Istediğini giyememe sorunu

Yazin mini etekten elbiseden baska bisey giymem. Kisin da siyah ince corap ve triko elbise giyinirim genelde. Yani kisa giyimin efendisiyim diyebilirim ammavelakiin ben hic is yerinde acik veya dekolte giyinmedim. Yerine gore giyinmek diye bisey var duydunuz mu? Kisa etegiyle taninan o arkadasiniz da aslinda yerine gore giyinmedigi icin etegiyle taniniyor olabilir mi acaba? Ayrica sehir hatta semt bile belirleyici boyle seylerde. Bir de kendinizi rahat hssetmiyosaniz dunyanin en guzel minisini giyin guzel gozukmez. Tasimayi bilmek diye bisey var.
 

Ya ben bir süre susturdumdu annemi; hep sataştı, hep eleştirdi, hatta bir ara "Eve almam bak saçını normal rengine boyamadan gelirsen, hanım hanımcık giyinmezsen" dahi dedi üni. yıllarımdayken. Sonrasında da işte "Kedi kesenlere benziyorsun" filan eleştirileri...

Benim de doz azaldı tabii yaş aldıkça ama tamamen değişmedi, tarz olarak kaldı işte. Kendimi öyle iyi hissediyorum.

Son çıkışı da çocuğum olduktan sonra oldu; mini bi kot şort giymiştim, saçlarım da mavi o sıra; "Anasın sen anaa! Biraz ana gibi giyin, ana gibi görün artık!" diye çıkışıverdi
"Ben böyle anayım, senin analığına karıştım mı ben hiç?" dedim, sonra ses etmedi ahshs
 
Bu nasıl ortam ya insan görmemiş gibi tövbest. Kadınlar bile böyleyse erkeklere bir şey diyemiyorum. Kadın cok çekici olsa bile bir bakarsın iki bakarsın yeter yani sizin hastane komple değişik ben söyleyim.
 
Bu nasıl ortam ya insan görmemiş gibi tövbest. Kadınlar bile böyleyse erkeklere bir şey diyemiyorum. Kadın cok çekici olsa bile bir bakarsın iki bakarsın yeter yani sizin hastane komple değişik ben söyleyim.
Güzel kadın çok gördüm ama hiç bu kadar dikkat çekenini görmediğime yemin edebilirim.sanki kadının tüm vücudunda led aydınlatma var. Ampul yanıyor sanki içinde.o derece ışıldıyor.
 
Osmangazi /Yıldırım falan zaten Suriyeli kaynıyo hayatta giyilmez .
Ben Nilüferdeyim bi nebze daha rahatız ama buranın bile bazı kesimleri kaldırmıyor:)
 
Güzel kadın çok gördüm ama hiç bu kadar dikkat çekenini görmediğime yemin edebilirim.sanki kadının tüm vücudunda led aydınlatma var. Ampul yanıyor sanki içinde.o derece ışıldıyor.
Bu bahsettiğiniz şeyin kıyafetle alakası yok , öyle bir kadın ne giyse dikkat çeker ve ışıl ışıl ışıldar, kadının enerjisi , kendine güveni, çekiciliği dikkat çekici geliyordur insanlara
 
Ne istiyorsanız, nasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin. Ama memursanız, işte kılık kıyafet yönetmenliğine uygun giyinmenizi tavsiye ederim. Mini etek yerine dizde ya da hafif diz üstü (devlet kurumu için) uygun. Kişisel hayatınızda da istediğinizi giyin. Van'dayım demişsiniz Maraş caddesinde mini etekle rahatsız edebilirler/laf atabilirler ama miromarada, yeni eskide yahut doubletreede eğlenirken, yemeğe çıkarken istediğinizi giyin. Bu kılık kıyafet durumu bence gideceğiniz mekana göre değişiyor. Ben de Van'da yaşadım mini etek de giydim maksi etek de. Mekana göre giyinirseniz rahatsız olmazsınız. Van'da (sokakta) 1-2 tane büstiyer, miniyle gezen arkadaşlarımız vardı evet ama çok rahatsız ediyorlardı. Şu an belki değişmiştir bilemiyorum.
 
