- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Vallahi bizimde oyleee :) yolun sonu yok gittigi yere kadarr :)Bizim şafak epey uzun emekli olana kadar :))
Rabbim hayırlı kılsın ömrümüzü :)Vallahi bizimde oyleee :) yolun sonu yok gittigi yere kadarr :)
Amiinn aminn :)Rabbim hayırlı kılsın ömrümüzü :)
Merhabalar kızlaar aranıza yeni katıldım bende :) Askerim Çanakkalede ; ben İzmirdeyim. Şafağımız 257 :)
Hoşbuldum canım iyiyim şükürler olsun sizler nasılsınız??Hoşgeldin canım Allah kavuştursun öncelikle, nasılsınn :)) askerin gayet iyi ve sana biraz olsun yakın bir yerde :) zaman çabucak geçsin tez zamanda kavuşalım sevdiceklerimize inşallah :)
ins gelir o gunlerAz kalmış sizinki de canım acayip bir şey gerçekten ya :)
Hoşbuldum canım iyiyim şükürler olsun sizler nasılsınız??Tek tesellim azıcık da olsa yakın olması :) Şükür şu aralar şafak hızlı akıyor gibime geliyor ama bakalım inşallah böyle devam eder
Hep iyi olalım inşallah :) Sen nerede yaşıyorsun şafağınız kaç? :)Bişiler ile meşgul olunca zaman çabuk geçiyor canım :)) bizde iyiyiz Şafak attırıyoruz:)
O son günler yavaş geçse de geçiyor bir şekilde nişanlım geleli bir hafta olacak yarın bu bir hafta nasıl geçti anlamadım. Sanki hiç gitmemiş gibi oluyor :)ins gelir o gunler
Hep iyi olalım inşallah :) Sen nerede yaşıyorsun şafağınız kaç? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?