- 23 Kasım 2020
- 412
- 583
Evet ama işiniz öteki türlü çok zor. Ya yardımcı eve, ya da ortaklaşa. Bunu güzelce konuşsanız ilk baş. Elbet sonunda yapacak. Siz de insansınız, her şeye yetmek güç hele de bir kadın olarak. Fiziksel olarak daha güçlü olduğunu söyleyip ondan iş yapmasını isteyin mesela. Onca seneden sonra zor olur elbette fakat deneyin.Eşim pamuklara sarilip büyütülmüş 2 kiz kardes ev hanimi bi anne kendi suyunu kendi almamis evlenene kadar o yüzden ev işi konusunda yardimini goremiyorum gunduz is aksam ev desem işten çik der o derece
Kendine kızma canım o kadar şeyse al karşına konuş anlar elbet sadece kavga edilecek sorun yaratılacak bir şey değilBen de kendime cok kiziyorum niye böyle isteksizsizim diye ama 1 gün 2 gün elimden geleni yapiyorum 3.gün ne yapsam da kacsam diye bakıyorum vallahi yalan yok
Ev işinde yardımcı değilse haklısınız. Bizde iş bölümü var. Haftasonu ben genel temizliği ve hafta içi bir kaç gün yetecek kadar yemeği yapmaya çalışıyorum. Temizliğe yardım ediyor ama yemeğe karıştırtmıyorum. H.içi de yemek bittikçe yapıyor mecburen.Bence sevişmek cok cok yorucu en az yarim saat ter döküyorsun sonra bi de yok duş yok saç kurutma. Bi de bizde sizin gibi değil eşim asla bi işin ucundan tutmaz yemek yapmam lazım gelemem desem disardan söyleriz der evi supurucem yardim et ki yanina gelebileyim desem bosver baska zaman süpürürsün der.
Reddetmeyecegim diye kendime cok söz verdim ama sirf onun gönlü olsun diye yapincada anliyor.
Ya ne güzel işte adamın senden başkasını gözü görmüyor daha ne istiyorsun ben napayım 2aydır tık yokHerkese merhaba hemen konuya girmek istiyorum.
5 yılık evliyim 3 yaşında oğlum var ve 6 aydır çalışıyorum.
Eşim sürekli sürekli sürekli birlikte olmak istiyor. Evliligimizde suan en büyük problemimiz bu. Bana göre 3 günde bir normalken ona asla yetmiyor. Her gece birlikte olmak istiyor. Hatta sadece geceleri değil bulduğu her firsatta, günde 2-3. Ve 30-40dakikadan az sürmüyor.
Oldu olasi libidosu yüksekti ama bu aramizda bu kadar büyük problem yaratmiyordu. Son zamanlarda istekli gorunmedigimde hemen yastigini alip koltuga gitmeye bikac gün konusmamaya basladi. Bana surekli psikoloğa gitmem gerektigini bi sorunum oldugunu söyleyip duruyor. Sizce de sorun bende mi uyumu yakalamak için ne yapmaliyim
Bence sorun sizde değil kesinlikle insan bıkar ya o ne öyle her gece o gitsin psikoloğaHerkese merhaba hemen konuya girmek istiyorum.
Eşim sürekli sürekli sürekli birlikte olmak istiyor. Evliligimizde suan en büyük problemimiz bu. Bana göre 3 günde bir normalken ona asla yetmiyor. Her gece birlikte olmak istiyor. Hatta sadece geceleri değil bulduğu her firsatta, günde 2-3. Ve 30-40dakikadan az sürmüyor.
