- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Vardır daha küçük ya:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok acil doktoruyla olacak bir şey değil. Kadın doktoru lazım bana, o takip ediyor değerlerimi.. Ben bilip de diyemem şu tahlil yapılacak diye.. Neyse ben yine hastaneye ulaşmaya çalışayım.Açıktır ama aciline git ,çok acil de ..
He canım hee bekle ederler
Bide sen benim gibi çatlak genlere sahipsin..
Durgun sakin insanlar çocuk yapsin arkadaş..kendin gibi bitane daha olduğunu dusunsene
Bende 2 tane daha benden var düşün artık
Enerji fazlalalığından birbirimizi öldürcez yakında
Bende değilim:)))Vardır daha küçük ya:)
Yok acil doktoruyla olacak bir şey değil. Kadın doktoru lazım bana, o takip ediyor değerlerimi.. Ben bilip de diyemem şu tahlil yapılacak diye.. Neyse ben yine hastaneye ulaşmaya çalışayım.
Hoscakal kolay gelsinBen gidiyorum evde Sülüman bekler.
Kızlar öptüm sizi sohbet tatlıydı ,işi gücü salladım zaten
Özelde 7/24 var. Ulaştım hastaneye sürekli açıkmış laboratuvar istediğinizde gelebilirsiniz dediler.O halde senin doktorun lazım sana ,ara konuş ama bu saatte kadın doktoru bulunmaz ,millet doğurtmaya kalkıp gelmiyor
Doktorun yazmadı mi zaten tahlilleri yaptır gel demiştir TikkabillaO halde senin doktorun lazım sana ,ara konuş ama bu saatte kadın doktoru bulunmaz ,millet doğurtmaya kalkıp gelmiyor
Daha küçüğü bilemem ama sanirim en buyugunuz benim, bibi hariç :)Vardır daha küçük ya:)
Daha küçüğü bilemem ama sanirim en buyugunuz benim, bibi hariç :)
Bibibella kayboldu olsaydı sorardık:) artık enişte haftasonu çalıştı bugün evde mi yani bilmiyorumDaha küçüğü bilemem ama sanirim en buyugunuz benim, bibi hariç :)
Özletme kendini bacanak, sülümana eziyet etme adam bi nefes alsınBen gidiyorum evde Sülüman bekler.
Kızlar öptüm sizi sohbet tatlıydı ,işi gücü salladım zaten
32 ya becenekk..Senin yaşın başın kaç gardaşş yavaşşşş gelll
37 olması lazım öyle demiştiBibibella kayboldu olsaydı sorardık:) artık enişte haftasonu çalıştı bugün evde mi yani bilmiyorum
Alıntını düzenledimHe canım hee bekle ederler
Bide sen benim gibi çatlak genlere sahipsin..
Durgun sakin insanlar çocuk yapsin arkadaş..kendin gibi bitane daha olduğunu dusunsene
Bende 2 tane daha benden var düşün artık
Enerji fazlalalığından birbirimizi öldürcez yakında
Cıkss değil valla evdeki fazlalık eşyalar beni boğuyor yavaş yavaş onları atıyorum hiç kullanmadıklarımı dağıtıyorun minimalist yaşam istiyorumBibibella kayboldu olsaydı sorardık:) artık enişte haftasonu çalıştı bugün evde mi yani bilmiyorum
Martta 37 olucam evet teyze diyebilirsiniz bana eniştenizde bazen ayşe apla diyor37 olması lazım öyle demişti