Onların çelişkisi ben ne yapayımarkadaş travma dedikleri sizin dediğiniz kadar küçük olaylarla olmaz dedi de ona cevaben yazdım
Benim konum basitse o da basittir.o konu basit değilse bu da değildir demek istedim.çocuk istediğim için sevişmiyorum ki.ama öyle aman aman da bir önlem almamama rağmen diğer kadınlar gibi tek atışta hamile kalmıyorum dedim.Bekar halinizle çocuk yapsanız kabul edecekler yaniPeki.
Neye cevap olarak yazdığınız önemli değil. Patronun bele, bacağa dokunmasını basit olarak tanımlamışsınız neticede.
"Değişik bir kafa yapım var biliyorum, 2-3 güne banlanırım" demişsiniz bir konuda. Gerçekseniz evet değişik bir kafa yapınız var ve bir yanda millete feminizm dersi veren birinin diğer yanda şu yorumları yapması normal değil.
Siz de en az aileniz kadar çelişkilerle dolusunuz sanırım.
Aynı kişiden bahsediyor gibiyiz.genç yaşlı demeden o da herkese çok sıcak davranır.geçem 3,4 tane yaşı biraz ilerlemiş erkekle oturuyordu kantinde. Başkası olsa kiminle oturduğu dikkatimi bile çekmez ama ne yalan söyleyeyim bu kadın neyin peşinde, ne ayak dedim ben de.demek ki doğamız bu.
Iftira falan etmedim.sizin dediğiniz gibi insanların aklına bu tarz şeyler gelebiliyor dedim.eee geliyorsa geliyor, gelmesin diye düşüncemi kontrol edemem ya.ne düşünüyorsam o.Şu yoruma kadar bir şey demeyecektim ama sanırım tüm hastane psikopat tiplerden oluşuyor. Güzel olsa ne iş diye iftira atıyorsunuz, kötü görünse arkasından paspal, bakımsız dersiniz. Ne biçim insanlarsınız yahu, iş arkadaşlarıyla oturmuş 2 kelam etmiş işte altından ne çıkabilir, ne hasta ve iğrenç insanlarla açlışıyor bu kız acıdım. ne isterse giyer, size ne? Size ne? Sizin derdiniz kıyafet falan değil bu kıza güzel olduğu için hasetlenip iftira etmek sanırsam...Kız bir an önce tayin olup gider umarım leş gibi insanlarsınız
Iftira falan etmedim.sizin dediğiniz gibi insanların aklına bu tarz şeyler gelebiliyor dedim.eee geliyorsa geliyor, gelmesin diye düşüncemi kontrol edemem ya.ne düşünüyorsam o.
Kimseye söylemedim ki nasıl.iftira olsun.Allah bile bizi kalplerden geçen kötü düşüncerden sorumlu tutmuyor.çünkü senin elinde değilEvet, cahil, avam, fesat insanların aklına bu tip şeyler her zaman geliyor. Benim neden aklıma böyle şeyler gelmiyor mesela?
Basbayağı iftira atıyorsunuzi adamlarla oturuyor ne iş yazmışsınız..Ne iş oalacak allah aşkına oturmuş 2 laf edip çay içiyordur. Oturduğu insanlar erkek diye senrayo yazmak basbayağı iftira atmak oluyor zaten.
Neyse daha fazla laf anlatmayayım, uğraşmayayım etek alacağınız parayı bir ruh doktoruna verin bence belki içinizdeki pislikten kurtulursunuz.
Benim konum basitse o da basittir.o konu basit değilse bu da değildir demek istedim.çocuk istediğim için sevişmiyorum ki.ama öyle aman aman da bir önlem almamama rağmen diğer kadınlar gibi tek atışta hamile kalmıyorum dedim.
Evet, cahil, avam, fesat insanların aklına bu tip şeyler her zaman geliyor. Benim neden aklıma böyle şeyler gelmiyor mesela?
