- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Bende iyi canım işteyim koşturmaca devam :))napalım canım 1,5 ay kurstan sonra işe başlamanın şokunu yaşıyorum :) sen ne yapıyorsun
Şafak 251
C Chharlotte iyiyim canım çalışıyorum işte sen nasılsın ne yapıyorsun? Kimse kalmadı topikte. Leyla üyeliğini mi iptal ettirdi biliyor musunuz?
Kizlar ne guzel sizin safaklariniz azalmis benim sevdigim daha gitmedi bile askere zor günler bizi bekliyor
Yok daha belli degil nisanda belli olucakmis umarim dogu cikmaz cok korkuyoruzZaman geçiyor canım hayırlısıyla senin sevdiceginde gider gelir inşallah nereye gideceği belli mi
Bence bu kararı ona bırak canım.. onlar da ailesi bu konuda onu da anla. Onlarla vakit geçirir sonra siz doya doya vakit geçirirsiniz..Kızlar daha yeni konuştuk biraz canım sıkıldı. Geldiğinde kendi evine mi gitsem sana mı gelsem diye bir şey dedi. Tamam ailesini de özledi ama bende çok özledim 10 ay oldu görmeyeli sizce nasıl olması daha iyi
Evet ona bıraktım ama ben otogardan onu bıraktığım yerden almak istiyorum. Hergün servis otogarın önünden geçiyor o kadar zor geliyor ki her gün o günü görüyorum.Bence bu kararı ona bırak canım.. onlar da ailesi bu konuda onu da anla. Onlarla vakit geçirir sonra siz doya doya vakit geçirirsiniz..
Bir süre ses etme bakalim. Bu soruyu sorduguna göre kararsız kalmış belki kendi dicek belli olmaz. Bence sen içini rahat tut hiç bunun icin canını sıkma canım olur mu. Bu aralar ben de çok dertliyimEvet ona bıraktım ama ben otogardan onu bıraktığım yerden almak istiyorum. Hergün servis otogarın önünden geçiyor o kadar zor geliyor ki her gün o günü görüyorum.
Onu da anlıyorum son zamanlar yaklaştıkça bir tuhaf oldu zaten. Bu kararsız kaldı bakalım kendi ne karar verirse artık. Senin niye canın sıkkın.Bir süre ses etme bakalim. Bu soruyu sorduguna göre kararsız kalmış belki kendi dicek belli olmaz. Bence sen içini rahat tut hiç bunun icin canını sıkma canım olur mu. Bu aralar ben de çok dertliyim
Evet canım bak buradaki kızlar da söyledi sonlara doğru biraz degisiyorlar. Hiç böyle sebepten sıkma canını. Genel olarak sorun yoksa aranızda cidden hiç dert etme. Tamam de geç.Onu da anlıyorum son zamanlar yaklaştıkça bir tuhaf oldu zaten. Bu kararsız kaldı bakalım kendi ne karar verirse artık. Senin niye canın sıkkın.
Şu anlık bir problemimiz yok gibi ama gereksiz gerginlikler oluyor. Artık bir an önce gelsin istiyorum izne de gelmedi o biraz zorladı galiba. Ama biliyorum ki bu günlerde bitecek.Evet canım bak buradaki kızlar da söyledi sonlara doğru biraz degisiyorlar. Hiç böyle sebepten sıkma canını. Genel olarak sorun yoksa aranızda cidden hiç dert etme. Tamam de geç.
Benimki daha askere gitmedi. Bu Kasım'da gitmek istiyor kararlı gidecek de. Genel olarak aramızda problem yok gördüğüm tek sorun aile bağları. Çok samimiler yedi kardeşler bir de her haftasonu toplasmalar. Geçen pazar şarjı bitmiş koca bir gün haber alamadim bende ipler koptu. En ufak hatasinda bağırıyorum. İki haftada bir buluşuruz. Aynı şehirdeyiz. Biz sekiz dokuz aydır beraberiz. Evlilikten bahsettim bugün tek dediği daha çok var daha çok var 25 yaşındayız ya. Sonra işte ailesine baya bağlı ben de hani bu bağların beni korkuttugunu söyledim konuşma gerildi falan. Şimdi iyiyiz ama en ufak birşey gözüme batıyor artık. Misal bugün buluşmusuz çok özlemişim yedik içtik sinemaya gittik dört saat falan geçirdik bana yetmiyor işte. Kalkmam lazım kardeşimle pazara gidicez. Ne bilim garip.. canımı çok sıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?