Istediğini giyememe sorunu

Onların çelişkisi ben ne yapayım arkadaş travma dedikleri sizin dediğiniz kadar küçük olaylarla olmaz dedi de ona cevaben yazdım

Bekar halinizle çocuk yapsanız kabul edecekler yani Peki.

Neye cevap olarak yazdığınız önemli değil. Patronun bele, bacağa dokunmasını basit olarak tanımlamışsınız neticede.

"Değişik bir kafa yapım var biliyorum, 2-3 güne banlanırım" demişsiniz bir konuda. Gerçekseniz evet değişik bir kafa yapınız var ve bir yanda millete feminizm dersi veren birinin diğer yanda şu yorumları yapması normal değil.
Siz de en az aileniz kadar çelişkilerle dolusunuz sanırım.

Benim konum basitse o da basittir.o konu basit değilse bu da değildir demek istedim.çocuk istediğim için sevişmiyorum ki.ama öyle aman aman da bir önlem almamama rağmen diğer kadınlar gibi tek atışta hamile kalmıyorum dedim.

Şu yoruma kadar bir şey demeyecektim ama sanırım tüm hastane psikopat tiplerden oluşuyor. Güzel olsa ne iş diye iftira atıyorsunuz, kötü görünse arkasından paspal, bakımsız dersiniz. Ne biçim insanlarsınız yahu, iş arkadaşlarıyla oturmuş 2 kelam etmiş işte altından ne çıkabilir, ne hasta ve iğrenç insanlarla çalışıyor bu kız acıdım. Ne isterse giyer, size ne? Size ne? Sizin derdiniz kıyafet falan değil bu kıza hasetlenip iftira etmek sanırsam... Kız güzel ve çekici diye atmayacağınız iftira yok hasetten ölüp bitmişsiniz topluca.
Şu toplumda ne hasta ve berbat kafada insanlar yaşıyor, inanılır gibi değil. Kız bir an önce tayin olup gider umarım leş gibi insanlarsınız

Iftira falan etmedim.sizin dediğiniz gibi insanların aklına bu tarz şeyler gelebiliyor dedim.eee geliyorsa geliyor, gelmesin diye düşüncemi kontrol edemem ya.ne düşünüyorsam o.

Iftira falan etmedim.sizin dediğiniz gibi insanların aklına bu tarz şeyler gelebiliyor dedim.eee geliyorsa geliyor, gelmesin diye düşüncemi kontrol edemem ya.ne düşünüyorsam o.

Evet, cahil, avam, fesat insanların aklına bu tip şeyler her zaman geliyor. Benim neden aklıma böyle şeyler gelmiyor mesela?
Basbayağı iftira atıyorsunuzi adamlarla oturuyor ne iş yazmışsınız..Ne iş oalacak allah aşkına oturmuş 2 laf edip çay içiyordur. Oturduğu insanlar erkek diye senrayo yazmak basbayağı iftira atmak oluyor zaten.
Neyse daha fazla laf anlatmayayım, uğraşmayayım etek alacağınız parayı bir ruh doktoruna verin bence belki içinizdeki pislikten kurtulursunuz.

Kimseye söylemedim ki nasıl.iftira olsun.Allah bile bizi kalplerden geçen kötü düşüncerden sorumlu tutmuyor.çünkü senin elinde değil

Yoo öyle dememişsiniz.
"Reglim düzenli ama hamile kalana kadar canım çıkıyor, sorun nedir anlayamıyorum" demişsiniz.

Neyse daha fazla uzatmayacağım. Gerçekseniz çelişkileriniz için yardım alın bence. Başka konularda alakalı alakasız feminist naralar atan, istediğiyle istediği gibi ilişki yaşayan, yetişkin çocuklarına karışan ailelere şok olan, kimseye eyvallahı olmayan kadınla bu konudaki yorumları yazan kadın aynı kadın değil çünkü.

Aa olur mu, bir kadın çalıştığı yerde çalışan yaşça büyük 2 erkekle çalıştığı yerin kantininde oturuyorsa kesin öğle arasında yapacakları seksi konuşuyorlardır. İnsan başka ne amaçla kantinde oturur ki?

Sizden büyük biri olarak tamamen tavsiye olarak yazıyorum, başkalarının hayatı özeli sizi ilgilendirmez.
Her şeyin altında bir mana aramayın, isterse 100 kişilik erkek grubuyla partiye gider bu onun bir şeylerin peşinde olduğu anlamına gelmez.

Siz konunun başından beri bu kızla kıyaslıyorsunuz kendinizi, alıntıladığım mesajınızdan çıkan alt metin de o mini giydiği için tüm erkeklerin dikkatini çekiyor bütün erkekler onun etrafında ama benim etrafımda bir tane bile yok, ben de mini giyeyim de onun kantinde oturdukları benimle otursun, böylece baaaak senin kadar ilgi görüyorum mesajı veririm.

Bence sorununuz ailenizle ilgili değil konu içeriğine yanlış yerden girmişsiniz, asıl öğrenmek istediğiniz tavsiye beklediğiniz konu erkeklerin etrafınızda dönmesi için ne yapmanız gerektiği, çalışma arkadaşınız dikkat çekmek için değil tarzı o olduğu için mini giyiyordur, kıyafet tarzı ve erkeklerle kantinde oturmak onu basit yapmaz, sizin probleminiz çalışma arkadaşınıza kıskanacak kadar özeniyor olmanız.

Merhaba, nasıl atandiniz?

Bir karış eteği ve verdiği frikiklerle tanınmış olan kadına özenmişsiniz.Siz de olabilirsiniz öyle,çok kolay ki.Yazdıklarınızdan anladığım zaten şık ve güzel olmak değil,giydiklerinizle dikkat çekmek.

Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum. Adam gibi birşeyler giyemeden kuruyup gideceğim
Ablacim yani begeni yetmiyor birde millet ayaginin altinda paspas mi olsun istiyorsun ? Zaten begeniliyormussun,milet guzelliginden olup gebermedigi icin mi bu kadar takinti yaptin sen..
Adam gibi kiyafet dediginiz nedir ayrica..
Eger bir sey giyiyorsaniz : Bunu uzerinize yakistiran,dogru bir sekilde yorumlayan,ona bir anlam katan siz olmalisiniz..
Ozetle is,heves edilen super mini'de degil sizde bitiyor.
Allaha sukur begeniliyorum dedikten sonra bunu bir miniyle percinliyeyim diyeyinini de ilk kez duydum :)

Yarım yamalak okudum yazdıklarınızı. Okuduğum kadarıyla siz çıplak da gezseniz o kıskandığınız kadın gibi olamaz, onun kadar ilgi çekemezsiniz. He bi ilgi çekersiniz ancak beklediğiniz ve istediğiniz gibi bir ilgi olmaz o. Aura denen bişey var, o sizde yok.

Acana bu laf bana mi?.beni kiyafetimle taniyacaklarsa hic tanımasınlar demistim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…