Basbayağı iftira atıyorsunuzi adamlarla oturuyor ne iş yazmışsınız..Ne iş oalacak allah aşkına oturmuş 2 laf edip çay içiyordur. Oturduğu insanlar erkek diye senrayo yazmak basbayağı iftira atmak oluyor zaten.
Neyse daha fazla laf anlatmayayım, uğraşmayayım etek alacağınız parayı bir ruh doktoruna verin bence belki içinizdeki pislikten kurtulursunuz.
Sizden büyük biri olarak tamamen tavsiye olarak yazıyorum, başkalarının hayatı özeli sizi ilgilendirmez.Aynı kişiden bahsediyor gibiyiz.genç yaşlı demeden o da herkese çok sıcak davranır.geçem 3,4 tane yaşı biraz ilerlemiş erkekle oturuyordu kantinde. Başkası olsa kiminle oturduğu dikkatimi bile çekmez ama ne yalan söyleyeyim bu kadın neyin peşinde, ne ayak dedim ben de.demek ki doğamız bu.
Merhaba, nasıl atandiniz?Kimse birşey demiyor valla.bizde bir kadın vardı bir karış etekle eğile kalka ilaç hazırlardı. Herkes de tanırdı koca hastanede.şimdi böyle tanınmak güzel birşey mi deyecek olanlar olabilir ama bence güzel yani.alıntı yapacaktım yapamadım anlamışsınızdır kime yazdığımı.biraz o tetikledi, hırslnadırdı beni. Bizi yanıbaşımızda çalışanlar tanımıyor kadını koca hastane tanıyor.
Bir karış eteği ve verdiği frikiklerle tanınmış olan kadına özenmişsiniz.Siz de olabilirsiniz öyle,çok kolay ki.Yazdıklarınızdan anladığım zaten şık ve güzel olmak değil,giydiklerinizle dikkat çekmek.Kimse birşey demiyor valla.bizde bir kadın vardı bir karış etekle eğile kalka ilaç hazırlardı. Herkes de tanırdı koca hastanede.şimdi böyle tanınmak güzel birşey mi deyecek olanlar olabilir ama bence güzel yani.alıntı yapacaktım yapamadım anlamışsınızdır kime yazdığımı.biraz o tetikledi, hırslnadırdı beni. Bizi yanıbaşımızda çalışanlar tanımıyor kadını koca hastane tanıyor.
Ablacim yani begeni yetmiyor birde millet ayaginin altinda paspas mi olsun istiyorsun ? Zaten begeniliyormussun,milet guzelliginden olup gebermedigi icin mi bu kadar takinti yaptin sen..Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum. Adam gibi birşeyler giyemeden kuruyup gideceğim
Kızın baş harfini bile çalmazsın ya...Yok bizimki "F" ama dediğiniz tarzda ortalığı birbirine katabilecek potansiyelde o da. Bence sibir bozucu.bu kadar iyi anlamda farklı olmak.
Bana göre tutuyor ama merak ettim o kişiyiSerenay sen misin?
O da senin gibi ne dediği belli olmayan, bir dediği bir dediğine tutmayan biriydi.
Tanışsanız çok iyi anlaşırdınız muhtemelen.
Tanısan seversin, hiç yabancılık çekmezsin benceBana göre tutuyor ama merak ettim o kişiyi
Acana bu laf bana mi?.Kimse birşey demiyor valla.bizde bir kadın vardı bir karış etekle eğile kalka ilaç hazırlardı. Herkes de tanırdı koca hastanede.şimdi böyle tanınmak güzel birşey mi deyecek olanlar olabilir ama bence güzel yani.alıntı yapacaktım yapamadım anlamışsınızdır kime yazdığımı.biraz o tetikledi, hırslnadırdı beni. Bizi yanıbaşımızda çalışanlar tanımıyor kadını koca hastane tanıyor.
konuyu istediğim gibi giyinemiyorum ne yapabilirim olarak yazmadınız mı?basbayağı işyerindeki kadının dedikodu yapılıyor açık açıkEvet aynı zamanda çok enerjik.aşırı hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?