- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Senin ruhun hepimizden gençMartta 37 olucam evet teyze diyebilirsiniz bana eniştenizde bazen ayşe apla diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ruhun hepimizden gençMartta 37 olucam evet teyze diyebilirsiniz bana eniştenizde bazen ayşe apla diyor
Önemli olan yaş değil bacımMartta 37 olucam evet teyze diyebilirsiniz bana eniştenizde bazen ayşe apla diyor
Önemli olan libidoÖnemli olan yaş değil bacım
Senin ruhun hepimizden genç
Tabiki libidoÖnemli olan yaş değil bacım
Tabiki libido
Tşk ederimde niye yaptın anlamadım?Alıntını düzenledim
Alıntı konusunda çok hassas bibiTşk ederimde niye yaptın anlamadım?
Yanlış alıntıladım diyemi?
Pardon bibican bida olmaz, çok dikkatli alıntılarım
Tşk ederimde niye yaptın anlamadım?
Yanlış alıntıladım diyemi?
Pardon bibican bida olmaz, çok dikkatli alıntılarım
Sadece ben mi herkeşler dedi bikere okuyorsun kim ne yazmış belli değil yanlış alıntı yaparsanız alıntk yapmayın 1 tane mesajda etiket yapın düzelmiş olurAlıntı konusunda çok hassas bibi
Dogum saatini biloyorsan netten bakİvet neyseki ezanı duymadım 5.5 da yattım
Benim ay burcum ne la martın 26 sıyım nasıl öğreniyoruz burcum koç yükselenim akrep
Burç: KoçDogum saatini biloyorsan netten bak
İlk defa duydum ay burcunu bu arada ay burcum kovaymis @Kova hatunuDogum saatini biloyorsan netten bak
Alıntı konusunda çok hassas bibi
Benim öğrenciliğim çok başarılı değildir, siz en iysi atın beni topiktentamam affettim
Bazı durumlarda yemek 2. planda olabiliyor amaKocaniza çeşit çeşit akşam yemeği yapin işin sırrı çok çeşitte :)
Benimki çok çeşit yapınca kıziyor gerek yok diyorKocaniza çeşit çeşit akşam yemeği yapin işin sırrı çok çeşitte :)
Bazen ne yemek istersin sorusuna seni cevabı alıyoruz dimi canımBazı durumlarda yemek 2. planda olabiliyor ama
Benimki çok çeşit yapınca kıziyor gerek yok diyor
Ya ne alınıyon hemen düzeltiyorum ben karışırsa alıntı beni etiketleyin düzeltirim klavyememi yapışıcakBenim öğrenciliğim çok başarılı değildir, siz en iysi atın beni topikten
Libidomda yok
Fakirimde..
Hakkaten yazık bana hee