- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
neyyyyy?Ya bacım, kürtaj oldum diyorsun..birlikteliklerin de olmuş.. senin derdin ne?pesinden koşan kişi sayısı mi az?geçmişe yönelim pek de travma yasıyormuşsun gibi gelmedi..giy ne giymek istiyorsan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyyyyy?Ya bacım, kürtaj oldum diyorsun..birlikteliklerin de olmuş.. senin derdin ne?pesinden koşan kişi sayısı mi az?geçmişe yönelim pek de travma yasıyormuşsun gibi gelmedi..giy ne giymek istiyorsan
işte bu konu sahibi kafasında kadınlar yüzünden istediğimi her yerde giyemedim bu yaşa dek.bu tür iftiralara tacizlere dedikodulara uğramamak için çoğumuz öyle yapmadık mı?ben çocuğumu şortla okuldan alamadım ben çok namusluyum sanan kadınlar yüzünden.ama avm de şort giyen de aynı benim orda zerre rahatsız olmuyorum.kızın sınıfındaki öğrenci annen kafasını kapatsın demiş yahuu kızıma.bunun ötesi var mı?10 yaşındaki çocuk bile hayatıma karışıyor.bu ülkede kadın olmak çok zor.buna sebep de kadınlar.çünkü erkekleri de onlar yetiştiriyorlar.Şu yoruma kadar bir şey demeyecektim ama sanırım tüm hastane psikopat tiplerden oluşuyor. Güzel olsa ne iş diye iftira atıyorsunuz, kötü görünse arkasından paspal, bakımsız dersiniz. Ne biçim insanlarsınız yahu, iş arkadaşlarıyla oturmuş 2 kelam etmiş işte altından ne çıkabilir, ne hasta ve iğrenç insanlarla çalışıyor bu kız acıdım. Ne isterse giyer, size ne? Size ne? Sizin derdiniz kıyafet falan değil bu kıza hasetlenip iftira etmek sanırsam... Kız güzel ve çekici diye atmayacağınız iftira yok hasetten ölüp bitmişsiniz topluca.
Şu toplumda ne hasta ve berbat kafada insanlar yaşıyor, inanılır gibi değil. Kız bir an önce tayin olup gider umarım leş gibi insanlarsınız![]()
Elbise giymeye cesaretiniz yok, o kadın istediği gibi yaşıyor , buna da cesareti var diye oturduğunuz yerden çatlamaya devam edin. Hatta belki sizin gibi bakıp bakıp cıkcıklayan bir karşı cins ile tanışır evlenir 10 çocuk dogurursunuz , "iltifata" doyarsınız.Aynı kişiden bahsediyor gibiyiz.genç yaşlı demeden o da herkese çok sıcak davranır.geçem 3,4 tane yaşı biraz ilerlemiş erkekle oturuyordu kantinde. Başkası olsa kiminle oturduğu dikkatimi bile çekmez ama ne yalan söyleyeyim bu kadın neyin peşinde, ne ayak dedim ben de.demek ki doğamız bu.
Kaç tane kürtaj olmuş? Bu önemli. Bi o kadar iltifat demek oluyor çünkü dkddjfjYa bacım, kürtaj oldum diyorsun..birlikteliklerin de olmuş.. senin derdin ne?pesinden koşan kişi sayısı mi az?geçmişe yönelim pek de travma yasıyormuşsun gibi gelmedi..giy ne giymek istiyorsan
Sosyal medyada çok var öyle, bakım estetik giyim kuşam bir yere kadar, dozu kaçırınca şişme bebeğe dönüyorlar. Aura başka bisey.Yarım yamalak okudum yazdıklarınızı. Okuduğum kadarıyla siz çıplak da gezseniz o kıskandığınız kadın gibi olamaz, onun kadar ilgi çekemezsiniz. He bi ilgi çekersiniz ancak beklediğiniz ve istediğiniz gibi bir ilgi olmaz o. Aura denen bişey var, o sizde yok.
Bence taşıyabiliyor, albenisi ve özgüveni var. O kadın pantolon da giyse aynı etkiyi yaratır.Yazin mini etekten elbiseden baska bisey giymem. Kisin da siyah ince corap ve triko elbise giyinirim genelde. Yani kisa giyimin efendisiyim diyebilirimammavelakiin ben hic is yerinde acik veya dekolte giyinmedim. Yerine gore giyinmek diye bisey var duydunuz mu? Kisa etegiyle taninan o arkadasiniz da aslinda yerine gore giyinmedigi icin etegiyle taniniyor olabilir mi acaba? Ayrica sehir hatta semt bile belirleyici boyle seylerde. Bir de kendinizi rahat hssetmiyosaniz dunyanin en guzel minisini giyin guzel gozukmez. Tasimayi bilmek diye bisey var.
Diğer yorumumda size çok ılımlı yaklasmistim ama siz bildiğiniz bu kadını kiskaniyorsunuz. Elinizden gelse bir kaşık suda bogarsiniz. O dedikleriniz etekle falan olmaz. Kadın çekici, ne giyerse giysin çekici olacak. Sizde olmayan özgüven onda var çünkü.Yok bizimki "F" ama dediğiniz tarzda ortalığı birbirine katabilecek potansiyelde o da. Bence sibir bozucu.bu kadar iyi anlamda farklı olmak.
şimdiye kadar kendisine destek için yazdıklarımı geri alıyorum.şikayet ettiği kişiler gibiymiş kendisi de .ailesini boşa suçlamışızz.Elbise giymeye cesaretiniz yok, o kadın istediği gibi yaşıyor , buna da cesareti var diye oturduğunuz yerden çatlamaya devam edin. Hatta belki sizin gibi bakıp bakıp cıkcıklayan bir karşı cins ile tanışır evlenir 10 çocuk dogurursunuz , "iltifata" doyarsınız.
