- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
kıyafet bahane.amacı herkes bana baksın tüm hastanede salınayım erkeklerin dibi düşsünn.diğer kadını da bu yüzden kıskanıyor.dr koca peşinde de olabilir ama avucunu yalar tabikimm.bu kafa yapısında kadından fersah fersah kaçarlarBir de şu var, acaba siz gerçekten mi mini giymek istiyorsunuz yoksa aileniz zamanında buna engel olduğu için şimdi o günlere bir tepki olarak mı giyebildiğinizi kendinize ispatlamak için mi giymek istiyorsunuz? Gerçekten beğenip istediğiniz ve rahat hissettiğiniz şeyleri giymeye çalışın. Beğendiğiniz şey çok kısaysa hemen onu giymeden adım adım kısaltabilirsiniz giydiklerinizi.
Hastanedekiler muhtemelen bunun ne olduğunu anlamışlar, bolca dedikodusu da dönmüştür kesin, başımıza iş açmasın diye kafalarını bile kaldırmıyorlar geçerkenBen de diyorum konu sahibini nereden hatırlıyorum….
Şu şahane yorumuyla foruma hızlı bir giriş yapmıştı kendisi. Akıllara zarar bir yorumdu.
Bir de başkasına şunu yazmış…
Hanımefendinin her lafı kendi içinde birbiriyle çelişiyor. Ya kafası çok karışık, ya da eğlenmek için üye olmuş, kasıtlı olarak böyle saçma sapan yorumlar yapıyor.
AKSJDJMFMFKF hastanede öylesine turlamak mı ajdjdjdkdkd kesin sekreterdirBen de diyorum konu sahibini nereden hatırlıyorum….
Şu şahane yorumuyla foruma hızlı bir giriş yapmıştı kendisi. Akıllara zarar bir yorumdu.
Hanımefendinin her lafı kendi içinde birbiriyle çelişiyor. Ya kafası çok karışık, ya da eğlenmek için üye olmuş, kasıtlı olarak böyle saçma sapan yorumlar yapıyor.
sen de sağlıkçısın.herkes dönüp dönüp baksınnn ortama girdiğimde şok olsunlar büyülenmiş gibi bana baksınlar neden demiyorsunn?AKSJDJMFMFKF hastanede öylesine turlamak mı ajdjdjdkdkd kesin sekreterdir
İse giderken ben vs isten dönerken bensen de sağlıkçısın.herkes dönüp dönüp baksınnn ortama girdiğimde şok olsunlar büyülenmiş gibi bana baksınlar neden demiyorsunn?
Evet ceyceyimkıyafet bahane.amacı herkes bana baksın tüm hastanede salınayım erkeklerin dibi düşsünn.diğer kadını da bu yüzden kıskanıyor.dr koca peşinde de olabilir ama avucunu yalar tabikimm.bu kafa yapısında kadından fersah fersah kaçarlar
hepimiz kandık tek değilsinnnnEvet ceyceyimben yine saf saf bir konuya tüm iyi niyetimle yorum yapmışım bu da gol değil
Aaa bu derece kiskancini ilk kez gördüm.Valla o kadını gerçekten çok kıskanıyorum.sizin de deli gibi kıskanacağınıza eminim.ne kadar inkâr etseniz de kimse kocasını, sevgilisini bu kadınla tanıştırmak istemez en azından ki bu da kıskançlık oluyor.ne desiğimi anlamadınız mı? Bugün iş çıkışı aniden karşıma çıktı tüm hastane bahçesi neye uğradığını şaşırdı bir anda.sohbet edenler bir anda sustu.alışveriş yalan ne para vereceğini unuttu. Inanmıyor olabilirsiniz ama bu tarz bir dikkat çekicilikten bahsediyorum ben. Kadın geçip gitti insanlar 5 dakikada o neydi öyle diye afalladı, toparlanmaya çalıştı.şimdi söyleyin kıskanmaz mıydınız.yine dengemi bozdu şıllık
şıllık dedi kadınaAaa bu derece kiskancini ilk kez gördüm.
Evlilik içi tecavüz kavramını hiç duymadıysaŞu şahane yorumuyla foruma hızlı bir giriş yapmıştı kendisi. Akıllara zarar bir yorumdu.
Evlilik içi iltifat o, sen yanlış biliyon.Evlilik içi tecavüz kavramını hiç duymadıysa
Erkek olsan 1 kereden fazla bakar mısın iyi düşün? Selam versen hamile kalacak zaten.Kız buna birisi iş yerinde iki bakış atsın ..Durumu hiç iyi değil.Cami çerçeveyi indirir bu yakındır.
