Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim askerimde İzmir de ama orada değil ..
Allah kavuştursun
Ama İzmir için güzel ve rahat derler şahsen benim askerim rahat
Umarım sennkide öyle olur ..

Anladim Canim insallah öyle olur Aminnn Bu arada Mevlid Kandiliniz mübarek olsun Kizlar Hayirli Cumalar

Anladim Canim insallah öyle olur Aminnn Bu arada Mevlid Kandiliniz mübarek olsun Kizlar Hayirli Cumalar

inş. tatlım..
saqol seninde mübarek olsun kandilin hayırlara vesile olsun ..

hiç bişiy istemiyorum ben sadece sağ salim dönsün yeter.Allahım tüm askerlerimizi korusun ayakkabılı gidip ayakkabılı gelmeyi nasip etsin inş.

aminnnnnnnnnnnnnn

sağol cnm seninde kandilin mübarek olsun..

Kızlarr netim gitti kusura bakmayınnnnnn

Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun.Kandiliniz mübarek olsun kızlar

Atarsaaaaaa 198

Selammm kızlarrr... Hayırlı kandillerrr.. herkesin kandili mübarek olsunnn ... Dualarımız kabul olsun.. Sevdiceklerimize tez zamanda sağ salim kavuşalım inşallahh...
her teskere alana çok seviniyorum ama sana daha bi başka seviniyorum ferideciğim
Allah'ım çektiklerinizin mükafatını size çok güzel bir ömür olarak geri verir inşallah...
Şimdiden sana geçmiş olsun, darısı başımıza diyorum canım benim

rica ederim canım, umarım sorunları halledersiniz

sağol deryacım sanada hayırlı kandiller

sağol canım benim, ee nasılsın, nasıl gidiyor ?

İyiyim tatlım şükürler olsun dün 2oo Leri bıraktım
Neşem yerinde sayılır :)

Sen nasılsın bakalım

İyiyim tatlım şükürler olsun dün 2oo Leri bıraktım
Neşem yerinde sayılır :)

Sen nasılsın bakalım
Ben de 6-7gün sonra fln 100leri bırakcam die mutluyum canım sanki hafifleyecekmişim gibi hissediyorum bugün üsküdarda hava nasıl kuzum?

Ben de 6-7gün sonra fln 100leri bırakcam die mutluyum canım sanki hafifleyecekmişim gibi hissediyorum bugün üsküdarda hava nasıl kuzum?

Oh ne güzel son 100 gün kalıyor desene
Hava bugün durgun canım ya kar falan kalmadı ama eridi her yerde ..
Öyle aman aman soğukta kalmadı

Oh ne güzel son 100 gün kalıyor desene
Hava bugün durgun canım ya kar falan kalmadı ama eridi her yerde ..
Öyle aman aman soğukta kalmadı
ewet canım, çok şükür
Aman aman erisin, aşkım karlar altında kalmasın zaten hastalanmış, aklım onda... uykusunda nefesi tıkanmış..
Yarın hava güzel olsun, çarşıya çıksın da, nette bari göreyim, bida nete giremeyebilir çünkü..

kızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun askerlerinize tez zamanda kavuşun inş

Deryacım cnm benim amin diyorum umarım yaşanılanlar geride kalabilir içimdeki yaralar kapanabilir canım okadar çok yanıyor ki gelince sorunlar dahamı büyüyecek yoksa bitecekmi kestiremiyorum hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyebiliyorum. Ben gideyimde sıra sizlere gelsin sizler kavuşun

Benimkide hastalanmış kuzum İzmirin soğuğu çarptı onu neyse ki orda da biraz kar yağdıda soğuğu kırmıstır .. Kaç gündür revir yollarındaydı biraz toparladı ..
Çok geçmiş olsun canım benim ...
İnşallah güzel olur olsun yani

Sağol tatlım, senin de kandilim mübarek olsun
İnşallah herşey çok güzel olur canım benim.. Eminim eşin de gelince herşeyi daha iyi anlayacak, karşılıklı konuşarak daha kolay çözüme ulaşacaksınız..
Tabiki yaşanılan kötü şeyleri içinden atamayacaksın hemen, ama yaraların yavaş yavaş küçülecek...
Allah'ım sana ve eşine öyle güzel bir hayat versinki, bütün kötülükler aklınızdan içinizden silinsin gitsin kuzum...
Bu gece senin için de dua edicem...

Geçmiş olsun canım size de, benim askerim de izmirdeyken hastalıktan kurtulamamıştı, ayy ne günlerdi yaa
İnşallah herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…