- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.859
- 478
- 36
AminnnAllah olmayanlara versin ♡ benden geçti artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnAllah olmayanlara versin ♡ benden geçti artık :)
Aşk çok fazla evet, hunharca severiz birbirimiziAşk çok fazla o zaman
hOŞGELDİNNNNAç kollarını geliyom
He canım hee bekle ederlerYa ben 2 tane yapıp kendime hizmet ettirecem ,akıllı olcan kızım yemek yapmayı ütü yapmayı getir götürü bilecekler
Benimmmm teşekkür ederimBu Rakika kim ya ne güzel bi nick aşk dolu
Benimmmm teşekkür ederim
Kızlar merhaba
Size bir şey soracağım ya.. Özel hastane akşam 5 gibi tahlil alır mı? Adetin 3. günü yaptırmam gerekiyor ve okul çıkışına toplantı koymuşlar, normalde okul çıkışı gidecektim Hastaneyi aradım, ulaşamadım.
Alması lazım 24 saat açık oluyor labaratuvarlari en azından bizim burdakiler öyleKızlar merhaba
Size bir şey soracağım ya.. Özel hastane akşam 5 gibi tahlil alır mı? Adetin 3. günü yaptırmam gerekiyor ve okul çıkışına toplantı koymuşlar, normalde okul çıkışı gidecektim Hastaneyi aradım, ulaşamadım.
Alınması gerekKızlar merhaba
Ne tahlili olmasına bağlı.Kan ise acilde alırlar.
Alması lazım 24 saat açık oluyor labaratuvarlari en azından bizim burdakiler öyle
Yasin kaçtı ? :)Ya dün geceki mesajların bazılarını okudum en küçük ben miyim
Bende yaptırdım açık oluyor özel hastanelerin ama poliklinikse olmazHormon tahlili olacak kan yani.. Zaten ilk doktora gideceğim. 24 saat kadın hastalıkları doktoru var. O yazacak tahlili de gideceğim. Önemli olan laboratuvar açık olur mu işte..
He canım hee bekle ederler
Bide sen benim gibi çatlak genlere sahipsin..
Durgun sakin insanlar çocuk yapsin arkadaş..kendin gibi bitane daha olduğunu dusunsene
Bende 2 tane daha benden var düşün artık
Enerji fazlalalığından birbirimizi öldürcez yakında
Ben olmadığım kesinYa dün geceki mesajların bazılarını okudum en küçük ben miyim
Hormon tahlili olacak kan yani.. Zaten ilk doktora gideceğim. 24 saat kadın hastalıkları doktoru var. O yazacak tahlili de gideceğim. Önemli olan laboratuvar açık olur mu işte..
Şu alıntiyi düzeltin
26 :)Yasin kaçtı ? :)