Affet abla ben küçüğüm çok anlamıyorum böyle şeylerdenEvlilik içi iltifat o, sen yanlış biliyon.
Valla o kadını gerçekten çok kıskanıyorum.sizin de deli gibi kıskanacağınıza eminim.ne kadar inkâr etseniz de kimse kocasını, sevgilisini bu kadınla tanıştırmak istemez en azından ki bu da kıskançlık oluyor.ne desiğimi anlamadınız mı? Bugün iş çıkışı aniden karşıma çıktı tüm hastane bahçesi neye uğradığını şaşırdı bir anda.sohbet edenler bir anda sustu.alışveriş yalan ne para vereceğini unuttu. Inanmıyor olabilirsiniz ama bu tarz bir dikkat çekicilikten bahsediyorum ben. Kadın geçip gitti insanlar 5 dakikada o neydi öyle diye afalladı, toparlanmaya çalıştı.şimdi söyleyin kıskanmaz mıydınız.yine dengemi bozdu şıllık
Uzaktan konuşmak kolay.düşünsene sevgilinle ofise geliyorsun karşısında böyle birşey. Aklımdan geçmez hiçbirşey olmamış gibi devam ederim diyen kadın ya yalancıdır ya da ermiş.
Öncelikle güzellik göreceli bir şeydir herkesin güzelliği kendine çok şükür yazmışsınız birdeKızlar merhaba. Ben 28 yaşında 2 senedir memur olarak görev yapan yalnız yaşayan bir kadınım.şimdiki olaya daha iyi yorum yapabilmeniz için çocukluğumdan bahsetmek istiyorum. Ortamama bir Türk ailesinde olduğu gibi bem de nuhafazkâr- dindar bir ailede doğdum. Annem ve tüm kadınlar kapalıdır ailemde. Bana ufak ufak teşvikler yaptılarsa bile aşırı bir zorlamaları olmadı başörtüsü konusunda. Olmadı ama bu durum sadece başörtüsü için geçerliydi. Yine kapalı giyinmek zorunda kalıyordum yani. En yakınımın düğünü için elbise alalım derdik. Aman onun burası açık onun şurası açıl diye diye, ev sahibi olduğum düğüne pantolon gömlekle giderdim her seferinde.
Fazla uzatmakn istemiyorum. Şimdiki sorunuma gelirsek : şu an yalnız yaşayan kimsenin karışamayacağı bir kadınım.o kadar güzel elbiseler, etekler giymek istiyorum ki.işyerinde bir arkadaş var pantolon giydiği istisnadır mesela.özgüvenine o ladar hayranım ki. Hani paspal tiplerden de değilim, içimden de geliyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.bazılarınıza göre alt tarafı bir kıyafet giy çık olan şeyler benim çocukluk travmalarım yüzünden çok büyük şeylermiş gibi geliyor. Kısaca utanıyorum.mini etek, elbise hâlâ giyemiyorum.kendimi daha iyi değerlendirebilirmişim gibi geliyor. Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum.bu durumu için ne yapabilirim sizce ? Ben de artık diğer kadınlar gibi güzel giyinmek istiyorum.hayatımda etek giymedim bu arada.giydiklerim de maksi etekler. Adam gibi birşeyler giyemeden kuruyup gideceğim
A aaa , kudurmuş ayol buBen de diyorum konu sahibini nereden hatırlıyorum….
Yani olayı herkes anlamış işte ama bazı şeyleri açık açık yaşamıyoruz.Diyorum ya cami çerçeveyi indirir bu öyle bir vaziyette.Durum iyi degilErkek olsan 1 kereden fazla bakar mısın iyi düşün? Selam versen hamile kalacak zaten.
döpiyes giyen kadın kalmadı gibi artık.eskiden ne şıklarmış o döpiyesli kadınlar oysa.artık fırsatını bulan jean sneakers takılıyor.döpiyesli öğretmen yok bayramlarda bile
İşyeri için döpiyes alın mesela hem şık hem de ağırbaşlı olur. Daha "açık" ya da dekolte kıyafetleri ise Yaz düğünü ya da nişan, kına gecesi gibi yerlerde giymeyi deneyebilirsiniz. Kısa elbise veya şort olayına da deniz kenarı, yazlık ya da plajlık yerlerde. Yani yerine göre giyinirseniz daha rahat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?