Istek sorunu

lady__bug

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.057
334
34
Herkese merhaba hemen konuya girmek istiyorum.
5 yılık evliyim 3 yaşında oğlum var ve 6 aydır çalışıyorum.
Eşim sürekli sürekli sürekli birlikte olmak istiyor. Evliligimizde suan en büyük problemimiz bu. Bana göre 3 günde bir normalken ona asla yetmiyor. Her gece birlikte olmak istiyor. Hatta sadece geceleri değil bulduğu her firsatta, günde 2-3. Ve 30-40dakikadan az sürmüyor.
Oldu olasi libidosu yüksekti ama bu aramizda bu kadar büyük problem yaratmiyordu. Son zamanlarda istekli gorunmedigimde hemen yastigini alip koltuga gitmeye bikac gün konusmamaya basladi. Bana surekli psikoloğa gitmem gerektigini bi sorunum oldugunu söyleyip duruyor. Sizce de sorun bende mi uyumu yakalamak için ne yapmaliyim

Şu yönden baksanız bir de ne güzel eşiniz sizinle olmak istiyor. Sizi arzuluyor demek ki. Bir başkasını da arzulayabilirdi. Siz neden istemiyorsunuz?

Şu yönden baksanız bir de ne güzel eşiniz sizinle olmak istiyor. Sizi arzuluyor demek ki. Bir başkasını da arzulayabilirdi. Siz neden istemiyorsunuz?
Aslinda istememek degil bazen çok keyif aliyorum bazen sadece görev olarak görüyorum. Yorgun oluyorum yada sonrasinda duş almak gözümde büyüyor zaten eve gelip yatana kadar yarim saat ancak oturabiliyorum çocuk uyuduğu gibi yanıma yaklasmaya basliyor.
Beni arzulamasi cok hoşuma gidiyor ama bunu bazende sadece sarilip oturmak sohbet etmekle gostermesini istiyorum iş illa mutlu sonla bitmek zorunda mi :)

Ben 8 senedir evliyim canım. Biz yeni evlendiğimizde eşimde böyleydi. Sürekli birlikte olmak isterdi. Çalışıyordum bende ev işi normal iş derken yoruluyordum. Bizde zamanında çok kavgalar ettik. Emin ol seni çok iyi anlıyorum. Ama sonradan dedim kendine yahu ne güzel adamın gözü dışarda değil seni istiyor demek ki. Çok şükür yıllardır öyledir. Adamların gözünü kör etmişiz demek ki Kavga etme sende istekli olmaya çalış. Zamanla düzelir elbet yorulur bir noktadan sonra

Bence haklısınız. Her gün her gün sevişmek de zor. Hele iş, çocuk, ev işi üstüne sex daha da yorucudur. 3 gün değil de 2 günde 1’e çekmeye çalışın. Bir de ne yiyor ne içiyor bu adam yahu?

Ya bana böyle dertler dert gibi gelmiyor vallahi ne güzel işte diyorum. Ya tabiki anlıyorum sizi bir yandan ama. Sevişmek yorucu değil dinlendiriyor bence.
Ben işten yeni çıkabildim mesela eve gidinceye kadar 9 olur saat. Duş, yemek falan derken ben de yoruluyorum ama pek reddetmeyi sevmiyorum eşimi. Ha ama eşim ben işteyken evin bütün işini yemek dahil halleder. Bana pek iş kalmaz. Sadece biraz dağınıktır arkasını toplar iki söylenirim o kadar.

Karşınıza alıp konuşsanız, açıkça anlatsanız bir gün araylaya çeviremez misiniz? Eşimin de sizinkinden çok farkı yok ama bir şekilde yeri geldiğinde anlayış gösyermeyi de biliyor.

Şişme bebek değiliz ki habire onların dürtmesine cevap verelim, bünye bazen gerçekten istemiyor, keyif almadıktan sonra da boşa banyo yapmak oluyor ancak. Şu an evdeyim ama çalıştığım zamanlarda boş günüme göre planlama yapardık biz, öyle her istediğinde sokulmasına izin vermezdim. Hele küçük çocuk varsa hayat kadın için fazlasıyla zor oluyor.

Böyle koca dostlar başına, benimki de işin ucundan tutar ama ben hep yemeğimi bir akşam önceden yapıp dolaba atmak durumundayım
Maşallah demem lazım şimdi onu atlamayayım

Ben de kendime cok kiziyorum niye böyle isteksizsizim diye ama 1 gün 2 gün elimden geleni yapiyorum 3.gün ne yapsam da kacsam diye bakıyorum vallahi yalan yok

Gunde 2 3 de oha ..
Bir yerde illallah eder insan.
Yani insaniz degil mi?
Bir gun bir gunu tutmaz ve istemedigi bir seyi sirf gonul kirmamak icin de zorla yapmak insani sogutur..
Karsiniza alip konusmayi deneyin.
Yaradilani memnun etmek icin yaratilmadik.
Azcik o da anlayisli olsun da anlayisi ve sefkati ile sizi memnun etsin!
Memnun olmak sadece iliski ile olmuyor.
Evlilik cinsellikten ibaret degil.

Bence sevişmek cok cok yorucu en az yarim saat ter döküyorsun sonra bi de yok duş yok saç kurutma. Bi de bizde sizin gibi değil eşim asla bi işin ucundan tutmaz yemek yapmam lazım gelemem desem disardan söyleriz der evi supurucem yardim et ki yanina gelebileyim desem bosver baska zaman süpürürsün der.
Reddetmeyecegim diye kendime cok söz verdim ama sirf onun gönlü olsun diye yapincada anliyor.

Ah bilsem nerden geliyor bu enerji sex onun icin bi terapi gibi kolunu kaldiracak hali olmasin 3.ye bile hayir demez anlamıyorum. Kaldi ki isi de cok yorucu

Ah işte duygularima tercüman oldunuz. Defalarca konustuj bu konuyu ama sürekli ben suçlu ciktim. Artik sadece görev olarak görmeye basladim yapmazsak biliyorum ki trip atacak böyle olunca da istek mistek kalmiyor baski hissediyorum uzerimde

Ev işi ve çocuk bakımını eşit bir şekilde bölüşün, o biraz yorulsun siz de az enerji kazanın :)
Eşim pamuklara sarilip büyütülmüş 2 kiz kardes ev hanimi bi anne kendi suyunu kendi almamis evlenene kadar o yüzden ev işi konusunda yardimini goremiyorum gunduz is aksam ev desem işten çik der o derece

Sürekli bunu yazıyormuş gibi olacağım ama afrodizyak etkili şeyler tüketseniz, ben eşimin hızına yetişebilmek için bunu yapıyorum, yoksa sizden farkım yok. O üç isterse ben ancak 1 isterim bunu yapmazsam, o zaman da sorun oluyor, hep o istiyor ben hep reddediyorum konumuna düşüyorum. Kadında isteği arttıran gıda takviyeleri var. Ginko biloba ve gingseng içeren vitamin takviyelerinden deneyin mesela, ya da bizim ülkemizin çok güzel bitkileri yağları var bu işe yarayacak olan. Bi araştırın, en azından onu mutsuz etmek yerine siz de zevk alırsınız

Eşim pamuklara sarilip büyütülmüş 2 kiz kardes ev hanimi bi anne kendi suyunu kendi almamis evlenene kadar o yüzden ev işi konusunda yardimini goremiyorum gunduz is aksam ev desem işten çik der o derece
Eve yardımcı alsanız hiç değilse temizlikten kurtulsanız

Evet bu bana da mantikli geldi bugün biraz arastirdim ama detayli bakamadim insallah işe yarar bisey bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…