Amin inşallah canm benmSiz de bitireceksiniz allahın izniyle ne kaldı ki şunun şurasında. :) Sözleri internete asker plaka sözleri yazdım enginuslu diye bir site buldum ordan yazıyorum16 aralık nikah 26 ocak düğün inşallah canımm
kış gelini olcaksın canım havalar yüzünden biraz gelinlikle zorlanabilirsin ama her mevsimin ayrı bi güzelliği var balayına nereye gidiyorsunuz :) bir de dış çekimi nasıl yapcaksınız biz bi türlü gidemedik havalar kötü buralarda tam güneşli oluyor o gün ben izin alamıyorum iş yerinden iyice kaldı bizim çekm
Canım bende Kasım 5 te evlendim o zamanlar biraz serindi ama sorun yaşamadım sen bir de kaplıysan hiç sorun yaşamazsın zaten :) yazı bekleyeceğine bir an önce düğün yapmanız çok mantıklı olmuş hem yazın her şey 2 katı fiyatı insan kazıklıyorlar :)Ağustos celbini kaçırmasaydık düğün için kışa kalmayacaktık da kısmet böyleymiş canım. Aslında yazın sıcağı yerine kışın yapmak daha iyi o sıcakta makyajı tutmak zor olur hem kışın gelinlikte makyaj da türban da zorluk çıkarmaz. Şuanlık Kapadokya'ya gitmeyi düşünüyoruz yine değiştirmezsek. Dış çekimi için fotoğrafçıyla düğünden sonraki gün diye anlaştık yağmur kar olmazsa inşallah. Siz ne için çektirecektinizde kaldı nişan mı? Hangi ayda oldu?
Hoş geldin canım senin askerin neredeŞafak 190yazmayı özlemişim
Istanbul da ama askerlik yapmıyor teğmen olacak eğitimdeHoş geldin canım senin askerin nerede
Şafak 190yazmayı özlemişim
Evett bende ozlemisimm senin şafak bitti mi devam mi :)Arada uğra buralara eski yarenler özleniyor.
Canım o zaman neyin şafağını sayıyorsunIstanbul da ama askerlik yapmıyor teğmen olacak eğitimde
Evet mesleği askerlik teğmen subay oluyor. Bende bir şey bilmiyordum bir buçuk yılda öğrendim :) inşallah nisanda eğitimi bitecekCanım o zaman neyin şafağını sayıyorsun
Ben askerlikle ilgili pek bir şey bilmiyorum tek bildiğim normal askerlik. :) meslek mi oluyo seninki teğmen nedir onu bile bilmem ilgimi çekmediği için askerlik
Eğitimi de askerlik gibi mi oluyoEvet mesleği askerlik teğmen subay oluyor. Bende bir şey bilmiyordum bir buçuk yılda öğrendim :) inşallah nisanda eğitimi bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?