Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bizim düğün 1 hafta önce oldu canım çok şükür hava dayi oldu tüm çekimlerimizi herşeyi yaptık şuan evliliğe alışmaya çalışıyorum fazlasıyla duygusalım ailemi özlüyorum sürekli alışmak zor olacak gibi geliyor

Alışacaksın zamanla şimdi ilk zamanlar ailenden tamamen ayrılıyorsun normal o yüzden. Düşünmemeye çalış evine bak eşinle vakit geçir dışarı çıkın. Aklından çıkarmaya bak kötü duyguları. Her şey çok güzel olacak sevdiğine kavuştun hem. Artık hep bu emojideki gibi olacaksınız. :)

Düşünmemeye çalışıyorum aklıma gelirse çıkarmaya çalışıyorum bu ara fazla duygusalım sanırım pek engel de olamıyorum bide gece korkularım var onu nasıl halledicem bilemiyorum

Düşünmemeye çalışıyorum aklıma gelirse çıkarmaya çalışıyorum bu ara fazla duygusalım sanırım pek engel de olamıyorum bide gece korkularım var onu nasıl halledicem bilemiyorum

Zamanla geçecek bu duygu. Eşin geceleri evde olmuyor mu neden korkuyorsun? Yeni ev alışık değilsin diye mi, yoksa başka bir şey mi?

Zamanla geçecek bu duygu. Eşin geceleri evde olmuyor mu neden korkuyorsun? Yeni ev alışık değilsin diye mi, yoksa başka bir şey mi?
Eşim evde geceleri ama 3 vardiya işe başladı gece vardiyeleri zor olcak. Yeni ev ailemden ilk kez ayrı kalıyorum onun dışında kötü bişi yok eşim sağolsun çok yardımcı oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…