- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım hayırlısıyla çabucak geçer inşallah :)Şafak 365
Yeni katılıyorum aranıza, herkese sabır; askerlerine de hayırlı tezkereler diliyorum
Amin canım yeni sistem askerlik geliyor size kesin vurur bakarsın 90 gün birden düşer sen neredesin askerin nerede sevgili mi nişanlı mıŞafak 365
Yeni katılıyorum aranıza, herkese sabır; askerlerine de hayırlı tezkereler diliyorum
Hoşbuldum canım amiiinn inşallahh hepimiz tez zamanda kavuşalımHoşgeldin canım hayırlısıyla çabucak geçer inşallah :)
Aah ah keşke.. Sevgilim, ben kırıkkaledeyim o bilecikte şuanlıkAmin canım yeni sistem askerlik geliyor size kesin vurur bakarsın 90 gün birden düşer sen neredesin askerin nerede sevgili mi nişanlı mı
Selam canm bende artık nadir giriyorum kayınvalideme geldik burada çok yoğun geçiyor kalabalığız fırsat bulamıyorum pek sen nasılsınKızlar napıyorsunuz nas l gidiyor çok sessiz kalmışburalar :)
Selam canm bende artık nadir giriyorum kayınvalideme geldik burada çok yoğun geçiyor kalabalığız fırsat bulamıyorum pek sen nasılsın
Canım bi sıkıntı Yok şükür Şafak 130iyim bende canım ev - iş yoğunluğu falan baya hızlı geçiyor zaman :) şafağınız kaç oldu nasılsınız bi yaramazlık yok dimi