• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ya ben 2 tane yapıp kendime hizmet ettirecem ,akıllı olcan kızım yemek yapmayı ütü yapmayı getir götürü bilecekler :KK4::KK70:
He canım hee bekle ederler :işsiz:
Bide sen benim gibi çatlak genlere sahipsin..
Durgun sakin insanlar çocuk yapsin arkadaş..kendin gibi bitane daha olduğunu dusunsene :KK53:
Bende 2 tane daha benden var düşün artık :işsiz:
Enerji fazlalalığından birbirimizi öldürcez yakında :KK70:
[/QUOTE]

Hhahah benim ablamın ikizleri var 3 yaşında çok da yaramaz değiller,, vallahi yaramazlık yapıyorlar ablam oturduğu koltuktan birbirlerine birbirlerini dövdürüyor.
Kıza diyor vur oğlana ,oğlana diyor vur kıza vurmazsan kalkar ikinizi döverim.
birbirlerini şamarlıyorlar güzelce ,,,sonra diyor gidin diğer odada ağlayın gelin.
Gidip diğer odada ağlayıp geliyorlar, sessizce oynamaya devam ediyorlar görmen lazım :KK73:
10 tane yapsam büyütürüm diyor :KK8:
Ondan yapcam ,,,Dip not ; ablam benden çatlaktır.:-)

Kızlar merhaba
Size bir şey soracağım ya.. Özel hastane akşam 5 gibi tahlil alır mı? Adetin 3. günü yaptırmam gerekiyor ve okul çıkışına toplantı koymuşlar, normalde okul çıkışı gidecektim :KK61: Hastaneyi aradım, ulaşamadım.

Ne tahlili olmasına bağlı.Kan ise acilde alırlar.

Kızlar merhaba
Size bir şey soracağım ya.. Özel hastane akşam 5 gibi tahlil alır mı? Adetin 3. günü yaptırmam gerekiyor ve okul çıkışına toplantı koymuşlar, normalde okul çıkışı gidecektim :KK61: Hastaneyi aradım, ulaşamadım.
Alması lazım 24 saat açık oluyor labaratuvarlari en azından bizim burdakiler öyle

Kızlar merhaba
Alınması gerek ;)

He canım hee bekle ederler :işsiz:
Bide sen benim gibi çatlak genlere sahipsin..
Durgun sakin insanlar çocuk yapsin arkadaş..kendin gibi bitane daha olduğunu dusunsene :KK53:
Bende 2 tane daha benden var düşün artık :işsiz:
Enerji fazlalalığından birbirimizi öldürcez yakında :KK70:

Hhahah benim ablamın ikizleri var 3 yaşında çok da yaramaz değiller,, vallahi yaramazlık yapıyorlar ablam oturduğu koltuktan birbirlerine birbirlerini dövdürüyor.
Kıza diyor vur oğlana ,oğlana diyor vur kıza vurmazsan kalkar ikinizi döverim.
birbirlerini şamarlıyorlar güzelce ,,,sonra diyor gidin diğer odada ağlayın gelin.
Gidip diğer odada ağlayıp geliyorlar, sessizce oynamaya devam ediyorlar görmen lazım :KK73:
10 tane yapsam büyütürüm diyor :KK8:
Ondan yapcam ,,,Dip not ; ablam benden çatlaktır.:-)[/QUOTE]
Bunu bende uygulayayım kızlarıma:))

Back