Istediğini giyememe sorunu

işte bu konu sahibi kafasında kadınlar yüzünden istediğimi her yerde giyemedim bu yaşa dek.bu tür iftiralara tacizlere dedikodulara uğramamak için çoğumuz öyle yapmadık mı?ben çocuğumu şortla okuldan alamadım ben çok namusluyum sanan kadınlar yüzünden.ama avm de şort giyen de aynı benim orda zerre rahatsız olmuyorum.kızın sınıfındaki öğrenci annen kafasını kapatsın demiş yahuu kızıma.bunun ötesi var mı?10 yaşındaki çocuk bile hayatıma karışıyor.bu ülkede kadın olmak çok zor.buna sebep de kadınlar.çünkü erkekleri de onlar yetiştiriyorlar.

Elbise giymeye cesaretiniz yok, o kadın istediği gibi yaşıyor , buna da cesareti var diye oturduğunuz yerden çatlamaya devam edin. Hatta belki sizin gibi bakıp bakıp cıkcıklayan bir karşı cins ile tanışır evlenir 10 çocuk dogurursunuz , "iltifata" doyarsınız.

Ya bacım, kürtaj oldum diyorsun..birlikteliklerin de olmuş.. senin derdin ne?pesinden koşan kişi sayısı mi az?geçmişe yönelim pek de travma yasıyormuşsun gibi gelmedi..giy ne giymek istiyorsan
Kaç tane kürtaj olmuş? Bu önemli. Bi o kadar iltifat demek oluyor çünkü dkddjfj

Bir de şu var, acaba siz gerçekten mi mini giymek istiyorsunuz yoksa aileniz zamanında buna engel olduğu için şimdi o günlere bir tepki olarak mı giyebildiğinizi kendinize ispatlamak için mi giymek istiyorsunuz? Gerçekten beğenip istediğiniz ve rahat hissettiğiniz şeyleri giymeye çalışın. Beğendiğiniz şey çok kısaysa hemen onu giymeden adım adım kısaltabilirsiniz giydiklerinizi.

Sosyal medyada çok var öyle, bakım estetik giyim kuşam bir yere kadar, dozu kaçırınca şişme bebeğe dönüyorlar. Aura başka bisey.

Bence taşıyabiliyor, albenisi ve özgüveni var. O kadın pantolon da giyse aynı etkiyi yaratır.

Yok bizimki "F" ama dediğiniz tarzda ortalığı birbirine katabilecek potansiyelde o da. Bence sibir bozucu.bu kadar iyi anlamda farklı olmak.
Diğer yorumumda size çok ılımlı yaklasmistim ama siz bildiğiniz bu kadını kiskaniyorsunuz. Elinizden gelse bir kaşık suda bogarsiniz. O dedikleriniz etekle falan olmaz. Kadın çekici, ne giyerse giysin çekici olacak. Sizde olmayan özgüven onda var çünkü.

şimdiye kadar kendisine destek için yazdıklarımı geri alıyorum.şikayet ettiği kişiler gibiymiş kendisi de .ailesini boşa suçlamışızz.

Kimse neler ettiğini bilmiyor diye bir başkasını cıkcıklama hakkı oluyor kendince.

Mesele giyim değil, o kadın gibi dikkat çekmek

Mesele giyim değil, o kadın gibi dikkat çekmek
Allah Allah. Kıskançlık o zaman.
Kimse neler ettiğini bilmiyor diye bir başkasını cıkcıklama hakkı oluyor kendince.
Dışarıya bir imaj sergilemek istiyor ama kendi içinde tezat bir hayat yaşıyor. Ben bunu anladım. Yani evlilik dışı ilişkiden kürtaj olabilecek kadar özgür yaşıyabiliyorsa bir mini eteğinde çok sorun olmayacağını düşünüyorum,

Mini eteği de gizli saklı giyemeyeceğine göre?

Ne hissettiğinizi anlıyorum ben de benzer ailede büyüdüm. Resmen pantolon tişörtle ömrüm geçti kadın olmanın tadına varamadım(kendimce). Kendi isteğiyle bu şekilde giyinenlere saygım sonsuz fakat bizim gibi başka seçeneği olmayanlar için aşırı travmatik bir durum yaşamayan bilemez. Bana kalırsa artık kendi halinizde yaşadığınıza göre tek yapmanız gereken satın alıp giyinmek çok problemse hiç giyinemiyorsanız gerçekten psikolojik olarak destek almanızda fayda var

Ne kürtajı kız eski konusu mu

Mini eteği de gizli saklı giyemeyeceğine göre?
Dün gazete de okudum. Yurtdışında bazı firmalar çalışanlarına logolu kıyafet giydirmiyorlarmış. Takım çalışmasına uygun olmadıklarını düşünüyorlarmış. Yani bir iş yerinin belli kuralları vardır. Bunlar ekmek peşinde mi gösteriş peşinde mi çözemedim.

Bir laf çok severim. “Ya olduğun gibi görün. Ya da göründüğün gibi ol.” Bence esas problemi bu. Kimlik çatışması yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…