- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Yalan söylüyor son izci geçmiş mesajlara bak bi istersenYok be, nisankralicesi kendine yandaş arıyo
3. Defterini kapattım ben..Ömrümü yediler yeter 2 tane..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalan söylüyor son izci geçmiş mesajlara bak bi istersenYok be, nisankralicesi kendine yandaş arıyo
Aç kollarını geliyom
Eniştene selamlar, sevgilerEnişte bunu okusa boşar seni kizz
Yok be, nisankralicesi kendine yandaş arıyo
Belki ikiz olurBacanak yap yaparkende bana anlat nası oluyo diye sana 4. bile yakışır beee
Yalan söylüyor son izci geçmiş mesajlara bak bi istersen
Hoşgeldin ♡ nasilsin ?Nisanım
Yapar mı yaparBenim bacanağıma 10 tane bile yakışır o libidoyla
Sırf ders yapsın diye sınıfin en afacan 4 çocuğu şuan bizim evde ve ben başlarında oturuyorummember: 791189"]Bacanak yap yaparkende bana anlat nası oluyo diye sana 4. bile yakışır beee
İkizleri sallıyorumHoşgeldin ♡ nasilsin ?
Yapar mı yapar
Lan valla libidom yok benim, olay kendiliğinden gelişiyor, aşk olunca gerisi geliyor..Benim bacanağıma 10 tane bile yakışır o libidoyla
Yok PaNickYok yapacak :))İkizleri sallıyorum
Büyükle de lego oynuyoruz
Sen napıyon
Yaptın mı 3.yü:)
Aşk çok fazla o zamanLan valla libidom yok benim, olay kendiliğinden gelişiyor, aşk olunca gerisi geliyor..
Spontane gelişiyor
Sırf ders yapsın diye sınıfin en afacan 4 çocuğu şuan bizim evde ve ben başlarında oturuyorum
Zor iş çocuk arkadaş, ömrüm tükendi..Eleğimi astım, sahaları sizlere bıraktım son izci
Allah olmayanlara versin ♡ benden geçti artık :)PaNickYok dan önce sen yap bak örnek olman lazım