Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar bişey sormak istiyorum benimde nişanlım askerde ama astegmen olarak yapıyo yani rahatmı erlere göre rahat tabiki ama yne bi çok şeyi kafasına takıyo anlamıyorum Yani sıkıntıya gelecek bi tip degil doları iş stresini aile özlemini ne bilim evlilikle alakalı stresler hep söylüyo yani ben nasıl destek olacagmı bilemiyorum artık nasıl davfanmam gerekiyo sasırdım kaldm

Merhaba canım şu askerlik terimlerini İnan bilmiyorum ne daha rahat ne az rahat hangi şehirde yapıyor komutanlar mı sıkıntı acaba. Doları ne yapcak şimdi Allah aşkına valla Yesin içsin dua etsin canm biz iki senelik evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var ve eşimin bi kez sorun yaptığını duymadım. Maaşımız yok evimiz kira ve geçinmeye çalışıyoruz. Çocuk özlemi de bi başka olsa gerek hadi biz eşleri nişanlıları geçtim. Benim eşim bir de bebeğiyle ilgilenen bi eşti uyuturdu yedirir giydirir gezdirirdi. Yani ona zor olmaması imkansız diyorım ama bir kez sitem etmedi ya da bize hiç yansıtmadı. Sana tek tavsiyem tartışma yaratma alttan al olurdu herhalde yaşamadığım için bilemiyorum ama ancak bu kadar yorum yapabildim. Nerede yapıyor nişanlın kaç yaşında ne kadar oldu

Kesinlikle haklısın canım bana göredr bi zorlugu yok ama işte gelde anlat doları napcak herşey pahalı oldu nasıl edecez napcaz derdinde mersin merkezde yapıyo deniz kuvvetlerinde 26 yaşında

Kesinlikle haklısın canım bana göredr bi zorlugu yok ama işte gelde anlat doları napcak herşey pahalı oldu nasıl edecez napcaz derdinde mersin merkezde yapıyo deniz kuvvetlerinde 26 yaşında
Mersin ise Güvenli ve iyi bir yerdir diye tahmin ediyorum. Ya Allah düğün yapcakların yardımcısı olsun zaten düğün yapmak zordu iyice zorlaştı fırsatçılara gün doğdu. Her şeye zam yapıyorlar. Ama ben hala uygun mobilyacılar falan görüyorum
Altın da pahalı artık biraz orta yolu bulacaksınız canım şimdilik işinizi görür şeyler alın ileride sıkılırsan yenilersin eşyanı. Durumunuz olursa eşin ileride altınını da alır. Şu an durumu yoksa sen biraz isteklerini azalt o biraz daha çabalasın ailesi destek olsın artık bi şekilde orta yolu bulun. Tabi ailesinin imkanı varsa her şeyin en iyisini alsın ama düşündüğüne göre orta halliler sanıyorum.
Yani takısını alsın tabi ama sayıca biraz fedakarlık edebilir kız tarafı. Eşya yı biz modalife dan aldık mesela çok memnunum uygun ve çeşitli. Sizde o şekilde yapabilirsiniz mesela.fikir vereyim

Haklksın canım yok o konuda sıkı tı olmaz durumumuz neye yeterse o kadarı kafi fazlasında gözüm yok mersn rahat vala orası öylr evet orta halliler ama işte herşey kusursuz eksiksiz olsun istyo o yzden bi stres sinir fln bende şaşırdm kaldm fikrinizi alıyım dedim çok tşkür ederim canım benim. Senin eşinde askerde hala çok varmı

6 ayımız kaldı canm sizin kaç ay var
Şükür bebekle oyalanıyorum günler geçiyor
Ona zor oluyordur ama yansıtmadı pek. Görüntülü konuşma şansımız oluyor çok şükür
Askerlik kısalır mı diye bekliyoruz
Evlilik arefesi stres olabiliyor takma

Bizimde 7 ay canım. Haklısın vala eşine zor oluyodur ama ne güzel hissettirmiyo en azından seni de üzmüyo rabbim kavuşmayı nasipetsin inş hayırlısıyla. Takmıyorum artık canım olacagına varır herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…