Beni giyimimden dolayı tanıyacaklarsa hiç tanımasınlarKimse birşey demiyor valla.bizde bir kadın vardı bir karış etekle eğile kalka ilaç hazırlardı. Herkes de tanırdı koca hastanede.şimdi böyle tanınmak güzel birşey mi deyecek olanlar olabilir ama bence güzel yani.alıntı yapacaktım yapamadım anlamışsınızdır kime yazdığımı.biraz o tetikledi, hırslnadırdı beni. Bizi yanıbaşımızda çalışanlar tanımıyor kadını koca hastane tanıyor.
şu işyerinde mini giyip tüm hastanenin tanıdığı kadına imrenmişİs dısında giyer cnm.
Ama sanırım isyerinde de mini falan giymek istiyor:)
İsini merak ettim ben. Biz hastanede forma dışında bir şey giyemiyoruz ne tarafa ağlayalımşu işyerinde mini giyip tüm hastanenin tanıdığı kadına imrenmiş
Hay yaşa ya ağzına sağlık harfiyen katılıyorumVanda bi de
Kusura bakma da delilik bu sanki bana antalya istanbul izmirdeyim diyo.
Herşeyin bi yeri var uyum sağlamazsanız masum mini bir elbise çooool farklı boyuta geçer.
O kadına bi gecelik bakmadıkları ne malum
Bu mu olmak istiyosunjz
Hayatın da bi işleyişi var
Bunun aaa açık giyindi diye öyle mi bakıcaklarla alakası yok
İstanbulda bile kalkıp fatihe gidiceksen ona göre sarıyer, bebeğe gidiceksen bile ona göre giyinirsin
Tamam özgürüz falan ama toplum ahlakı diye de bişey var bu konu es geçiliyo
Toplumda müthiş bi ahlak çöküşü var zaten
gişe görevlisi ya da halkla ilişkiler falandırİsini merak ettim ben. Biz hastanede forma dışında bir şey giyemiyoruz ne tarafa ağlayalım
Van da giycekmiş bide şlklkşfglkşglklkgİsini merak ettim ben. Biz hastanede forma dışında bir şey giyemiyoruz ne tarafa ağlayalım
ankara merkezdeyim modern sayılacak da bir semtteyim benim sitede bile şort giyenlerin arkasından bik bik konuşanlar varVan da giycekmiş bide şlklkşfglkşglklkg
İşte cesaret, işte feresat, işte fazilet, işte kadın gibi kadınlık :dVan da giycekmiş bide şlklkşfglkşglklkg
Kız ben Bursa da üstelik gülümseyin Nilüfer desiniz denilen bölgedeyim:) Giyemiyorm sort falan.ankara merkezdeyim modern sayılacak da bir semtteyim benim sitede bile şort giyenlerin arkasından bik bik konuşanlar var
Ama en ufak bir taciz vakasında neler neler yazılıyor burada. Bana göre o kadar abartılı şeyler var ki. Kadının patronu yanyana yürürken beline dokunmuş diye havada intihar lafları ve ona hak verenler havada uçuşuyor. Olay tam olarak bu değildi ama bunun kadar basit birşeydi. Ortalık kıyamet, intihar, hayat kararaması... ben de senin gibi düşünüyorum aslında ama bir de bu durum var.Öyle haklısın ki sokakta karın katlarını hoplata hoplata gezen göbeği açıklardan, herkesin üzerindeki aynı tip koylardan falan içim yoruldu artıkrahat etmeli insan bu arada hayatta yapılamayan her şeyi çocukluk travmalarına bağlamakta artık yoruyor beni, okuduğum on konunun en az yarısında bir travma lafı geçiyor, insan psikolojisi pamuk ipliğine bağlı bir şey değil, bilakis insan o kadar dayanıklı ki, keşke kendimizin farkına varabilsek, ruhumuzla, sosyal yaşamımızla, giydiklerimizle rahat yaşamayı öğrensek ne güzel olacak.
