- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Yok kahvaltıyı es geçmem sabah 6da kahvaltı hazırlıyorum adam aç gitmesin diyeKahvaltıya yap o zaman o çeşit olacak arkadaş
Yoksa uyuyup kahvaltı hazırlamiyormusun
Allah'ım sen affet :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kahvaltıyı es geçmem sabah 6da kahvaltı hazırlıyorum adam aç gitmesin diyeKahvaltıya yap o zaman o çeşit olacak arkadaş
Kocaniza çeşit çeşit akşam yemeği yapin işin sırrı çok çeşitte :)
Hahaha biz tek çeşit yiyoruz hep kocam çok memnun benden hatta sabah yataktan kalmıyorum bile giyinip beni öpüp gider ulan be kocaya bak bak gene nasıl övdümKahvaltıya yap o zaman o çeşit olacak arkadaş
Benim herifte kahvaltı hazırlar bazen bize de hazırlar beni öpüp giderHahaha biz tek çeşit yiyoruz hep kocam çok memnun benden hatta sabah yataktan kalmıyorum bile giyinip beni öpüp gider ulan be kocaya bak bak gene nasıl övdüm
Bak şimdi oldu bibican.Ya ne alınıyon hemen düzeltiyorum ben karışırsa alıntı beni etiketleyin düzeltirim klavyememi yapışıcak
Bu saatte miKahvaltı
Kız senin kocanmı değişik yoksam senin biyerlerinmi pahalı taşlardan filan oluşuyor..Yanında olsam açar bakardımHahaha biz tek çeşit yiyoruz hep kocam çok memnun benden hatta sabah yataktan kalmıyorum bile giyinip beni öpüp gider ulan be kocaya bak bak gene nasıl övdüm
Wuhuu :)) cevizli mi :)Bak şimdi oldu bibican.
Içimden geldi al kız sana bi tabak dolusu kaymaklı cevizli kabak tatlısı
Kendi ellerimle yaptım..
Not: Benimki bu laftan hiç hoşlanmaz, totomla yapcak halim yokmuş,elimle yaptım diye belirtmem gereksizmiş
Totomu yiyesice
Bu saatte mi
Evet sabaha hazırlık yapacaz anca ağababa çeşit sart malum
He buzlukta vardı geçen kıştan kalma onu çıkardım yaptım ama taze gibi oluyor ben yapıncıkk ayıptır övünmesi..Wuhuu :)) cevizli mi :)
Senden akşam haber alamayacağız o zaman
Sanırım konu kaçırdımEvet sabaha hazırlık yapacaz anca ağababa çeşit sart malum
Butun libidolu burclari kendine aldin deli mi ne hele yukselen akrep....Burç: Koç
Yükselen: Akrep
Ay burcumda buymuş sayın astrolog hanım beni yorumlarmısınız
Cocuktan once bizde de boyleydi...:)Hahaha biz tek çeşit yiyoruz hep kocam çok memnun benden hatta sabah yataktan kalmıyorum bile giyinip beni öpüp gider ulan be kocaya bak bak gene nasıl övdüm
Totonu yese baklavaBak şimdi oldu bibican.
Içimden geldi al kız sana bi tabak dolusu kaymaklı cevizli kabak tatlısı
Kendi ellerimle yaptım..
Not: Benimki bu laftan hiç hoşlanmaz, totomla yapcak halim yokmuş,elimle yaptım diye belirtmem gereksizmiş
Totomu yiyesice
Ne bilem hem şişko hem kocamdan büyük hemde fakirim nerem altın bilmiyorumKız senin kocanmı değişik yoksam senin biyerlerinmi pahalı taşlardan filan oluşuyor..Yanında olsam açar bakardım
Benim gibi naif salon hanım efendisiButun libidolu burclari kendine aldin deli mi ne hele yukselen akrep....
Vhlla alinmaca yok en thelikli insan burcu akrep olan degil yukseleni akrep olandir...:)
Adami her turlu deşer :)
Zevk ala ala alir intikamini akrep yukseleni olan hic tinlamaz...Totonu yese baklava
Ne bilem hem şişko hem kocamdan büyük hemde fakirim nerem altın bilmiyorum
Benim gibi naif salon hanım efendisi
Valla libido fışkırmaları bunlardan demek
Evet hatta esim yatıyor 12 de ben sabaha kadar oturuyorum eşim diyor ben uyuyunca dünya ile alakam kesiliyor yatmışskn yatmamışsın yanımdamısın zaten anlamıyorum o yüzden hiç takmaz kk da yazsam wuuu kocasıylan yatmıyor derler merak etmeyin cicişler sizden çok yatıyomCocuktan once bizde de boyleydi...:)
Hicte sorun olmadi...millet bu durumu oldukca yadirgiyor....