Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ne gibi sorun oluyo canm geldiği hafta

Canım benimki kafam çok bulanık kendimi hala asker gibi hissediyorum diyordu buluştuğumuzda etraf çok kalabalık çok rahatsız oluyorum kışla baya rahatmış falan diyordu bide agresifti biraz. Ama ilk hafta en fazla 10 gün kadar öyleydi şuan sanki hiç askere gitmemiş gibi :)

oh oh ne güzel misss
Canm sizin yaşlar kaçtı merak ettim

Geldik, gördük, gidiyoruz..
Bugünde Çanakkale’de geziyoruz.
Biz bu şafağı bitiriyoruz.
Komutanım 17 gün sonra bay bay diyoruuuuuuz

Ne Tahta Kale, Ne Asma Kale ŞAFAK 17 ÇANAKKALE

Erken teskere alıyoruz ki biiiiiizzzzz

CANM sizi de uğurluyoruz Allah ın İzniyle ama tek kalıcam :)düğn ne zamandı sizin bir de bu sözleri nerden buluyorsun

Şimdi okulunu bitirdi mi canm uzun dönemdi ama bitmedi sanırım

dersi kalınca okul uzadı canım 1 sene o da evlilik sürecini uzatmicam askerliği çıakrcam aradan her türlü bana engel oluor dedi askere gitti şimdi nasıl olcak bakalım iş buldu iş için sıkıntı olmadı ama evlendikten sonra okul nasıl olcak bilemiyorum

CANM sizi de uğurluyoruz Allah ın İzniyle ama tek kalıcam :)düğn ne zamandı sizin bir de bu sözleri nerden buluyorsun

Siz de bitireceksiniz allahın izniyle ne kaldı ki şunun şurasında. :) Sözleri internete asker plaka sözleri yazdım enginuslu diye bir site buldum ordan yazıyorum 16 aralık nikah 26 ocak düğün inşallah canımm

kış gelini olcaksın canım havalar yüzünden biraz gelinlikle zorlanabilirsin ama her mevsimin ayrı bi güzelliği var balayına nereye gidiyorsunuz :) bir de dış çekimi nasıl yapcaksınız biz bi türlü gidemedik havalar kötü buralarda tam güneşli oluyor o gün ben izin alamıyorum iş yerinden iyice kaldı bizim çekm

Anladım canm devam zorunluluğu yoksa bitebilir okulu rahatça ama hangi şehir de uzak mı okuduğu okul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…