Istek sorunu

Arttırıyorum haftada 3e okeyim ama gel de anlat bunu ooof oooof. Mesela dün gece 4te ben uyurken baktım bana sokulmaya çalışıyor geri çevirmedim ama sabah nasıl uyandım bana sorun. Sadece uyumadan önce kaçmak yetmiyor bütün gece tetikte olmam gerekiyor

O kadarı da vicdansızlık ama ya, uykumdan uyandıran adamı boğarım ben

Artırıyorum hafta 6 ya en kötüsü 5 e okeyim ,
Sabah 4 te uyandırması da ayrı durum uykudan uyandirilmaktan daha kötü bişi düşünemiyorum

Aynen öyle sizinle sadece iş için birlikte olduğunu hissediyorsunuz bende bazen öyle hissediyorum çünkü herşey o değil dediğiniz gibi enazindan bi sohbet bi. muhabbet güzel söz beraber yapılan aktivite gibi şeyler bekliyor kadinlar

Bu konuyu çok konuştuk ona beni sadece kadın olarak görüyorsun gibi hissediyorum sanki sadece bunun için evlenmişiz gibi hissediyorum diyorum. O da tabiki aşkım saçmalama sadece seks için evlensem seninle mi evlenirdim diyo ki burda çok haklı

Erkekler cinsel doyuma ulaşmadan şevkat göstermeyi beceremiyor. Hatta şevkat sevgi gösterileri de çoğu zaman taciz modunda ben böyle yorumlamaya başladım artık. Şimdi çok gözüne batıyor, sorunun çözülünce o kadar batmayacak emin ol

Hahaha evet bak şimdi ben bile ikna oldum sizinle sadece sex için beraber olmadigina

Akılları sanki sadece ona çalışıyor her hareketin sonu oraya gidiyor gibi. Hani derler ya erkekler 7 saniyede bir seks düşünürler canlı kanıtıyla yaşıyorum

Akılları sanki sadece ona çalışıyor her hareketin sonu oraya gidiyor gibi. Hani derler ya erkekler 7 saniyede bir seks düşünürler canlı kanıtıyla yaşıyorum
vay arkadaş akrabası varsa tanışmak istiyorum acilen.....

Yalnız değilsin, yatağa sürükleyerek sokulup işe yaramayanlar kadar bunlar da var, ikisinin ortası olsaydı keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…