• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canimm nasilsin az kalmis masallah su gibi geçer zaman insallah. Allah hepinizi kavustursun insallah kizlar gercekten cok zor ama ben selamete ulaştım siz de ulasirsiniz insallahh :))))
İyiyim canım evet çok şükür az kaldı artık. Heyecan ve Özlem iyice arttı artık. Sen nasılsın canım

giphy.gif
ŞAFAK 61 TRABZON
giphy.gif

Bugün geldik Trabzon’a gezeriz yârimle doya doya yok küsmece darılmaca hak ederek geldik biz bu şafağa.

giphy.gif
ŞAFAK 60 TOKAT
giphy.gif

360 hiç değil, 260 değil, 160 hele ki hiç değil. Sadece 60 son 2 ay.

Şafak olmuş Tokat. Komutan askerimi askeriyeden at atmazsan geliyorum bak. Aman Allah’ım şafak yüzünden halime bak

Az kalmış. 58. Gelecekmiş falan filan. Bilmiyorum. Çok garip. Hem gelsin istiyorum hem de gelişi için hiç heyecanlı değilim

giphy.gif
ŞAFAK 59 TEKİRDAĞ
giphy.gif

Dağdan asker geliyor dağı taşı yıkıyor benim sevdiğim yârim artık bana geliyor.

Tekirdağ’ın ayçiçekleri. Tatlı şakır bülbülleri. Yaktı kavurdu beni. Sevdiğimin hasreti

giphy_s.gif
ŞAFAK 58 SİVAS
giphy_s.gif

Sivas altı çimdir aç kapıyı o kimdir zaten ben yaralıyım belki gelen yârimdir.

Şafak sayarken sensizlik bana azaptır yârim dönene kadar sabır ver bana ya rabbim.

giphy.gif
ŞAFAK 57 SİNOP
giphy.gif

Yârim gitti askere heyecanla bekleriz teskere şafağımız bugün Sinop’ta gezmekte

Askerimin yolunu gözlerim her gün güne güne eklerim tez gel yârim kavuşacağım günü beklerim.

Şafak 257
Bugün tanışmamızın 2. yıl dönümü ve bu sene yanımda değil. Askerliğin gözü kör olmayasıca. Bitmez bu şafak. :KK61:

Şafak 256
Dün geceden arkadaşları yola çıktı yanına gidiyorlar süpriz yapacaklar. Çarşıya çıktığında karşısında görünce çocukları şok olacak, çok sevinecek. Çok istiyorum ben de gitmeyi ama "Geri göndermesi zor oluyor üzülüyorum." diyip gelmemi istemiyor. 2 ayda bir gidecektim öyle planlamıştım, olmuyor sayesinde. Çok özledim çoooookkk.

Back