Aynen bendeşimdiye kadar kendisine destek için yazdıklarımı geri alıyorum.şikayet ettiği kişiler gibiymiş kendisi de .ailesini boşa suçlamışızz.
şimdiye kadar kendisine destek için yazdıklarımı geri alıyorum.şikayet ettiği kişiler gibiymiş kendisi de .ailesini boşa suçlamışızz.
Kimse neler ettiğini bilmiyor diye bir başkasını cıkcıklama hakkı oluyor kendince.Ben hiç anlamadım. Konu sahibi yalnız yaşıyor. Cinsel hayatı var, kürtaj oluyor. Ama giyim kuşam konusunda endişeleri var?
Bunlardan hangisi konu sahibi. Ailesi bu kadar baskıcı olsa, kızlarının bu kadar rahat hareket alanı olamaz.
Mesele giyim değil, o kadın gibi dikkat çekmekBen hiç anlamadım. Konu sahibi yalnız yaşıyor. Cinsel hayatı var, kürtaj oluyor. Ama giyim kuşam konusunda endişeleri var?
Bunlardan hangisi konu sahibi. Ailesi bu kadar baskıcı olsa, kızlarının bu kadar rahat hareket alanı olamaz.
Allah Allah. Kıskançlık o zaman.Mesele giyim değil, o kadın gibi dikkat çekmek
Dışarıya bir imaj sergilemek istiyor ama kendi içinde tezat bir hayat yaşıyor. Ben bunu anladım. Yani evlilik dışı ilişkiden kürtaj olabilecek kadar özgür yaşıyabiliyorsa bir mini eteğinde çok sorun olmayacağını düşünüyorum,Kimse neler ettiğini bilmiyor diye bir başkasını cıkcıklama hakkı oluyor kendince.
Mini eteği de gizli saklı giyemeyeceğine göre?Allah Allah. Kıskançlık o zaman.
Dışarıya bir imaj sergilemek istiyor ama kendi içinde tezat bir hayat yaşıyor. Ben bunu anladım. Yani evlilik dışı ilişkiden kürtaj olabilecek kadar özgür yaşıyabiliyorsa bir mini eteğinde çok sorun olmayacağını düşünüyorum,
Ne hissettiğinizi anlıyorum ben de benzer ailede büyüdüm. Resmen pantolon tişörtle ömrüm geçti kadın olmanın tadına varamadım(kendimce). Kendi isteğiyle bu şekilde giyinenlere saygım sonsuz fakat bizim gibi başka seçeneği olmayanlar için aşırı travmatik bir durum yaşamayan bilemez. Bana kalırsa artık kendi halinizde yaşadığınıza göre tek yapmanız gereken satın alıp giyinmek çok problemse hiç giyinemiyorsanız gerçekten psikolojik olarak destek almanızda fayda varKızlar merhaba. Ben 28 yaşında 2 senedir memur olarak görev yapan yalnız yaşayan bir kadınım.şimdiki olaya daha iyi yorum yapabilmeniz için çocukluğumdan bahsetmek istiyorum. Ortamama bir Türk ailesinde olduğu gibi bem de nuhafazkâr- dindar bir ailede doğdum. Annem ve tüm kadınlar kapalıdır ailemde. Bana ufak ufak teşvikler yaptılarsa bile aşırı bir zorlamaları olmadı başörtüsü konusunda. Olmadı ama bu durum sadece başörtüsü için geçerliydi. Yine kapalı giyinmek zorunda kalıyordum yani. En yakınımın düğünü için elbise alalım derdik. Aman onun burası açık onun şurası açıl diye diye, ev sahibi olduğum düğüne pantolon gömlekle giderdim her seferinde.
Fazla uzatmakn istemiyorum. Şimdiki sorunuma gelirsek : şu an yalnız yaşayan kimsenin karışamayacağı bir kadınım.o kadar güzel elbiseler, etekler giymek istiyorum ki.işyerinde bir arkadaş var pantolon giydiği istisnadır mesela.özgüvenine o ladar hayranım ki. Hani paspal tiplerden de değilim, içimden de geliyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.bazılarınıza göre alt tarafı bir kıyafet giy çık olan şeyler benim çocukluk travmalarım yüzünden çok büyük şeylermiş gibi geliyor. Kısaca utanıyorum.mini etek, elbise hâlâ giyemiyorum.kendimi daha iyi değerlendirebilirmişim gibi geliyor. Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum.bu durumu için ne yapabilirim sizce ? Ben de artık diğer kadınlar gibi güzel giyinmek istiyorum.hayatımda etek giymedim bu arada.giydiklerim de maksi etekler. Adam gibi birşeyler giyemeden kuruyup gideceğim![]()
Ne kürtajı kız eski konusu muAllah Allah. Kıskançlık o zaman.
Dışarıya bir imaj sergilemek istiyor ama kendi içinde tezat bir hayat yaşıyor. Ben bunu anladım. Yani evlilik dışı ilişkiden kürtaj olabilecek kadar özgür yaşıyabiliyorsa bir mini eteğinde çok sorun olmayacağını düşünüyorum,
Dün gazete de okudum. Yurtdışında bazı firmalar çalışanlarına logolu kıyafet giydirmiyorlarmış. Takım çalışmasına uygun olmadıklarını düşünüyorlarmış. Yani bir iş yerinin belli kuralları vardır. Bunlar ekmek peşinde mi gösteriş peşinde mi çözemedim.Mini eteği de gizli saklı giyemeyeceğine göre?![]()