Oldu olasi libidosu yüksekti ama bu aramizda bu kadar büyük problem yaratmiyordu. Son zamanlarda istekli gorunmedigimde hemen yastigini alip koltuga gitmeye bikac gün konusmamaya basladi. Bana surekli psikoloğa gitmem gerektigini bi sorunum oldugunu söyleyip duruyor. Sizce de sorun bende mi uyumu yakalamak için ne yapmaliyim
bazen insana acikcasi fantazi lazim, cani istemesi icin, hep yatakda olmak deyil, yer deystirin mesela veya baska deysiklik ozaman belki sizinde fazla caniniz ister, faydasi olmasa ozaman yapma, erkek istedi diye, seninde istemen gerekHerkese merhaba hemen konuya girmek istiyorum.
bende mi piskologa gidim? bende öyleyim, kadin oldum halde, orta yolu bulmak gerekBence sorun sizde değil kesinlikle insan bıkar ya o ne öyle her gece o gitsin psikoloğa
önemlisi ortak yol bulmak, cunku bir evlilikde veya iliskide önemsiz bir konu deyil buBirilerinin hayali başka birinin sorunu olabiliyor bu hayatta. Ne garip bu hayat...
Ortak yolu bulmaya yanaşmayan bir eşiniz varsa bu çok zorönemlisi ortak yol bulmak, cunku bir evlilikde veya iliskide önemsiz bir konu deyil bu
orasi öyle, ama ben yukarda belirtim gibi, asla kadin veya erkek, istedi diye karsi taraf istemedi halde evet dememli. ben esimle o konuda uyumluyum, ama bu evlenmeden önce bizde konu olduOrtak yolu bulmaya yanaşmayan bir eşiniz varsa bu çok zor
Aslında bende böyle düşünüyorum. Bu yüzden değişik gecelikler ne bileyim tütsüler mumlar falan ortam hazırlıyorum kendim için faydasını da görüyorum ama o da bir yere kadar oluyor. Bazen insan onları giymeye hazırlamaya bile üşeniyor içinden gelmiyorbazen insana acikcasi fantazi lazim, cani istemesi icin, hep yatakda olmak deyil, yer deystirin mesela veya baska deysiklik ozaman belki sizinde fazla caniniz ister, faydasi olmasa ozaman yapma, erkek istedi diye, seninde istemen gerek
İş bölümüne yanaşmıyor dediğim gibi zaten bekarlıktan gelen bi şehzadelik durumu vardı ben de şimdiye kadar onun elini bi işe sürdürmedim böyle olunca iyice rahata alıştı artık desemde yapmaz sen de yapma sonra yaparsın dışardan yeriz diye hemen kaçıyor.Ev işinde yardımcı değilse haklısınız. Bizde iş bölümü var. Haftasonu ben genel temizliği ve hafta içi bir kaç gün yetecek kadar yemeği yapmaya çalışıyorum. Temizliğe yardım ediyor ama yemeğe karıştırtmıyorum. H.içi de yemek bittikçe yapıyor mecburen.
Bence siz de işlerin %50sini yap o zaman sevişiriz deyin
Bir de kilonuz falan varsa vermeye çalışın spor yapın o zaman daha kolay hareket ediliyor. Ben şu pandemiden beri bi 3-4 kilo aldım. İşten dolayı spora da gidemiyorum valla popişim zor kalkıyor artık
Eşimle defalarca benim suçlu olacağım şekilde konuştuk. Bi kez bana sorunu kendimde arıyorum beni niye istemiyo diye erkek olarak kendimi eksik hissettiriyorsun demişti çok üzülmüştüm. Ona göre normal bana göre anormal bi durum yani.önemlisi ortak yol bulmak, cunku bir evlilikde veya iliskide önemsiz bir konu deyil bu
İlk zamanlar bunu sorun etmiyordu ama artık ne zaman hayır desem bi tripler koltukta yatmalar. Bu konuyu açık açık konuşmaya başladığımızdan beri sorun daha da büyüdü sanki. Bazen her gece olur bazen 3 gece olmaz benim mantığım bu akışına bırakmak lazım. AMa onun için yemek yemek su içmek gibi bişey. Kahvede yoklama alıyorlar sanki dün gece kimler yaptı diye hay Allahım.orasi öyle, ama ben yukarda belirtim gibi, asla kadin veya erkek, istedi diye karsi taraf istemedi halde evet dememli. ben esimle o konuda uyumluyum, ama bu evlenmeden önce bizde konu oldu