• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

member: 791189"]Bacanak yap yaparkende bana anlat nası oluyo diye sana 4. bile yakışır beee:KK70:[/QUOTE]
Sırf ders yapsın diye sınıfin en afacan 4 çocuğu şuan bizim evde ve ben başlarında oturuyorum :işsiz:
Zor iş çocuk arkadaş, ömrüm tükendi..Eleğimi astım, sahaları sizlere bıraktım son izci son izci :KK53:

member: 791189"]Bacanak yap yaparkende bana anlat nası oluyo diye sana 4. bile yakışır beee:KK70:
Sırf ders yapsın diye sınıfin en afacan 4 çocuğu şuan bizim evde ve ben başlarında oturuyorum :işsiz:
Zor iş çocuk arkadaş, ömrüm tükendi..Eleğimi astım, sahaları sizlere bıraktım son izci son izci :KK53:

[/QUOTE]

Ya ben 2 tane yapıp kendime hizmet ettirecem ,akıllı olcan kızım yemek yapmayı ütü yapmayı getir götürü bilecekler :KK4::KK70:

Ya ben 2 tane yapıp kendime hizmet ettirecem ,akıllı olcan kızım yemek yapmayı ütü yapmayı getir götürü bilecekler :KK4::KK70:[/QUOTE]
He canım hee bekle ederler :issiz:
Bide sen benim gibi çatlak genlere sahipsin..
Durgun sakin insanlar çocuk yapsin arkadaş..kendin gibi bitane daha olduğunu dusunsene :27:
Bende 2 tane daha benden var düşün artık :issiz:
Enerji fazlalalığından birbirimizi öldürcez yakında :D

Back