Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükürNe Sevgili, Ne Flört ŞAFAK Sadece 4
Çok şükür
Anladım canm devam zorunluluğu yoksa bitebilir okulu rahatça ama hangi şehir de uzak mı okuduğu okul
Ağustos celbini kaçırmasaydık düğün için kışa kalmayacaktık da kısmet böyleymiş canım. Aslında yazın sıcağı yerine kışın yapmak daha iyi o sıcakta makyajı tutmak zor olur hem kışın gelinlikte makyaj da türban da zorluk çıkarmaz. Şuanlık Kapadokya'ya gitmeyi düşünüyoruz yine değiştirmezsek. Dış çekimi için fotoğrafçıyla düğünden sonraki gün diye anlaştık yağmur kar olmazsa inşallah. Siz ne için çektirecektinizde kaldı nişan mı? Hangi ayda oldu?
Bizim düğün 1 hafta önce oldu canım çok şükür hava dayi oldu tüm çekimlerimizi herşeyi yaptık şuan evliliğe alışmaya çalışıyorum fazlasıyla duygusalım ailemi özlüyorum sürekli alışmak zor olacak gibi geliyor
Alışacaksın zamanla şimdi ilk zamanlar ailenden tamamen ayrılıyorsun normal o yüzden. Düşünmemeye çalış evine bak eşinle vakit geçir dışarı çıkın. Aklından çıkarmaya bak kötü duyguları. Her şey çok güzel olacak sevdiğine kavuştun hem. Artık hep bu emojideki gibi olacaksınız. :)
Canm ailenden ayrı bir şehire mi gelin gittinDüşünmemeye çalışıyorum aklıma gelirse çıkarmaya çalışıyorum bu ara fazla duygusalım sanırım pek engel de olamıyorum bide gece korkularım var onu nasıl halledicem bilemiyorum
Düşünmemeye çalışıyorum aklıma gelirse çıkarmaya çalışıyorum bu ara fazla duygusalım sanırım pek engel de olamıyorum bide gece korkularım var onu nasıl halledicem bilemiyorum
Eşim evde geceleri ama 3 vardiya işe başladı gece vardiyeleri zor olcak. Yeni ev ailemden ilk kez ayrı kalıyorum onun dışında kötü bişi yok eşim sağolsun çok yardımcı oluyor banaZamanla geçecek bu duygu. Eşin geceleri evde olmuyor mu neden korkuyorsun? Yeni ev alışık değilsin diye mi, yoksa başka bir şey mi?