Evli değilim, hiç hamile kalmadım, anne olmayı da yakın zamanda düşünmüyorum.
Ama borç gırtlaktaydı, yiyecek ekmeğimiz yoktu; sonra hamile kaldım, doğurdum ve bir anda para yağmaya başladı tarzı yorumlara inanmamak, dayanak olarak görmemek gerektiğini biliyorum. Hele hele fakirlik güzellemesi yapanları yolasım geliyor. Hiç gerçekten fakir oldunuz mu da konuşuyorsunuz? Fakirlikle büyümek ne demek haberiniz var mı?
Ben zor şartlarda büyüdüm, 90'lar çocuğuydum, o zaman bile zordu. Şimdi parasız çocuk yetiştirmek mümkün mü? Neleri neleri veremeyeceksiniz o çocuğa, hiç haberiniz var mı? Nelerden eksik kalacak? Bunun suçlusu kim peki? Amaaan nasıl olsa büyür diye doğuran ebeveyni tabi ki! Beslenmesini, kıyafetini, eğitimini, sağlık hizmetlerini vs. en azından yeterli ölçüde sağlayabilmeniz gerekiyor. Karbonhidratla çocuk mu büyüteceksiniz? Onun bunun eskisini giydirip, hastalanınca 10 gün sonra mı doktora götüreceksiniz? Alın size sofraya bir tabak!
Bir sene sonra hamile kalmayı planlıyorum demişsiniz. Bilemiyorum, o konuda yorum yapamam. Dediğim gibi gebelik durumlarından anlamıyorum henüz. Yorum yapmayacağım. Ben sadece çocuk açısından baktım olaya. Bizzat kendi yaşadıklarımdan yola çıktım.