Istediğini giyememe sorunu

Beni giyimimden dolayı tanıyacaklarsa hiç tanımasınlar

Hay yaşa ya ağzına sağlık harfiyen katılıyorum

ankara merkezdeyim modern sayılacak da bir semtteyim benim sitede bile şort giyenlerin arkasından bik bik konuşanlar var
Kız ben Bursa da üstelik gülümseyin Nilüfer desiniz denilen bölgedeyim:) Giyemiyorm sort falan.
Evimde giyip heves alıyorm napam:)
Bİ gün İzmir tarafına yerlesirsek giyeriz napak

Ama en ufak bir taciz vakasında neler neler yazılıyor burada. Bana göre o kadar abartılı şeyler var ki. Kadının patronu yanyana yürürken beline dokunmuş diye havada intihar lafları ve ona hak verenler havada uçuşuyor. Olay tam olarak bu değildi ama bunun kadar basit birşeydi. Ortalık kıyamet, intihar, hayat kararaması... ben de senin gibi düşünüyorum aslında ama bir de bu durum var.

Ben de bir hata var demek ki deyip sustum artık.kızlar neydi? Patronu arabada giderken bacağına mı dokunmuştu öyle bir şeydi. Ya da sadece imalı laf mı etmişti. intihar edecekti.diğerleri de haklısın çok zor ayakta kalmalısın falan diyordu.

o kadarlık tacize intihar edecek kadının zaten psikolojisi bozuktur tacizle alakası yoktur.patronu şikayet ederisn üst merci varsa.ya da iş den ayrılırsın olur biter

Kimse konu sahibinin açık giyinme isteğine bir şey demedi konu sahibi içten içe hemcinsleriyle rekabet derdinde bu eleştirildi.
Icerigi çok okumadım konu sahibinin cevaplarını da bilmiyorum ama kötüye kullanılmadığı sürece rekabet iyidir. Herkes istediğini giysin bence

Kız ben Bursa da üstelik gülümseyin Nilüfer desiniz denilen bölgedeyim:) Giyemiyorm sort falan.
Evimde giyip heves alıyorm napam:)
Bİ gün İzmir tarafına yerlesirsek giyeriz napak

Bursaya yiiilllar yillarr evvel gittigimde şort, etek elbise vs giyilmiyordu kesinlikle.
Ama şuan öyle değil 1-2 yil önce gittigimde gayet minicik şortlar, etekler crop bir çok kişinin ustundeydi yazın. Kendim de mini olmasa da diz ustu etek vs giymiştim, sorun olmuyor pek.

Tabi ki yine semtlere göre değisir ama artik eskisi gibi değil geneli.

Icerigi çok okumadım konu sahibinin cevaplarını da bilmiyorum ama kötüye kullanılmadığı sürece rekabet iyidir. Herkes istediğini giysin bence
Konu sahibinin üslubu normal gelmedi bana. Kendini anlatırken bir yandan da diğer kadınları gömmesi, çalışma arkadaşının 'beş karış' etek giydiği için tüm hastanenin onu tanımasını kıskanması falan. Fesatlık akıyor resmen.
Bunun dışında tabi ki herkes istediğini giysin tabii toplum zaten kanser, ailelerin çocuklarına yaptıkları çok vahim.

Sizin kafanız fena halde karışmış.
Biraz içi dolu bir şeyler okumaya, izlemeye ve profesyonel destek görmeye ihtiyacınız var gibi.

İsini merak ettim ben. Biz hastanede forma dışında bir şey giyemiyoruz ne tarafa ağlayalım
Koskoca hastanede bir o kadın vardı ama bu durumda.herkesi kıskanmıyorum ki. Sadece benim değil diğer arkadaşların da psikolojisi bozulmuştu.ama kızlar gerçelten öyle böyle değil.o koridordan geçerken herkes kitlenip kalıyor, neye uğradığını şaşırıyor. Biz aynı birimde değiliz ama diğer birime gelmeden önce erkekler heyecandan kolunu bacağını nereye koyacağını bilemedi. Bir hafta bunun heyecanıyla beklediler.ha bugün ha yarın gelecekmiş diye. Biz bile birimdekilerle konuştuk bu nasıl birşey bakmamak mümkün değil diye.şimdi anlatınca garip geliyor ama sanki insanüstü birşey.hani monica bellucinin " melena " diye bir filmi vardı ya.kadın geçerken tüm kasaba onu izliyordu.ne abartılı film demiştim ama gerçeğini yaşadım.orada çalışanların eşleri sıkılamaya geliyordu erkekleri.daha işyerine uğramamış daha önce.kadıar korkusundan kocalarını işyerine çağıramıyordu.anlattıklarım gerçek hayal ürünü değil inanın ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…