şamarlıyorlar güzelce ,,,sonra diyor gidin diğer odada ağlayın gelin.
Gidip diğer odada ağlayıp geliyorlar, sessizce oynamaya devam ediyorlar görmen lazım
10 tane yapsam büyütürüm diyor
Ondan yapcam ,,,Dip not ; ablam benden çatlaktır.[/QUOTE]
Ablanın krizi yönetim şeklinden, nekadar catlak biri olduğunu anladım zaten

Herkesin başka çözümleri var, bende çok sinirlenip kendime hakim olamayacagimi dusundugum anlarda, youtube tvye bağlar son ses ankara havası filan açarım hep birlikte çıldırırız

Cennet mahallesindeki gbi, dans eder hoplar zıplar, tepinir enerjiyi atar öyle sakinleşiriz mesela :)

Yok acil doktoruyla olacak bir şey değil. Kadın doktoru lazım bana, o takip ediyor değerlerimi.. Ben bilip de diyemem şu tahlil yapılacak diye.. Neyse ben yine hastaneye ulaşmaya çalışayım.

O halde senin doktorun lazım sana ,ara konuş ama bu saatte kadın doktoru bulunmaz ,millet doğurtmaya kalkıp gelmiyor

Alıntını düzenledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…