Tüm hastane bi kadına mı yürüyor yani? Nasıl ortam ya
 
Bu bahsettiğiniz kişinin adı E ile mi başlıyor? O ise çok üzülürüm çünkü o kıza hayatı zindan ettiler. Başarılı, çok güzel, kendine güvenen biri kendisi. Çok da iyi niyetli. Doğduğu, büyüdüğü şehir dolayısıyla rahat giyiniyor, insanlara sıcak davranıyor diye hakkında escorttan para avcısına kadar her şeyi dediler. O dönemki sevgilisinin lüks bir aracı var, kızı çok seviyor diye kızın yakın arkadaşları dahi kıskanıp çocuğun ailesine, etrafta kız hakkında yalan yanlış şeyler anlattılar. O da hırs yapıp daha da açık giyindi, bakın umrumda değilsiniz mesajı verdi insanlara. Ben okuduğu, son sınıfta olduğu dönemden biliyorum kendisini. Ne yazık ki hakkındaki dedikoduları bize bile anlattı iğrenç insanlar, hepsi de yalan. Hatta şöyle söyleyeyim kızı elde edemeyen tipler bile yaaa o arabamı beğenmedi diye iftiralar atıp kızı karalamaya çalıştılar. Eğer o şahıssa bu bahsettiğiniz şahıs evet gerçekten çok çok güzel, oldukça bakımlı biri ama kalbi de bir o kadar güzel, yardımsever bir insan. Sadece berbat insanlarla karşılaşmış, iftiralar yüzünden çok çekmiş ama inat edip o şehirden de gitmeyen, kendini olduğu gibi kabul ettirmeye çalışan biri.
 


Patronun çalışanının beline ya da bacağına dokunması basit bir şey mi?
Hangi sebeple olursa olsun intihar etmeyi düşünmek sağlıklı bir durum değil zaten ama yazdığınız şey basit bir şey de değil.
Siz istediğinizi giyemiyorsunuz travma diyorsunuz, ama taciz basit ve travmatik bir şey değil galiba size göre.

Ayrıca başka konulardaki yorumlarınıza baktım da, nişan atınca neden diye bile sormayacak kadar anlayışlı aileniz düğünlere pantolon gömlekle gitmenizi isteyenle aynı aile mi?
Yanlarına 6 ayda bir gidiyorsunuz, kimse bu konuda baskı yapmıyor; 28 yaşındasınız kimse evlenme baskısı yapmıyor, böyle konuları okuyunca şok olmuşsunuz, bekarsınız ama düzenli regl olduğunuz halde hamile kalamamaktan şikayetçisiniz falan filan.
Biri İsviçre'de biri Türkiye'de yaşayan 2 aileniz mi var nedir?
 
Onların çelişkisi ben ne yapayım arkadaş travma dedikleri sizin dediğiniz kadar küçük olaylarla olmaz dedi de ona cevaben yazdım
 
Ne istediğinizi, neden istediğinizi bilmediğiniz için mini de giyseniz o kıskandığınız kadın gibi dikkat çekme ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum. Mesele mini değil kadındaki enerji muhtemelen.
Evet aynı zamanda çok enerjik.aşırı hatta
 
Sadece kıyafet konusunda hassaslar. Çelişkiyse onların çelişkisi.ben yalnız yaşadığım için iki senedir istediğimi yaşayabiliyorum zaten.
 
Yok bizimki "F" ama dediğiniz tarzda ortalığı birbirine katabilecek potansiyelde o da. Bence sibir bozucu.bu kadar iyi anlamda farklı olmak.
 
Yok bizimki "F" ama dediğiniz tarzda ortalığı birbirine katabilecek potansiyelde o da. Bence sibir bozucu.bu kadar iyi anlamda farklı olmak.
Aynı kişiden bahsediyor gibiyiz.genç yaşlı demeden o da herkese çok sıcak davranır.geçem 3,4 tane yaşı biraz ilerlemiş erkekle oturuyordu kantinde. Başkası olsa kiminle oturduğu dikkatimi bile çekmez ama ne yalan söyleyeyim bu kadın neyin peşinde, ne ayak dedim ben de.demek ki doğamız bu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…