İşte yeni evim :)

beyazmelek

Candan öte,candan ziyade
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
8.718
1
156
Aydın
evet arkadaşlar sonunda ben de koyabildim resimlerimizi yeni taşındığımız evimize buyrun bakalım önceki evim kadar güzel değil hala alışmaya çalışıyorum ama huzurumuz yerinde olsun yeter sonuçta hiçbiri kendi evimiz değil kiracıyız inşallah kendi evimiz olunca çok daha güzel döşeyeceğim evimi :)

koridorumla başlayayım:

mutfağım:

Güle güle otur canım
Allah neşe ve gülümseyişinizi eksik etmesin
ınşallah bu ev size uğurlu gelirde en kısa zamanda kendi evinizi alırsanız :Saruboceq:

güle güle otur canim,cok güzel hersey

Insallah en kisa zamanda bizlerle kendi evinin resimlerini de paylasirsin
opuyorumnanaktan

O sehpanın kenarında bulunan sevimli şey salonunu daha güzelleştirmiş Allah bağışlasın :nazar:
Evin çok güzel tertemiz güle güle otur canım
a.s.

çok güzelmiş canım, Allah huzur ve sağlıkla geçim versin. ınşallah kendi evinizde olur.

güle güle otur canım evinde sağlıkla huzurla
eymenide yerim bu arada
haa aklıma gelmişken yatak odanda yerdeki halının aynından bende de var piştii:)))

bende begendım cok ferah esyalarında guzel derlı toplu ama bı fıkrım mutfal tullerınde bıraz uzun gelmıs yerde surunmesın alttan bıraz kestır yada elınde kıvır mutluluklar bebısı de optum oglunuz yanılmıyosam

oglunuzun odasını gormemımısım bebesın odası hepsınden guzel super rahat ve tatlı gorunuyor )))

beyazmelekcim evin çok aydınlık ve ferah duruyor canım, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, inşallah en kısa zamanda kendi evine taşınırsın

bu arada eymenide gördüm yavrum çok güzel görünüyor yine maşallah, yalnız eymen o kapı boncuğuna musallat olmuyormu? benim yok öyle bir şey ama ankarada annemde vardı ilkeyi onun yanından alamadım çekiştirdi durdu, vee o sehbanın üzerindekilerde duruyor, helal olsun sana iyi başa çıkıyorsun ben sehbayı bile kaldırdım daratmasın salonu ve kaza olmasın diye:)
tekrar güle güle otur canım

eymenin odasını yeni gördüm orasıda çok güzel görünüyor güle güle kullansın paşam:):nazar:

güle güle otur fistigim yeni evinde,cok ferah vede cok güzell...

ayrica eymenide yerim ben ya,masallahhh denizanamin dedigi gibi süsler filan duruyor.

benim böcük ne bulursa almak istiyor eline.

güle güle otur canım evinde sağlıkla huzurla
eymenide yerim bu arada
haa aklıma gelmişken yatak odanda yerdeki halının aynından bende de var piştii:)))

valla mı he hee olsun canımcım aynı olsun napalım sen nerdee ben nerde

Oğlunun odası çok şirin bayılırım çocuk odalarına benim olsaydı o oda keşke gamyoncuiremsu

ben de çok severim çocuk odalarını çok uğraşırım o yüzden oğlumun odasıyla

bende begendım cok ferah esyalarında guzel derlı toplu ama bı fıkrım mutfal tullerınde bıraz uzun gelmıs yerde surunmesın alttan bıraz kestır yada elınde kıvır mutluluklar bebısı de optum oglunuz yanılmıyosam

sağol canım perdelerim bu eve uzun geldi zaten ilk evimde tamdı oraya göre dikilmişti burası çatı katı olduğu için tavanla tabanın arası daha kısa o yüzden bir çaresine bakacağım ama ne yapayım bilemedim kestirmek istemiyorum açıkçası

beyazmelekcim evin çok aydınlık ve ferah duruyor canım, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, inşallah en kısa zamanda kendi evine taşınırsın

bu arada eymenide gördüm yavrum çok güzel görünüyor yine maşallah, yalnız eymen o kapı boncuğuna musallat olmuyormu? benim yok öyle bir şey ama ankarada annemde vardı ilkeyi onun yanından alamadım çekiştirdi durdu, vee o sehbanın üzerindekilerde duruyor, helal olsun sana iyi başa çıkıyorsun ben sehbayı bile kaldırdım daratmasın salonu ve kaza olmasın diye:)
tekrar güle güle otur canım

güle güle otur fistigim yeni evinde,cok ferah vede cok güzell...

ayrica eymenide yerim ben ya,masallahhh denizanamin dedigi gibi süsler filan duruyor.

benim böcük ne bulursa almak istiyor eline.

benimki de zaman zaman çekiştiriyor o ortadaki sehpayı bayram içn koydum normalde koltuğun arkasında duruyor ortası ferah olsun diye eymen için ama karıştırıyor üstündekileri ıı-ıh diye kızıyor kendine bir taraftan kaydirigubbakcemile3 biraz merakını giderince çok uğraşmıyor artık
o kapı boncuğunu ilk zamanlarda aman allahım az çekmedi elinden kaç defa kopardı falan ama artık pek ilgisini çekmiyor

Back
X