Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeynooooooooooo 92/1lerden biri sizin yere düşmüşşşşşşşşşşş çok rahat bi yermiş diooooo

zeynooooooooooo 92/1lerden biri sizin yere düşmüşşşşşşşşşşş çok rahat bi yermiş diooooo

Bende dedim arkadaşa bizim ordan düşenler var oraya diye
Artık alırlar ifadesini Zeynonun.

slm kızlar bende 92/1 nişanlımı göndericem konya merkez havacı çıktı nasıl sizce hiç bi bilgim yok askerlik hakkında az önce aradı duyar duymaz ağlamaya başladım(

Bende dedim arkadaşa bizim ordan düşenler var oraya diye
Artık alırlar ifadesini Zeynonun.

ah bide çok ii yer torpille gitmek istiolarmış yazmışş..zeynom duymasın yavrum 8 günde 1 kere konuşabildi en son..

Son düzenleme:
slm kızlar bende 92/1 nişanlımı göndericem konya merkez havacı çıktı nasıl sizce hiç bi bilgim yok askerlik hakkında az önce aradı duyar duymaz ağlamaya başladım(

Merhaba canım orası hakkında hiçbir fikrim yok belki kızlarımızın askerleri oraya düşmüştür fikirleşirsiniz ..
İçini ferah tut hepimiz geçtik o yollardan
Allah kavuştursun inşallah .. Sağlıcakla .

ah bide çok ii yer torpille gitmek istiolarmış yazmışş..zeynom duymasın yavrum 8 günde 1 kere konuşabildi en son..

Evet ya Zeynepin zor geçiyo günleri
Konuşma bakımından problem çekiyorlar ..
Ama bölük bölük değişiyordur belki bilmiyorum ki ..

ya ben şimdiden böyle oldum gittiğinde napıcam dayanamıycam hiç

kuzum hiç askeri konyada olan yaren yok burda ama konyada oturan arkadaşlarımız var belki onların duyumları vardır..onlarda gece gelirler..sen bi gece uğra istersen..

Allah kavuştursun cnm..

Son düzenleme:

bu yazdıgını herkes yazdı hissettiğini herkes yasadı ama herkes dayanıyor .. bana da dayanamıcam gibi geliyordu ama bak hala ayaktayım günler geçtikçe iyi oluyorum ..
460 dediğim günü hatılıyorum bugün 199 diyorum sende böyle böyle iyi olucaksın ama zamana ihtiyacın var ... daha şafaktan düşmedin bile :S

Evet ya Zeynepin zor geçiyo günleri
Konuşma bakımından problem çekiyorlar ..
Ama bölük bölük değişiyordur belki bilmiyorum ki ..

evet ii yerden önce ii komutan lazım..üst devrenin bile ii olması lazım..

sık sık gel bu topice cnm..başlar biraz zorlu geçio ama zamanla alışıosun cnm..en büyük yardımcın sabır bu yolda..bizde 460la başladık bak şimdi nerelere geldik..sizin devre benim biletim..yani siz ustaya geldiğinizde Allahın izniyle ben kavuşuo olucam..ama ben bugünü hayal bile edemiorum..herşey zamanla oluo cnm..

Slm Kizlar
Izmir-Foca Düsen yokmu Iyi bi yerdir insallah
Askerimi haftaya yollicam oraya

Benim askerimde İzmir de ama orada değil ..
Allah kavuştursun
Ama İzmir için güzel ve rahat derler şahsen benim askerim rahat
Umarım sennkide öyle olur ..

hiç bişiy istemiyorum ben sadece sağ salim dönsün yeter.Allahım tüm askerlerimizi korusun ayakkabılı gidip ayakkabılı gelmeyi nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…