sende mi 92/1 sin canım
Benim 91/4 Canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende mi 92/1 sin canım
cnm pek bi bilgim yok malesef..
şimdiden Allah kavuştursun..
Benim askerimde İzmir de ama orada değil ..
Allah kavuştursun
Ama İzmir için güzel ve rahat derler şahsen benim askerim rahat
Umarım sennkide öyle olur ..
Anladim Canim insallah öyle olur Aminnn Bu arada Mevlid Kandiliniz mübarek olsun KizlarHayirli Cumalar
![]()
hiç bişiy istemiyorum ben sadece sağ salim dönsün yeter.Allahım tüm askerlerimizi korusun ayakkabılı gidip ayakkabılı gelmeyi nasip etsin inş.
Anladim Canim insallah öyle olur Aminnn Bu arada Mevlid Kandiliniz mübarek olsun KizlarHayirli Cumalar
![]()
her teskere alana çok seviniyorum ama sana daha bi başka seviniyorum ferideciğimşafağım sadece ama sadece 3 öyle garip duygular içerisindeyim ki öyle zorlu geçti ki bu
askerlik o kadar çok yordu o kadar çok yıprattı çok şey alıp götürdüğü benliğimizden bittiğine inanıpta sevinemiyorum herşey bir rüyadan ibaret gibi canlı kanlı kollarıma alana kadarda inanamayacağım...
rica ederim canım, umarım sorunları halledersinizAradım ama teli kapalı açasıya kadar bekliycem mecbur elim mahkum
Ooohh şafagını yeriiim![]()
Evet canım şafak sıkıştırdı benide onuda. Çok oldu ya gelsin artık sabır mabır kalmadı valla.. İnşallah arıycam ama teli sürekli kapalı.
Tavsiyen için çok saol canım![]()
kuzuuuuummm 200leri yedin bitirdin maşallahhAtarsaaaaaa 198![]()
sağol canım benim, ee nasılsın, nasıl gidiyor ?sağol deryacım sanada hayırlı kandiller![]()
sağol canım benim, ee nasılsın, nasıl gidiyor ?
Ben de 6-7gün sonra fln 100leri bırakcam die mutluyum canımİyiyim tatlım şükürler olsun dün 2oo Leri bıraktım
Neşem yerinde sayılır :)
Sen nasılsın bakalım![]()
Ben de 6-7gün sonra fln 100leri bırakcam die mutluyum canımsanki hafifleyecekmişim gibi hissediyorum
bugün üsküdarda hava nasıl kuzum?
ewet canım, çok şükürOh ne güzel son 100 gün kalıyor desene
Hava bugün durgun canım ya kar falan kalmadı ama eridi her yerde ..
Öyle aman aman soğukta kalmadı![]()
Selammm kızlarrr... Hayırlı kandillerrr.. herkesin kandili mübarek olsunnn ... Dualarımız kabul olsun.. Sevdiceklerimize tez zamanda sağ salim kavuşalım inşallahh...
her teskere alana çok seviniyorum ama sana daha bi başka seviniyorum ferideciğim
Allah'ım çektiklerinizin mükafatını size çok güzel bir ömür olarak geri verir inşallah...
Şimdiden sana geçmiş olsun, darısı başımıza diyorum canım benim![]()
ewet canım, çok şükür
Aman aman erisin, aşkım karlar altında kalmasınzaten hastalanmış, aklım onda... uykusunda nefesi tıkanmış..
Yarın hava güzel olsun, çarşıya çıksın da, nette bari göreyim, bida nete giremeyebilir çünkü..
Sağol tatlım, senin de kandilim mübarek olsunkızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun askerlerinize tez zamanda kavuşun inş
Deryacım cnm benim amin diyorum umarım yaşanılanlar geride kalabilir içimdeki yaralar kapanabilir canım okadar çok yanıyor ki gelince sorunlar dahamı büyüyecek yoksa bitecekmi kestiremiyorum hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyebiliyorum. Ben gideyimde sıra sizlere gelsin sizler kavuşun
Geçmiş olsun canım size de, benim askerim de izmirdeyken hastalıktan kurtulamamıştı, ayy ne günlerdi yaaBenimkide hastalanmış kuzum İzmirin soğuğu çarptı onuneyse ki orda da biraz kar yağdıda soğuğu kırmıstır .. Kaç gündür revir yollarındaydı biraz toparladı ..
Çok geçmiş olsun canım benim ...
İnşallah güzel olur olsun yani