• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte yeni evim :)

Agiz tadiyla oturun canim.Terasin bir harika.Süper genismis.
Tuvalatteki klozet takimin benimkinin ayni.Rengi bile.))

evin çok güzel ve renkliopuyorumnanaktanözellikle çalışma odasındaki koltuk çok hoş:asigim: kahvaltı takımın benimkisiyle aynı:lepi:

güle güle oturun.
en çok balkonuna bittim. mutfağından bile geniş galiba ;)
eymeninde halısı çok hoşuma gitti.
sağlıkla büyüsün odasında.

Agiz tadiyla oturun canim.Terasin bir harika.Süper genismis.
Tuvalatteki klozet takimin benimkinin ayni.Rengi bile.))

herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için
takımlarımız aynı olanlar pişti olduk desenize olsun saklayalım bazı parçalar kırılır bozulur eksilirse birbirimize göndeririz kaydirigubbakcemile3

terasım evin iki cephesini kaplıyor bir bölüm oturma odası kadar zaten sonra iki bölüm daha var çocuk odası büyüklüğünde bu 3 bölüm ön kısma bakıyor meydana bir de yan kısım var ince uzun çok geniş ah ah kendi evim olsa o teras için müthiş planlarım var ama şimdi yapsam diyorum başka bir eve taşınırsam ne olacak her evde böyle balkon bulamam ki ama yine de ufak tefek bazı şeyler yapacağım bakalım zamanla

dün salonumun balkon çıkışının perdesi de hazırlandı geldi iyi oldu şimdi koridor halım var kesilecek bir kısmı uzun geldi bir de yatak odasındaki perdeyi yarım yapmak istiyorum bakalım artık

vaaaayyy len beyazatlı melek ,evin ne güzelmiş beee pehhhh..vallahi çok beğendim heleki eymenin odası ile terasa ,o terasta mangal yapar ,rakı içer ,gelen geçene sataşırdım :)))) şaka bir yana da pırıl pırıl tertemiz ferah bir ev ,allah ağız tadı huzur versin ..oğlun ve kocanla mutlu mesut yaşayın ..ee daha ne diyim ..

canım güle güle oturun .... allah kendi evinize yerleşmeyi de nasip etsin inşallah... perdeler uzun gelmiş , uçları kıvrılmak istiyor yerimseniben ... o şeker oğlanıda benim için öpersen sevinirim...sevgiler... :1hug: a.s.

teras ve manzara süpermiş.... oğlunuzun odasına da bayıldım çalışma odanız ve oğlunuzun odasındaki koltuklar futondan galiba bende de köşelisi var:)))

huzurla oturun gülü güle güzel günleriniz geçsin.

gayet temiz tertipli yaşanan sıcak bir ev sadece yatak odasındaki renk seçimini beğenmedim ama onlarda değişebilecek şeyler önemli olan huzur.Güle güle yaşayın Allah kendinizede versin

Back
X