Istediğini giyememe sorunu

kıyafet bahane.amacı herkes bana baksın tüm hastanede salınayım erkeklerin dibi düşsünn.diğer kadını da bu yüzden kıskanıyor.dr koca peşinde de olabilir ama avucunu yalar tabikimm.bu kafa yapısında kadından fersah fersah kaçarlar

Hastanedekiler muhtemelen bunun ne olduğunu anlamışlar, bolca dedikodusu da dönmüştür kesin, başımıza iş açmasın diye kafalarını bile kaldırmıyorlar geçerken

Bu derece bir tanınırlığa sahip olmak da büyük başarı yalnız.

AKSJDJMFMFKF hastanede öylesine turlamak mı ajdjdjdkdkd kesin sekreterdir

sen de sağlıkçısın.herkes dönüp dönüp baksınnn ortama girdiğimde şok olsunlar büyülenmiş gibi bana baksınlar neden demiyorsunn?
İse giderken ben vs isten dönerken ben

Kocam baktığı icin sükrediyorum ajdjfjfjsjdjdjdjd

Evet ceyceyim ben yine saf saf bir konuya tüm iyi niyetimle yorum yapmışım bu da gol değil

Aaa bu derece kiskancini ilk kez gördüm.

Van da bir hastane bahçesinde tek 1 kadının görüş alanına girmesiyle milletin eli ayağı birbirine dolanıyor , öyle mi ?

Ben kadından ziyade , eli ayağı birbirine dolanan insanları merak ettim.

Sene 2022. İnternet bağlantısı olmayan köy , kasaba , mezra ( kesintiler olsa da ) kalmadığı söyleniyor. Dünya üstünde görülmedik neyi ilk kez görüyorsunuz acaba ?

Hastane ortamındaki eli ayağı birbirine dolanan insanlar : son 50 yıldır bir mağarada yaşıyorlardı da bugün mü insan içine karıştılar ?

Uzaktan konuşmak kolay.düşünsene sevgilinle ofise geliyorsun karşısında böyle birşey. Aklımdan geçmez hiçbirşey olmamış gibi devam ederim diyen kadın ya yalancıdır ya da ermiş.

Güzellik sadece kadın cinsine has bir özellik değil. Erkek cinsinin de çok yakışıklı olanları var.

Ne yapalım yani ?

Yanınızdaki sözde sevgiliniz : bir başkasını görünce kendinden geçiyorsa , içinden "bir şuna bak bir de yanımdakine" diye geçiriyorsa adamı bir gözden geçirin derim.

Öncelikle güzellik göreceli bir şeydir herkesin güzelliği kendine çok şükür yazmışsınız birde

Yani eğer ailenizden bağımsızsanız istediğinizi zaten giyersiniz. Ama bu sizde vicdanen ve piskolojikmen kötü hissetiriyorsa ya bir psikoloğa gidin yada adım adım ilerleyin mesela çok kısa veya çok uzun değilde orta giyinin mesela yani herseyin bir yolu var ve inanin bunlar dert edilecek sorunlar değil..

A aaa , kudurmuş ayol bu Ben de sanıyorum ki gerçekten baskı kaynaklı ne giyeceğini bilemiyor. Koridorda herkes baksın diye turlamak nedir

Erkek olsan 1 kereden fazla bakar mısın iyi düşün? Selam versen hamile kalacak zaten.
Yani olayı herkes anlamış işte ama bazı şeyleri açık açık yaşamıyoruz.Diyorum ya cami çerçeveyi indirir bu öyle bir vaziyette.Durum iyi degil

döpiyes giyen kadın kalmadı gibi artık.eskiden ne şıklarmış o döpiyesli kadınlar oysa.artık fırsatını bulan jean sneakers takılıyor.döpiyesli öğretmen yok bayramlarda bile

şimdi burada eski zaman kadınlarının daha şık olduğunu yazsam, linç yer miyim ? diye düşünmedim değil.

Öğretmenlerim hep etekliydi mesela..

o ne ya :)) kraliyet ailesi gelini gibi 40 üstü bile giymiyor artık döpiyes. 28 yaşında da bilemedim

üstelik tek tarz/ tek renk/ tek kumaş giyim modası çoktan kalktı.
ben pinterest kombinlerine filan bakıyorum. Çok yaratıcı şeyler çıkıyor.
Eteklerin üstüne kısa jean/deri ceketler. (Etek kısa olmak zorunda değil)
Yüksek bel, tok kumaş çok güzel pantolonlar var.
Ayakkabı sneaker, converse tarzı, veya bootie bot.
çapraz zincirli ufak/kare çantalar..
gözlük, fular, şal, bandana..

bence kişi giyinmeyi sevmeli yani giyip çıkmak yerine, düşünmeli ne giyerim nasıl giyerim, hava durumuna-mekana göre kendini uyarlamayı bilmeli. Boş zamanlarda kıyafetlerden kombin yapmalı.
Açık giyinmek şıklık değil..
benim düşüncem kalite ve sadelik şıklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…