Yok yeni atmış. Kürtaj olduktan sonra vajinası eskisi kadar ıslanmıyormuş. Bezlerde mi bir problem var demiş.Ne kürtajı kız eski konusu mu
Bence taşıyabiliyor, albenisi ve özgüveni var. O kadın pantolon da giyse aynı etkiyi yaratır.
Kimse neler ettiğini bilmiyor diye bir başkasını cıkcıklama hakkı oluyor kendince.
Kadın amma dert olmuş ama .Ya isteyen istediğiyle sevişir, bana ne ama cinsel performansını beğenmediği adamı çat diye şutlayıp neeeext diyen insanın "kantinde 2 erkekle oturuyordu, bunlar ne ayak diye düşündüm" demesi tam komedi.
Gerçekse bahsettiği kadını o kadar kıskanmış ki aile travmalarını ya da giyim önerilerini konuşmaktan çok kadının dedikodusunu yapmış. Kadını konuşmak için konu açmış resmen.
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.Konu sahibi tuhaf bir kadın. Bekar, başından evlilik geçmemiş ama zor hamile kaldığı için hayıflanıyor.
Bekar bir kadın neden hamile kalmak ister
Kürtaj olacaksa niye hamile kalmaya çalışıyor acaba?Konu sahibi tuhaf bir kadın. Bekar, başından evlilik geçmemiş ama zor hamile kaldığı için hayıflanıyor.
Bekar bir kadın neden hamile kalmak ister
Yok Kudra bence kürtaj olmak istemiyor. hamile kalırsam biriyle evlenirim düşüncesi taşıyor.Kürtaj olacaksa niye hamile kalmaya çalışıyor acaba?
Birini evliliğe ikna etmek için korunmasız ilişki yaşıyor heralde. Yoksa bir kadın neden bekarken hamile kalmak ister ki?Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Kürtaj olacaksa niye hamile kalmaya çalışıyor acaba?
Aynen şekerim. En son adam evlenmeye yanaşmayınca kürtaj olmak zorunda kaldı herhal.Yok Kudra bence kürtaj olmak istemiyor. hamile kalırsam biriyle evlenirim düşüncesi taşıyor.
Birini evliliğe ikna etmek için korunmasız ilişki yaşıyor heralde. Yoksa bir kadın neden bekarken hamile kalmak ister ki?
Allah akıl fikir o zamanYok Kudra bence kürtaj olmak istemiyor. hamile kalırsam biriyle evlenirim düşüncesi taşıyor.
Birini evliliğe ikna etmek için korunmasız ilişki yaşıyor heralde. Yoksa bir kadın neden bekarken hamile kalmak ister ki?
Balık hafızası varsa demekKader olarak sjajkl
Daha önce yazdıklarını unuttuğu için "korunmaya pek dikkat etmediğim halde başka kadınlar gibi hamile kalmıyorum demiştim" dedi bana.
Sonra bana bunu yazdığını da unutup yarım saat sonra başka bir konuya kürtaj olduğunu yazdı
Konuya göre kafasına ne eserse onu yazıyor, o yüzden bir dediği diğerini tutmuyor bence.Kader olarak sjajkl
Daha önce yazdıklarını unuttuğu için "korunmaya pek dikkat etmediğim halde başka kadınlar gibi hamile kalmıyorum demiştim" dedi bana.
Sonra bana bunu yazdığını da unutup yarım saat sonra başka bir konuya kürtaj olduğunu yazdı
mutaasıp aile kızıydı etek giymeye çekiniyordu alışmamıştı ama kürtajlardan hamile kalamamaktan behsediliyor hemd e bekar bir kadın olarak.ben şokkk anacığımmm.çift karakterli bir üye mi bu?Konuya göre kafasına ne eserse onu yazıyor, o yüzden bir dediği diğerini tutmuyor bence.
Ya sabır yaYok yeni atmış. Kürtaj olduktan sonra vajinası eskisi kadar ıslanmıyormuş. Bezlerde mi bir problem var demiş.
muaasıp aile kızıydı etek giymeye çekiniyordu alışmamıştı ama kürtajlardan hamile kalamamaktan behsediliyor hemd e bekar bir kadın olarak.ben şokkk anacığımmm.çift karakterli bir üye mi bu?
Valla o kadını gerçekten çok kıskanıyorum.sizin de deli gibi kıskanacağınıza eminim.ne kadar inkâr etseniz de kimse kocasını, sevgilisini bu kadınla tanıştırmak istemez en azından ki bu da kıskançlık oluyor.ne desiğimi anlamadınız mı? Bugün iş çıkışı aniden karşıma çıktı tüm hastane bahçesi neye uğradığını şaşırdı bir anda.sohbet edenler bir anda sustu.alışveriş yalan ne para vereceğini unuttu. Inanmıyor olabilirsiniz ama bu tarz bir dikkat çekicilikten bahsediyorum ben. Kadın geçip gitti insanlar 5 dakikada o neydi öyle diye afalladı, toparlanmaya çalıştı.şimdi söyleyin kıskanmaz mıydınız.yine dengemi bozdu şıllıkOkuya okuya geldim, yazmak istediğim her şey yazılmış. Kendisi tamamen dikkat çekmek isteyip çekemeyen bir insan bence. Ve o bahsettiği arkadaşını çok kıskanıyor. Bir yorumunda eskiden insanların 5 10 tane doğurmasını bile talep görüyor olmalarına yormuş. Hayır o talep görmek değil, doğum kontrolü bilmemek. Ayrıca hem bekarsın, hem özgürsün, hem de ailen düğünden hemen önce nişanlından ayrıldığında neden diye sormayacak kadar anlayışlı, zırt pırt buraya gel demiyorlar falan, ama neymiş istediği gibi giyinemiyormuş ailesi yüzünden. Hiç inanmadım. Bir de gerçekten neden hamile kalmaya çalışıyorsun? Bunu kafaya takıyorsun? O tarz yorumların da var çünkü. Asıl senin amacın ne? Kantinde oturmak çok masum bir aktivite çünkü. Onu bile eleştirirken, o yorumlar ne öyle?
Uzaktan konuşmak kolay.düşünsene sevgilinle ofise geliyorsun karşısında böyle birşey. Aklımdan geçmez hiçbirşey olmamış gibi devam ederim diyen kadın ya yalancıdır ya da ermiş.Valla o kadını gerçekten çok kıskanıyorum.sizin de deli gibi kıskanacağınıza eminim.ne kadar inkâr etseniz de kimse kocasını, sevgilisini bu kadınla tanıştırmak istemez en azından ki bu da kıskançlık oluyor.ne desiğimi anlamadınız mı? Bugün iş çıkışı aniden karşıma çıktı tüm hastane bahçesi neye uğradığını şaşırdı bir anda.sohbet edenler bir anda sustu.alışveriş yalan ne para vereceğini unuttu. Inanmıyor olabilirsiniz ama bu tarz bir dikkat çekicilikten bahsediyorum ben. Kadın geçip gitti insanlar 5 dakikada o neydi öyle diye afalladı, toparlanmaya çalıştı.şimdi söyleyin kıskanmaz mıydınız.yine dengemi bozdu şıllık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?