• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte yeni evim :)

beyazmelek evin çok güzel canım..eşinle, oğluşunla, ağız tadıyla güle güle oturun inşallah ve en kısa zamanda allahım sanada ev nasip etsin...
Bu arada terasında bi harika:))))

mis gibi tertemiz maaşallah bebişine de.
oturma odandaki pembe çiçekli halından sen memnunmusun benimki iki yılda kullanılamaz hale geldi de

mis gibi tertemiz maaşallah bebişine de.
oturma odandaki pembe çiçekli halından sen memnunmusun benimki iki yılda kullanılamaz hale geldi de

valla her yıl bir kere halı yıkamaya gidiyor mutlaka açık renk olduğu için leke kir hemen belli oluyor ama açık renktende vazgeçemiyorum farkettiysen bütün odalardaki halılar açık renk ama dediğim gibi leke sıkıntısı var ama bizim halı yıkamacımızdan çook memnunum valla ilk günkü haline getiriyor adamlar

melegim evinede misafir olduk baksana pek begewndim çok güzelmiş güle güle agız tadıyla oturun ama en çok eymencigimin odasını ve terasınızı begendim çalışma odalarımızdaki halılarda aynı bu arada:)

herşey çok güsel allahım ağız tadında oturmak nasip etsin darısı başımızaa:)
ama en güselde o salondaki minik tavşan yerimonu ben allah bağışlasın

canım evin çok ferah ve çok güzel allah mutluluk içinde oturmayı nasip etsin
inşallah en kısa zamanda kendi evine taşınırsında onun resimlerini bizimle paylaşırsın
bu arad eymenede maşallah evinin en güzel parçasıydı

güle güle otur beyazcım evinde çok şirin ferah özellikle terasın ve merkezi yerde olması senin için çok iyi
tatlı meleğinle huzurla oturun canım

evin çok güzelmiş oğlun daha tatlı ağız tadıyla otur canım mutluluklar

teras super salıncaklar oluyo ya bıde ondan at butun gun otur cay ıc super keyıp yap benım ıcınde ıc bır cay ))oglunuda optum demın bakamamıstım sımdı baktım perdenıde kesme sende altına kıvır kesmedende olur karısmısta olmıyım ayıp oldu yaa

güle güle otur ,aydını ne kadar özlemişim 6 yıl kaldım cumhuriyette okudum,sanırım garın oralarda ev bulvar gibi de geldi ama tam çıkaramadım

canım evin çok güzel güle güle otur inş. kendi evinizde oturacağınız günlerde gelir canımm eşinle eymencimle huzurlu güzel günlerde oturun inşallahhh:))

güzelmiş. bakımlı temiz bir ew.. ayrıca eşyalarında çok hoş... ama en çok salonda sehpanın hemen yanındaki o küçük bibloyu çok beğendimmmmmmmmmmm..................
sağlıkla ve huzurla oturun inşallah.....
opuyorumnanaktan

canım evinin her karesi çok güzel güle güle oturun..
küçük eymenide öpüyorum şirin çıkmış odasıda güzelmiş buarada..

bütün evin güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin...

ama en güzel odan çocuk odan çok şirin çok tatlı canım ve bebeğinin çok şeker allah bağışlasın

evin çok güzel ve renkliopuyorumnanaktanözellikle çalışma odasındaki koltuk çok hoş:asigim: kahvaltı takımın benimkisiyle aynı:lepi:

güle güle oturun.
en çok balkonuna bittim. mutfağından bile geniş galiba ;)
eymeninde halısı çok hoşuma gitti.
sağlıkla büyüsün odasında.

Back
X