Canım kendini motive etmeye çalış ne güzel kavuştunuz evlendiniz artık ailen eşinEşim evde geceleri ama 3 vardiya işe başladı gece vardiyeleri zor olcak. Yeni ev ailemden ilk kez ayrı kalıyorum onun dışında kötü bişi yok eşim sağolsun çok yardımcı oluyor bana
Canım kendini motive etmeye çalış ne güzel kavuştunuz evlendiniz artık ailen eşin
sevindim canımÖyle yapmaya çalışıyorum canım biraz biraz alıştım gibi
Teskeremizi aldığımızdan beri gelemedim buralara. Yan yana olmak çok güzelmiş. Dün eşyalarımız geldi, nikah tarihimizi aldık. O kadar güzel gidiyor ki her şey. Bir de iş bulabilirsek inşallah bizden iyisi yok.
Helena 150'lere düşmüşsünüz hemen biter sizinki de inşallah. rreyhann alışabildin mi eve evliliğe neler yapıyorsun?
Aksimelek kardeşim çok sevindim :) hatırladın mı beni :)Teskeremizi aldığımızdan beri gelemedim buralara. Yan yana olmak çok güzelmiş. Dün eşyalarımız geldi, nikah tarihimizi aldık. O kadar güzel gidiyor ki her şey. Bir de iş bulabilirsek inşallah bizden iyisi yok.
Helena 150'lere düşmüşsünüz hemen biter sizinki de inşallah. rreyhann alışabildin mi eve evliliğe neler yapıyorsun?
hakkınızda hayırlısı olsun canım çok sevindim herşeyin güzel gitmesine. Nikahınız ne zaman ? Eşin de sende rahat ol iş bulur mutlaka biraz kafasını dinlesin benim eşim askerden geldikten 3 hafta sonra iş buldu düğün balayı işlerini bitir iş başını öyle yap dediler bu geçtiğimiz pazartesi iş başı yaptı. İş bulunuyor önemli olan şu işe başlamadan önceki zamanlarınızı iyi değerlendirmek çünkü işe başlayınca hele bide evliyken zor oluyor :/ ben alıştım gibi gerçi evde pek durmuyorum ya annemlerdeyim ya kaynanamlardayım eve yatmaya geliyoruz sadece. Sadece 1 kez yemek yaptım halen daha evde yemek pişirmedim :) annemde bana kızıyor sürekli geziyorsun eve alışmaya bak kendni gezmeye alıştırma evde iş yap falan diyor :) şuan iyi gidiyor gibi bakalım :)
Aksimelek kardeşim çok sevindim :) hatırladın mı beni :)
Nikah ne zaman inşallah düğünü ne zaman düşünüyosunuz :)
Biz nişanlandık okulu bitince göreve de başladı çok şükür :)
İnşallahh sizde iş bulursunuz hayırlısıyla canım
Aynen canım pomem için sayıyoduk :) başladı çok şükür. Nevşehir canım.İnşallah canımm. :) Nikah 16 Aralıkta evlenme teklifi ettiği gün olsun özel olsun istedim. Masraflarımız çok o yüzden fazla beklemeden en kısa sürede bir yere girmesi gerekiyor. Düğüne kadar fotoğrafçı,kuaför, televizyon masraflarını çıkarması gerekiyor malesef ki. Ailesi yardımcı olurda eşyalara evin içine gelinliğe çok masraf ettiler içimiz el vermiyor artık. Yetişemediğimiz yerde yine ellerini üzerimizde hissettirirler. 3 hafta çok fazla olmuş bana göre ama sizin için bir yönden iyi olmuş balayınızı sorun etmemişler. Bir an önce bulsun da iş rahatlayalım böyle çok kafamıza takıyoruz hiç değilse rahatlarız. Evinde vakit geçir öyle yaparsan zamanla zorlanırsın annen haklı bi yönden. Hiç değilse korkularını yenersin, evine alışırsın daha çok yuvan gibi hissedersin o zaman daha çok alışırsın işte. Bir dene derim annenin dediğini. :)
Hatırladım canım pomem için şafak sayıyordunuz sizde :) Çok sevindim her şey gönlünüzce olsun inşallah ne güzel bitirdiniz şafağı mesleğe de başlamışsınız. Görev yeri neresi?
İnşallah buluruz bakalım kafamızda bir iki yer var da olur mu olmaz mı onu bilemiyoruz. Hayırlısıyla olur inşallah bir yer çok geçmeden. Nikah 16 Aralık Düğün 26 Ocak.
İnşallah canımm. :) Nikah 16 Aralıkta evlenme teklifi ettiği gün olsun özel olsun istedim. Masraflarımız çok o yüzden fazla beklemeden en kısa sürede bir yere girmesi gerekiyor. Düğüne kadar fotoğrafçı,kuaför, televizyon masraflarını çıkarması gerekiyor malesef ki. Ailesi yardımcı olurda eşyalara evin içine gelinliğe çok masraf ettiler içimiz el vermiyor artık. Yetişemediğimiz yerde yine ellerini üzerimizde hissettirirler. 3 hafta çok fazla olmuş bana göre ama sizin için bir yönden iyi olmuş balayınızı sorun etmemişler. Bir an önce bulsun da iş rahatlayalım böyle çok kafamıza takıyoruz hiç değilse rahatlarız. Evinde vakit geçir öyle yaparsan zamanla zorlanırsın annen haklı bi yönden. Hiç değilse korkularını yenersin, evine alışırsın daha çok yuvan gibi hissedersin o zaman daha çok alışırsın işte. Bir dene derim annenin dediğini. :)
Hatırladım canım pomem için şafak sayıyordunuz sizde :) Çok sevindim her şey gönlünüzce olsun inşallah ne güzel bitirdiniz şafağı mesleğe de başlamışsınız. Görev yeri neresi?
İnşallah buluruz bakalım kafamızda bir iki yer var da olur mu olmaz mı onu bilemiyoruz. Hayırlısıyla olur inşallah bir yer çok geçmeden. Nikah 16 Aralık Düğün 26 Ocak.
Canımmm maaşallah çok sevindim her şeyin iyi gitmesine. Daha da iyi olacak inşallah. Evlilik çok güzel bir şey. İşiniz de olur inşallah canım bir an önce. Eşin mesleği var mıydı.Teskeremizi aldığımızdan beri gelemedim buralara. Yan yana olmak çok güzelmiş. Dün eşyalarımız geldi, nikah tarihimizi aldık. O kadar güzel gidiyor ki her şey. Bir de iş bulabilirsek inşallah bizden iyisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?