• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız sen var ya saniyede yazıosun heeeeeeeee bi bakıom adın altta yok bi bakıom yazın var:60::60::60:

maşallah msj sayında gözüme çarptı 7000e doğru az kalmışşş:27::27::27: sabah akşam yazıon mu napıon:52::52::52:

Kuzummmm takipteyimmm seniii benn :10:her an her yerdenn hortlarımmm onaa göreee :27::27:

Msjj sayımıı bendee bilmiyorum son günlerde o kadar çokta yazmıyorum ama uçuyo mübarekk çok çenebazz olduğun burda bile ortaya çıktı :27::27::27::27:

$i543066_safak.webp

:72:şafak 103:72:

:nazar::nazar::nazar:

Selamm kızlarrrrrrrrr:52::52:

hoşgeldin cnmmm..maşallahhhhhhhhhh şafağınaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar:

Kuzummmm takipteyimmm seniii benn :10:her an her yerdenn hortlarımmm onaa göreee :27::27:

Msjj sayımıı bendee bilmiyorum son günlerde o kadar çokta yazmıyorum ama uçuyo mübarekk çok çenebazz olduğun burda bile ortaya çıktı :27::27::27::27:

valla korktum senden :60::60::60:

maşallahhhhhh cnm:nazar::nazar::nazar:

küboşun tanışma faslı gibi tanışma seninde başına inş:1::1::1:

KIzzz ben aileyii zatenn tanıyorum onlarda beni :9:

amaa resmii bi tanışmaa olmadıı bu tanışmalar ya zaten tanışıyoduk yada hep bi vesile ile tanıştıkk :27::27:

bendee istiyorumm resmii bi tanışmaa törenii bananee :52::52:

Snaada aynı şeyii dicem ama sen zaten tanıyon :27:

KIzzz ben aileyii zatenn tanıyorum onlarda beni :9:

amaa resmii bi tanışmaa olmadıı bu tanışmalar ya zaten tanışıyoduk yada hep bi vesile ile tanıştıkk :27::27:

bendee istiyorumm resmii bi tanışmaa törenii bananee :52::52:

Snaada aynı şeyii dicem ama sen zaten tanıyon :27:

:21::21::21: tanıom yavrum..

işte bende resmisi için diom kız..

sen ara o zaman bugün :27::27::27:

Back
X