Öncelikle konunuzun başında verdiğiniz detaylardan dolayı polemik çıkabilir. Konunuz kapanabilir.Kızlar merhaba. Ben 28 yaşında 2 senedir memur olarak görev yapan yalnız yaşayan bir kadınım.şimdiki olaya daha iyi yorum yapabilmeniz için çocukluğumdan bahsetmek istiyorum. Ortamama bir Türk ailesinde olduğu gibi bem de nuhafazkâr- dindar bir ailede doğdum. Annem ve tüm kadınlar kapalıdır ailemde. Bana ufak ufak teşvikler yaptılarsa bile aşırı bir zorlamaları olmadı başörtüsü konusunda. Olmadı ama bu durum sadece başörtüsü için geçerliydi. Yine kapalı giyinmek zorunda kalıyordum yani. En yakınımın düğünü için elbise alalım derdik. Aman onun burası açık onun şurası açıl diye diye, ev sahibi olduğum düğüne pantolon gömlekle giderdim her seferinde.
Fazla uzatmakn istemiyorum. Şimdiki sorunuma gelirsek : şu an yalnız yaşayan kimsenin karışamayacağı bir kadınım.o kadar güzel elbiseler, etekler giymek istiyorum ki. Hani paspal tiplerden de değilim, içimden de geliyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.bazılarınıza göre alt tarafı bir kıyafet giy çık olan şeyler benim çocukluk travmalarım yüzünden çok büyük şeylermiş gibi geliyor. Kısaca utanıyorum.mini etek, elbise hâlâ giyemiyorum.kendimi daha iyi değerlendirebilirmişim gibi geliyor. Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum.bu durumu için ne yapabilirim sizce ? Ben de artık diğer kadınlar gibi güzel giyinmek istiyorum.hayatımda etek giymedim bu arada.giydiklerim de maksi etekler.
Bu yaşını bir daha yaşamıcaksın bunu düşünerek giy tak takıştır.Ben de bekar ve yalnız yaşayan biriyim.Sizin kadar olmasa da ailem açık giyime karışırdı.30 yaşındayım ilerde kaç yaşında giydiği genç kız giysisi dicekler içim de kalacağına vallahi giyiyorum süsleniyorum bir daha gelmicez bu dünyaya heleki gençlik su gibi akıyor.Bir kere özgür bırakınca gerisi geliyor emin ol.Kızlar merhaba. Ben 28 yaşında 2 senedir memur olarak görev yapan yalnız yaşayan bir kadınım.şimdiki olaya daha iyi yorum yapabilmeniz için çocukluğumdan bahsetmek istiyorum. Ortamama bir Türk ailesinde olduğu gibi bem de nuhafazkâr- dindar bir ailede doğdum. Annem ve tüm kadınlar kapalıdır ailemde. Bana ufak ufak teşvikler yaptılarsa bile aşırı bir zorlamaları olmadı başörtüsü konusunda. Olmadı ama bu durum sadece başörtüsü için geçerliydi. Yine kapalı giyinmek zorunda kalıyordum yani. En yakınımın düğünü için elbise alalım derdik. Aman onun burası açık onun şurası açıl diye diye, ev sahibi olduğum düğüne pantolon gömlekle giderdim her seferinde.
