Arttırıyorum haftada 3e okeyim ama gel de anlat bunu ooof oooof. Mesela dün gece 4te ben uyurken baktım bana sokulmaya çalışıyor geri çevirmedim ama sabah nasıl uyandım bana sorun. Sadece uyumadan önce kaçmak yetmiyor bütün gece tetikte olmam gerekiyorSevişmek güzeldir.
Tatlı bir sevişme dinlendirici olabilir.
Ama her gün her gün bu iş beni de bozar.
Yorgunken hiç çekilmez.
Duşu saç kurutması..
Kusura bakmasınlar onlarin saç kısa işleri kolay.
Haftada iki yeter yetmeli yani..
O kadarı da vicdansızlık ama ya, uykumdan uyandıran adamı boğarım benArttırıyorum haftada 3e okeyim ama gel de anlat bunu ooof oooof. Mesela dün gece 4te ben uyurken baktım bana sokulmaya çalışıyor geri çevirmedim ama sabah nasıl uyandım bana sorun. Sadece uyumadan önce kaçmak yetmiyor bütün gece tetikte olmam gerekiyor
Bazen kızıyorum rahat durmazsan salonda yatarsın diye bazen de karşılık veriyorum işte orta yol olsun diye napimO kadarı da vicdansızlık ama ya, uykumdan uyandıran adamı boğarım ben
Sen de istekli oluyorsan mesele yok da, uykumdan uyandırılınca bana cinnet geliyorBazen kızıyorum rahat durmazsan salonda yatarsın diye bazen de karşılık veriyorum işte orta yol olsun diye napim
İlk zamanlar çok saçma gelse de zamanla bu duruma da alıştım diyelim. Tabi bazen bana da cinnet gelmiyor değil. Hele ki ikinci defaysaSen de istekli oluyorsan mesele yok da, uykumdan uyandırılınca bana cinnet geliyor
Artırıyorum hafta 6 ya en kötüsü 5 e okeyimArttırıyorum haftada 3e okeyim ama gel de anlat bunu ooof oooof. Mesela dün gece 4te ben uyurken baktım bana sokulmaya çalışıyor geri çevirmedim ama sabah nasıl uyandım bana sorun. Sadece uyumadan önce kaçmak yetmiyor bütün gece tetikte olmam gerekiyor
Aynen öyle zemheriSen de istekli oluyorsan mesele yok da, uykumdan uyandırılınca bana cinnet geliyor
Aynen öyle sizinle sadece iş için birlikte olduğunu hissediyorsunuz bende bazen öyle hissediyorum çünkü herşey o değil dediğiniz gibi enazindan bi sohbet bi. muhabbet güzel söz beraber yapılan aktivite gibi şeyler bekliyor kadinlarAslinda istememek degil bazen çok keyif aliyorum bazen sadece görev olarak görüyorum. Yorgun oluyorum yada sonrasinda duş almak gözümde büyüyor zaten eve gelip yatana kadar yarim saat ancak oturabiliyorum çocuk uyuduğu gibi yanıma yaklasmaya basliyor.
Beni arzulamasi cok hoşuma gidiyor ama bunu bazende sadece sarilip oturmak sohbet etmekle gostermesini istiyorum iş illa mutlu sonla bitmek zorunda mi :)
2 günde 1 yetmiyormu bacımValla helal olsun ne diyim.. Keske benim kocamda oyle olsaydi. Bizde de tam tersi ben asiri istekliyim ama kocam 2 gunde bir yanasir bana
Bu konuyu çok konuştuk ona beni sadece kadın olarak görüyorsun gibi hissediyorum sanki sadece bunun için evlenmişiz gibi hissediyorum diyorum. O da tabiki aşkım saçmalama sadece seks için evlensem seninle mi evlenirdim diyo ki burda çok haklıAynen öyle sizinle sadece iş için birlikte olduğunu hissediyorsunuz bende bazen öyle hissediyorum çünkü herşey o değil dediğiniz gibi enazindan bi sohbet bi. muhabbet güzel söz beraber yapılan aktivite gibi şeyler bekliyor kadinlar
Erkekler cinsel doyuma ulaşmadan şevkat göstermeyi beceremiyor. Hatta şevkat sevgi gösterileri de çoğu zaman taciz modundaBu konuyu çok konuştuk ona beni sadece kadın olarak görüyorsun gibi hissediyorum sanki sadece bunun için evlenmişiz gibi hissediyorum diyorum. O da tabiki aşkım saçmalama sadece seks için evlensem seninle mi evlenirdim diyo ki burda çok haklı
Hahaha evet bak şimdi ben bile ikna oldum sizinle sadece sex için beraber olmadiginaBu konuyu çok konuştuk ona beni sadece kadın olarak görüyorsun gibi hissediyorum sanki sadece bunun için evlenmişiz gibi hissediyorum diyorum. O da tabiki aşkım saçmalama sadece seks için evlensem seninle mi evlenirdim diyo ki burda çok haklı
Akılları sanki sadece ona çalışıyor her hareketin sonu oraya gidiyor gibi. Hani derler ya erkekler 7 saniyede bir seks düşünürler canlı kanıtıyla yaşıyorumErkekler cinsel doyuma ulaşmadan şevkat göstermeyi beceremiyor. Hatta şevkat sevgi gösterileri de çoğu zaman taciz modundaben böyle yorumlamaya başladım artık. Şimdi çok gözüne batıyor, sorunun çözülünce o kadar batmayacak emin ol
vay arkadaş akrabası varsa tanışmak istiyorum acilen.....Akılları sanki sadece ona çalışıyor her hareketin sonu oraya gidiyor gibi. Hani derler ya erkekler 7 saniyede bir seks düşünürler canlı kanıtıyla yaşıyorum
Hahaha evet bak şimdi ben bile ikna oldum sizinle sadece sex için beraber olmadigina
Derdime çözüm bulmak için başlık açtım ama konu başka yerlere doğru gidiyor sankivay arkadaş akrabası varsa tanışmak istiyorum acilen.....
Yalnız değilsin, yatağa sürükleyerek sokulup işe yaramayanlar kadar bunlar da var, ikisinin ortası olsaydı keşkeAkılları sanki sadece ona çalışıyor her hareketin sonu oraya gidiyor gibi. Hani derler ya erkekler 7 saniyede bir seks düşünürler canlı kanıtıyla yaşıyorum
Yalnız değilsin, yatağa sürükleyerek sokulup işe yaramayanlar kadar bunlar da var, ikisinin ortası olsaydı keşke
Bu ülkede zor ama olması gereken kesinlikle odimi yaa. Hatta evlilik öncesi kafa yapısı kadar bunun uyumu da dikkate alınmalı sanırım