• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kocaniza çeşit çeşit akşam yemeği yapin işin sırrı çok çeşitte :)

Kahvaltıya yap o zaman o çeşit olacak arkadaş

Yoksa uyuyup kahvaltı hazırlamiyormusun

Allah'ım sen affet :) :):hamarat::KK48:
Hahaha biz tek çeşit yiyoruz hep :KK53: kocam çok memnun benden hatta sabah yataktan kalmıyorum bile giyinip beni öpüp gider ulan be kocaya bak :KK70: bak gene nasıl övdüm :KK70:

Hahaha biz tek çeşit yiyoruz hep :KK53: kocam çok memnun benden hatta sabah yataktan kalmıyorum bile giyinip beni öpüp gider ulan be kocaya bak :KK70: bak gene nasıl övdüm :KK70:
Benim herifte kahvaltı hazırlar bazen bize de hazırlar beni öpüp gider :KK53:

@Kiblerim bak bir öneri verdik sesi çıkmıyor bak :KK53:

Ya ne alınıyon hemen :KK53: düzeltiyorum ben karışırsa alıntı beni etiketleyin düzeltirim klavyememi yapışıcak :KK70:
Bak şimdi oldu bibican.
Içimden geldi al kız sana bi tabak dolusu kaymaklı cevizli kabak tatlısı:KK72:
Kendi ellerimle yaptım..
Not: Benimki bu laftan hiç hoşlanmaz, totomla yapcak halim yokmuş,elimle yaptım diye belirtmem gereksizmiş:63:

Totomu yiyesice :27:

Kız senin kocanmı değişik yoksam senin biyerlerinmi pahalı taşlardan filan oluşuyor..Yanında olsam açar bakardım :D

Bak şimdi oldu bibican.
Kendi ellerimle yaptım..
Not: Benimki bu laftan hiç hoşlanmaz, totomla yapcak halim yokmuş,elimle yaptım diye belirtmem gereksizmiş:63:

Totomu yiyesice :KK53:
Wuhuu :)) cevizli mi :)

Senden akşam haber alamayacağız o zaman :KK53:

Burç: Koç
Yükselen: Akrep
Ay burcumda buymuş :KK53: sayın astrolog hanım beni yorumlarmısınız :KK54:
Butun libidolu burclari kendine aldin deli mi ne :D hele yukselen akrep....
Vhlla alinmaca yok en thelikli insan burcu akrep olan degil yukseleni akrep olandir...:)
Adami her turlu deşer :)

Cocuktan once bizde de boyleydi...:)
Hicte sorun olmadi...millet bu durumu oldukca yadirgiyor....

Bak şimdi oldu bibican.
Kendi ellerimle yaptım..

Totomu yiyesice :KK53:
Totonu yese :KK8: baklava :kk77::kk77:

Kız senin kocanmı değişik yoksam senin biyerlerinmi pahalı taşlardan filan oluşuyor..Yanında olsam açar bakardım :KK70:
Ne bilem hem şişko hem kocamdan büyük hemde fakirim nerem altın bilmiyorum :70:

Butun libidolu burclari kendine aldin deli mi ne :KK70: hele yukselen akrep....
Vhlla alinmaca yok en thelikli insan burcu akrep olan degil yukseleni akrep olandir...:)
Adami her turlu deşer :)
Benim gibi naif salon hanım efendisi :27:
Valla libido fışkırmaları bunlardan demek :70:

Cocuktan once bizde de boyleydi...:)
Hicte sorun olmadi...millet bu durumu oldukca yadirgiyor....
Evet hatta esim yatıyor 12 de ben sabaha kadar oturuyorum eşim diyor ben uyuyunca dünya ile alakam kesiliyor yatmışskn yatmamışsın yanımdamısın zaten anlamıyorum o yüzden hiç takmaz :27: kk da yazsam wuuu kocasıylan yatmıyor derler merak etmeyin cicişler sizden çok yatıyom :70:

Back