Istek sorunu

Herkese merhaba hemen konuya girmek istiyorum.
5 yılık evliyim 3 yaşında oğlum var ve 6 aydır çalışıyorum.
Eşim sürekli sürekli sürekli birlikte olmak istiyor. Evliligimizde suan en büyük problemimiz bu. Bana göre 3 günde bir normalken ona asla yetmiyor. Her gece birlikte olmak istiyor. Hatta sadece geceleri değil bulduğu her firsatta, günde 2-3. Ve 30-40dakikadan az sürmüyor.
Oldu olasi libidosu yüksekti ama bu aramizda bu kadar büyük problem yaratmiyordu. Son zamanlarda istekli gorunmedigimde hemen yastigini alip koltuga gitmeye bikac gün konusmamaya basladi. Bana surekli psikoloğa gitmem gerektigini bi sorunum oldugunu söyleyip duruyor. Sizce de sorun bende mi uyumu yakalamak için ne yapmaliyim
Adam ilaç kullanıyor olabilir. Ayrıca hangi gün olmasını istiyorsan o gün daha atılgan ol, bağır zevk aldığını göster, diğer günler ölü gibi yat, sonra senşn istediğin günün gelmesi için uğraşır. Sana sır vereceğim de masturbasyon yapan erkek görmek beni tahrik ediyor de o boşalsın sen de rahat ol..

Eşim sürekli sürekli sürekli birlikte olmak istiyor. Evliligimizde suan en büyük problemimiz bu. Bana göre 3 günde bir normalken ona asla yetmiyor. Her gece birlikte olmak istiyor. Hatta sadece geceleri değil bulduğu her firsatta, günde 2-3. Ve 30-40dakikadan az sürmüyor.
Oldu olasi libidosu yüksekti ama bu aramizda bu kadar büyük problem yaratmiyordu. Son zamanlarda istekli gorunmedigimde hemen yastigini alip koltuga gitmeye bikac gün konusmamaya basladi. Bana surekli psikoloğa gitmem gerektigini bi sorunum oldugunu söyleyip duruyor. Sizce de sorun bende mi uyumu yakalamak için ne yapmaliyim
Ya hepten isteksiz oluyorlar yada çok istekli. Orta yolu yokmu bunun acaba😏

Bence sevişmek cok cok yorucu en az yarim saat ter döküyorsun sonra bi de yok duş yok saç kurutma. Bi de bizde sizin gibi değil eşim asla bi işin ucundan tutmaz yemek yapmam lazım gelemem desem disardan söyleriz der evi supurucem yardim et ki yanina gelebileyim desem bosver baska zaman süpürürsün der.
Reddetmeyecegim diye kendime cok söz verdim ama sirf onun gönlü olsun diye yapincada anliyor.
Yok öyle bir dünya diyin ama ya 😟 hem çalış, hem tüm evin yuükü sizde, hem çocuk yemek sorumluluğu sizde. Oldu canım onun isteğine başlardım ben 🤨. Şu yorumlara bak ya gözü dışarıda değişmiş. Kadının üzerine bukadar yük varken paşanın gözü dışarıda olmasın diye yarım saat 40 dk enerji harca.
Bırakın küssün arada bide yatak ayırıp konuşmuyor. Bugün çikolata almadın diyen çocuk gibi.
Çok çok yüz vermişsiniz böyle olmaz.

Eşim pamuklara sarilip büyütülmüş 2 kiz kardes ev hanimi bi anne kendi suyunu kendi almamis evlenene kadar o yüzden ev işi konusunda yardimini goremiyorum gunduz is aksam ev desem işten çik der o derece
Siz annesi kız kardeşi değilsiniz!!
Babaevinde prenses gibiydimbende o yüzden senin paşalık bitti diyin. 😠

her an arzulanmak guzel bir sey ama calisan bir kadin icin buyuk bir sorun. ben 3 gunde bir iliskide bile cok zorlaniyorum. cunku calisan kadin hele ki 8 saat calisiyorsa tum enerjisini işte harciyor. erkeklerdeki enerji ile bizimki bir olamaz. acaba spor falan mi yapsa yani enerjisini bir az atabilecek bir seyler mi yapsa esiniz

Zamanla azalır bence sukredin sizin yeriniz de olmak isteyen çok kişi var suan bırakın yapabikiyorken yapsın ya tam tersi olsaydı

X