Fazla uzatmakn istemiyorum. Şimdiki sorunuma gelirsek : şu an yalnız yaşayan kimsenin karışamayacağı bir kadınım.o kadar güzel elbiseler, etekler giymek istiyorum ki.işyerinde bir arkadaş var pantolon giydiği istisnadır mesela.özgüvenine o ladar hayranım ki. Hani paspal tiplerden de değilim, içimden de geliyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.bazılarınıza göre alt tarafı bir kıyafet giy çık olan şeyler benim çocukluk travmalarım yüzünden çok büyük şeylermiş gibi geliyor. Kısaca utanıyorum.mini etek, elbise hâlâ giyemiyorum.kendimi daha iyi değerlendirebilirmişim gibi geliyor. Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum.bu durumu için ne yapabilirim sizce ? Ben de artık diğer kadınlar gibi güzel giyinmek istiyorum.hayatımda etek giymedim bu arada.giydiklerim de maksi etekler. Adam gibi birşeyler giyemeden kuruyup gideceğim
Teşekkür ederimModern bohem desenli gömlek elbiseleri mini etek ya da şort ve bodylerin üzerine giyerek başlayın. Ben bir karış mini de giyerim rahatım ama bu kombin tarzını sevdiğim için kullanıyorum
nasıl bir şehirde yaşıyorsunuz ona göre tavsiyelerde bulunsun arkadaşlar.doğuda küçük bir ilçedeki memur kadına mini etek crop şort giy gez desek olmaz bence.ama büyük şehirlerde sahil kasabalarında her istediğinizi giyebilirsinizTeşekkür ederim
Vandayımnasıl bir şehirde yaşıyorsunuz ona göre tavsiyelerde bulunsun arkadaşlardoğuda küçük bir ilçedeki memur kadına mini etek crop şort giy gez desek olmaz bence.ama büyük şehirlerde sahil kasabalarında her istediğinizi giyebilirsiniz
van da arkadaşım çalıştı.mini şort crop falan giyilmez ama rahatlıkla dizin biraz üstünde etek elbise giyilir.kışları daha kısa giyebilirsiniz mus çorapla çok şık oluyor.kolsuz elbise de giyebilirsiniz ama sırtı tamamen açık veya dekolteli de olmaz orada.kolsuz şık bluzlara bakın bence en kolayı gene elbise.hem fiyatları uygun hem de güzel duruyorlar.ko....n da vardı mesela.Vandayım
Bence neyi seviyosan onu giymelisin ve yerine göre giyinmeyi daha doğru buluyorum.Kızlar merhaba. Ben 28 yaşında 2 senedir memur olarak görev yapan yalnız yaşayan bir kadınım.şimdiki olaya daha iyi yorum yapabilmeniz için çocukluğumdan bahsetmek istiyorum. Ortamama bir Türk ailesinde olduğu gibi bem de nuhafazkâr- dindar bir ailede doğdum. Annem ve tüm kadınlar kapalıdır ailemde. Bana ufak ufak teşvikler yaptılarsa bile aşırı bir zorlamaları olmadı başörtüsü konusunda. Olmadı ama bu durum sadece başörtüsü için geçerliydi. Yine kapalı giyinmek zorunda kalıyordum yani. En yakınımın düğünü için elbise alalım derdik. Aman onun burası açık onun şurası açıl diye diye, ev sahibi olduğum düğüne pantolon gömlekle giderdim her seferinde.
Fazla uzatmakn istemiyorum. Şimdiki sorunuma gelirsek : şu an yalnız yaşayan kimsenin karışamayacağı bir kadınım.o kadar güzel elbiseler, etekler giymek istiyorum ki.işyerinde bir arkadaş var pantolon giydiği istisnadır mesela.özgüvenine o ladar hayranım ki. Hani paspal tiplerden de değilim, içimden de geliyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.bazılarınıza göre alt tarafı bir kıyafet giy çık olan şeyler benim çocukluk travmalarım yüzünden çok büyük şeylermiş gibi geliyor. Kısaca utanıyorum.mini etek, elbise hâlâ giyemiyorum.kendimi daha iyi değerlendirebilirmişim gibi geliyor. Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum.bu durumu için ne yapabilirim sizce ? Ben de artık diğer kadınlar gibi güzel giyinmek istiyorum.hayatımda etek giymedim bu arada.giydiklerim de maksi etekler. Adam gibi birşeyler giyemeden kuruyup gideceğim
baskıyla büyüyen arkadaşlarım vardı.üniversitede bizlerden çok daha açık kıyafetleri tercih ettiler hep.psikolojik bir şey olmalı sanırımm bir tepki olmalı.Standart uyymlu temiz giyindikten sonra
Mini yada çarşaf olmasına gerek yok
Bu kadar içleştirecek birşeyde yok
Kadınlık hâli işte insan yine de kıskanıyor.sadece bende de yoktu bu durum.bütün kadınlar bir strese girmiştik bu kişi gelince.Bence neyi seviyosan onu giymelisin ve yerine göre giyinmeyi daha doğru buluyorum.
Açık giyindin açtın diye daha güzel kadın olmazsın ki.
Çevrede oldukca beğeniliyorum bu durumu açık kıyafetlerle desteklemek için giyinmek istiyorum cümlesi afedersiniz ama köyden indim şehre gibi garip geldi bana
Çünkü biz bu mantıkta giyinmiyoruz o elbiseye aşık olup o eteğe aşık olduğumuz için giyiniyoruz.
Zekan duruşun oturuşun kalkışındır önemli olan
Kıyafetle daha çok baksınlarsa amacın çok yanlış kisilerin dikkatini çekebilirsin.
Kendine saygı göster bedenini vitrin yapmak kullanmak yerine
Canın öyle istediği için elbiseye aşık olduğun için giyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?