• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istediğini giyememe sorunu

Allah Allah. Kıskançlık o zaman.

Dışarıya bir imaj sergilemek istiyor ama kendi içinde tezat bir hayat yaşıyor. Ben bunu anladım. Yani evlilik dışı ilişkiden kürtaj olabilecek kadar özgür yaşıyabiliyorsa bir mini eteğinde çok sorun olmayacağını düşünüyorum,
Siz ne kadar dikkatlisiniz

Okuya okuya geldim, yazmak istediğim her şey yazılmış. Kendisi tamamen dikkat çekmek isteyip çekemeyen bir insan bence. Ve o bahsettiği arkadaşını çok kıskanıyor. Bir yorumunda eskiden insanların 5 10 tane doğurmasını bile talep görüyor olmalarına yormuş. Hayır o talep görmek değil, doğum kontrolü bilmemek. Ayrıca hem bekarsın, hem özgürsün, hem de ailen düğünden hemen önce nişanlından ayrıldığında neden diye sormayacak kadar anlayışlı, zırt pırt buraya gel demiyorlar falan, ama neymiş istediği gibi giyinemiyormuş ailesi yüzünden. Hiç inanmadım. Bir de gerçekten neden hamile kalmaya çalışıyorsun? Bunu kafaya takıyorsun? O tarz yorumların da var çünkü. Asıl senin amacın ne? Kantinde oturmak çok masum bir aktivite çünkü. Onu bile eleştirirken, o yorumlar ne öyle?
Hamile kalmak istemiyorum tabiki bekar olduğum için ama üreme sistemimin de o kadınlar kadar iyi çalışmasını isterdim yine de. Yani benim inisiyatifimde olmalıydı.

Uzaktan konuşmak kolay.düşünsene sevgilinle ofise geliyorsun karşısında böyle birşey. Aklımdan geçmez hiçbirşey olmamış gibi devam ederim diyen kadın ya yalancıdır ya da ermiş.

Sizin gibi olmayan kadınların yalancı ya da ermiş olduğu tam olarak nerede yazıyor?
Belki de problem sizdedir, ne dersiniz?

Valla o kadını gerçekten çok kıskanıyorum.sizin de deli gibi kıskanacağınıza eminim.ne kadar inkâr etseniz de kimse kocasını, sevgilisini bu kadınla tanıştırmak istemez en azından ki bu da kıskançlık oluyor.ne desiğimi anlamadınız mı? Bugün iş çıkışı aniden karşıma çıktı tüm hastane bahçesi neye uğradığını şaşırdı bir anda.sohbet edenler bir anda sustu.alışveriş yalan ne para vereceğini unuttu. Inanmıyor olabilirsiniz ama bu tarz bir dikkat çekicilikten bahsediyorum ben. Kadın geçip gitti insanlar 5 dakikada o neydi öyle diye afalladı, toparlanmaya çalıştı.şimdi söyleyin kıskanmaz mıydınız.yine dengemi bozdu şıllık
Valla öyle bir yerde yaşıyorum ki, etrafım fıstık gibi kadınlarla dolu. Hayatta kıskanmam, alışkınız biz öyle bakımlı güzel kadınlara. Görünce feleğimiz şaşmıyor. Ayrıca kocamı da ne diye kıskanayım? Hiç öyle huylarım yoktur. Çok da fifi, çok da tınnn.

Korunmama bile gerek kalmaması sinirime gidiyor.
Bir rahatsızlığınız mi var? Genelde hamile kalmaya karar vermeden anlamazlar ne kadar zor hamile kaldıklarını kadınlar, çünkü hamile kalmak istemeyen kadın deliler gibi korunur. Siz baya baya uğraşıyorsunuz .

mutaasıp aile kızıydı etek giymeye çekiniyordu alışmamıştı ama kürtajlardan hamile kalamamaktan behsediliyor hemd e bekar bir kadın olarak.ben şokkk anacığımmm.çift karakterli bir üye mi bu? :işsiz: :işsiz:
Eee o farklı o farklı.

Bir rahatsızlığınız mi var? Genelde hamile kalmaya karar vermeden anlamazlar ne kadar zor hamile kaldıklarını kadınlar, çünkü hamile kalmak istemeyen kadın deliler gibi korunur.
Ben deliler gibi korunmayıp bir kaç defa şansa bırakmıştım.baktım olmadıkça dozu artırdım.baktım yine bir halt olmuyor.öyle.karar verdim yani

Bir rahatsızlığınız mi var? Genelde hamile kalmaya karar vermeden anlamazlar ne kadar zor hamile kaldıklarını kadınlar, çünkü hamile kalmak istemeyen kadın deliler gibi korunur.

Aman dalga geçiyor ya. Hamile kalamıyorum diye dertleniyor, korunmama bile gerek olmuyor ühühü diyor ama kürtaj olmuş 🙄

Valla öyle bir yerde yaşıyorum ki, etrafım fıstık gibi kadınlarla dolu. Hayatta kıskanmam, alışkınız biz öyle bakımlı güzel kadınlara. Görünce feleğimiz şaşmıyor. Ayrıca kocamı da ne diye kıskanayım? Hiç öyle huylarım yoktur. Çok da fifi, çok da tınnn.
Ne güzel yaaa.sadece benim değil ki ben etraftakileri yazdım.

Valla o kadını gerçekten çok kıskanıyorum.sizin de deli gibi kıskanacağınıza eminim.ne kadar inkâr etseniz de kimse kocasını, sevgilisini bu kadınla tanıştırmak istemez en azından ki bu da kıskançlık oluyor.ne desiğimi anlamadınız mı? Bugün iş çıkışı aniden karşıma çıktı tüm hastane bahçesi neye uğradığını şaşırdı bir anda.sohbet edenler bir anda sustu.alışveriş yalan ne para vereceğini unuttu. Inanmıyor olabilirsiniz ama bu tarz bir dikkat çekicilikten bahsediyorum ben. Kadın geçip gitti insanlar 5 dakikada o neydi öyle diye afalladı, toparlanmaya çalıştı.şimdi söyleyin kıskanmaz mıydınız.yine dengemi bozdu şıllık
O kadınla aynı şeyleri de giyseniz aynı hareketleri de yapsanız sizde öyle durmaz. Bu biraz da fıtrat meselesi o kadın muhtemelen çuval da giyse dikkat çekecektir endam eda denen şey bu. Bence dışınıza odaklanacağınıza biraz kafanıza duygularınıza psikolojinize odaklanın iyi görmedim sizi pek

O kadınla aynı şeyleri de giyseniz aynı hareketleri de yapsanız sizde öyle durmaz. Bu biraz da fıtrat meselesi o kadın muhtemelen çuval da giyse dikkat çekecektir endam eda denen şey bu. Bence dışınıza odaklanacağınıza biraz kafanıza duygularınıza psikolojinize odaklanın iyi görmedim sizi pek
Valla iyi değilim.haklısın.

Back
X