değilim düşünüyorum hala . biri yorum yapmıştı biri gelip size tekrar hamile kalırsanız derse aldıracak gibisiniz diye tam o noktayım. seneye hamile kalacağımdan emin olsam hemen aldırırım
İyide bunu size kimse söyleyemezki
belki karnınızdaki düşecek aldırmazsanız bile
yada diyelim doğurdunuz ilerde birtane daha isteyeceksiniz ve olmayacak
Belki ilerde 5 tane daha olacak
Bukadar planlı programlı yaşayan birisi birtek prezervatifle korunmaz, daha sıkı önlemler alır.
Hem gördüğünüz gibi herşeyi planlayamazsınız
Kürtaja karşı değilim, ama bu herkesin kararı burda fikir almanız bile yanlış
Eşle karar verilir ya aldırır ya doğar, bukadar
Siz sorduğunuza göre bu bebeği istiyorsunuz esasen, aldırma, bir şekilde yaparsın ben neler başardım sende başarırsın fikirleri istiyorsunuz burdan. Ama buda doğru değil, başkasının doğrusu sizin yanlışınız olabilir.
Şahsi fikrim sizin için erken olmuş, ama olmuş artık. Seneye olabilirdi bu sene istemiyordum diyorsanız, bence doğurmalısınız.
Hiç istemiyorum yada 5 sene sonra düşünüyorum demiyorsunuz çünkü. 1 senede ne değişecekki, borçlarınız tahmini 10 senede ancak biter. Yada tam bebeğe karar verdiniz arabada sıkıntı oldu değişmek istediniz, tekrar borca girdiniz. Yada herhangi bir sağlık sorunu çıktı yüklü miktar para gerekti tekrar borca girdiniz.Erteleyecekmisiniz yada aldıracakmısınız yine. Hayatı bukadar planlayamayız kısacası.
Hamilelik uzun, epey alışma süresi oluyor. Deli gibi isteyip, planlayıp hamile kaldığımız bebeğe bile acaba diyebiliyoruz yeri gelince. Beklenmedik bir gebelik insanı sarsar tahmin ediyorum, ama dünyanın sonu değil.