Ben de bir hata var demek ki deyip sustum artık.kızlar neydi? Patronu arabada giderken bacağına mı dokunmuştu öyle bir şeydi. Ya da sadece imalı laf mı etmişti. intihar edecekti.diğerleri de haklısın çok zor ayakta kalmalısın falan diyordu.Ama en ufak bir taciz vakasında neler neler yazılıyor burada. Bana göre o kadar abartılı şeyler var ki. Kadının patronu yanyana yürürken beline dokunmuş diye havada intihar lafları ve ona hak verenler havada uçuşuyor. Olay tam olarak bu değildi ama bunun kadar basit birşeydi. Ortalık kıyamet, intihar, hayat kararaması... ben de senin gibi düşünüyorum aslında ama bir de bu durum var.
o kadarlık tacize intihar edecek kadının zaten psikolojisi bozuktur tacizle alakası yoktur.patronu şikayet ederisn üst merci varsa.ya da iş den ayrılırsın olur biterBen de bir hata var demek ki deyip sustum artık.kızlar neydi? Patronu arabada giderken bacağına mı dokunmuştu öyle bir şeydi. Ya da sadece imalı laf mı etmişti. intihar edecekti.diğerleri de haklısın çok zor ayakta kalmalısın falan diyordu.
Kimse konu sahibinin açık giyinme isteğine bir şey demedi konu sahibi içten içe hemcinsleriyle rekabet derdinde bu eleştirildi.Burada bile toplum baskısı var.
Icerigi çok okumadım konu sahibinin cevaplarını da bilmiyorum ama kötüye kullanılmadığı sürece rekabet iyidir. Herkes istediğini giysin benceKimse konu sahibinin açık giyinme isteğine bir şey demedi konu sahibi içten içe hemcinsleriyle rekabet derdinde bu eleştirildi.
Kız ben Bursa da üstelik gülümseyin Nilüfer desiniz denilen bölgedeyim:) Giyemiyorm sort falan.
Evimde giyip heves alıyorm napam:)
Bİ gün İzmir tarafına yerlesirsek giyeriz napak
Konu sahibinin üslubu normal gelmedi bana. Kendini anlatırken bir yandan da diğer kadınları gömmesi, çalışma arkadaşının 'beş karış' etek giydiği için tüm hastanenin onu tanımasını kıskanması falan. Fesatlık akıyor resmen.Icerigi çok okumadım konu sahibinin cevaplarını da bilmiyorum ama kötüye kullanılmadığı sürece rekabet iyidir. Herkes istediğini giysin bence
Beni çok iyi anlamışsın inan ki. Kapalı giyinirken bana da hanım hanımcık falan filan derlerdi. O kadar gıcık olurdum ki bu lafa hakaret etseler bu kadar sinirlenmezdim.nitekim insan o yaşta hanım hanımcık olmak değil havalı ve farkedilen biri olmak istiyor. Hâlâ daha hanım hanımcık diyecekler diye uzun kollu gömlek bile giymem. Bama göre hanım hanımcıkla ezik, sünepe demek arasında bir fark yok.haa düşüncem doğrudur yanlıştır bilmem ama ban göre böyle. Ki bilinçaltı mesajının da bu olduğunu düşünüyorum.bu tarz kişiler hem hanımhanımcık diye seni över hem o kadına ağzı açık bakar.samimi bulmuyorum
İsini merak ettim ben. Biz hastanede forma dışında bir şey giyemiyoruz ne tarafa ağlayalım
Koskoca hastanede bir o kadın vardı ama bu durumda.herkesi kıskanmıyorum ki. Sadece benim değil diğer arkadaşların da psikolojisi bozulmuştu.ama kızlar gerçelten öyle böyle değil.o koridordan geçerken herkes kitlenip kalıyor, neye uğradığını şaşırıyor. Biz aynı birimde değiliz ama diğer birime gelmeden önce erkekler heyecandan kolunu bacağını nereye koyacağını bilemedi. Bir hafta bunun heyecanıyla beklediler.ha bugün ha yarın gelecekmiş diye. Biz bile birimdekilerle konuştuk bu nasıl birşey bakmamak mümkün değil diye.şimdi anlatınca garip geliyor ama sanki insanüstü birşey.hani monica bellucinin " melena " diye bir filmi vardı ya.kadın geçerken tüm kasaba onu izliyordu.ne abartılı film demiştim ama gerçeğini yaşadım.orada çalışanların eşleri sıkılamaya geliyordu erkekleri.daha işyerine uğramamış daha önce.kadıar korkusundan kocalarını işyerine çağıramıyordu.anlattıklarım gerçek hayal ürünü değil inanın ki.Konu sahibinin üslubu normal gelmedi bana. Kendini anlatırken bir yandan da diğer kadınları gömmesi, çalışma arkadaşının 'beş karış' etek giydiği için tüm hastanenin onu tanımasını kıskanması falan. Fesatlık akıyor resmen.
Bunun dışında tabi ki herkes istediğini giysin tabii toplum zaten kanser, ailelerin çocuklarına yaptıkları çok vahim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?