Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bence sen de gitmelisin çok güzel sürpriz olur

Bence sen de gitmelisin çok güzel sürpriz olur

Güzel olmasına olur ben de çok istiyorum da kendisi istemiyor işte. Onu düşünüyorum bir yandan dönerken ağlamamak için zor tuttu gördüm o yüzden üzmek istemiyorum. Biraz daha sıkıcam dişimi kız kardeşiyle giderim belki ilerde. Desteğin için teşekkür ederim.

daha sonra kullanıcak canım bundan kaynaklı çok şükür yarıladık bakalım zaman su gibi aksın geçsin hepimiz için

Merhaba asker yarenleri
Çok uzun zaman oluyor buraya girmeyeli şuan neden bilmiyorum yazasım geldi.. 93/1 asker yareniydim ben.. Hey gidi hey 5 sene once bu zamanlarda daha 13 gunluk askerdi sevdicegim Nişanlı olarak yolladim, geldikten 4 ay sonra evlendik. Şimdi 2,5 yasinda dünyalar güzeli bi kızımız var. Herşey sabretmek le basliyor, sonu çok güzel oluyor..
Demem o ki suan size gecmeyen zaman aslinda su misali geciyor.. Hepinizi Allah kavuştursun

Teşekkür ederim şu yazın bana nasıl moral oldu anlatamam zaman geçiyor çok şükür geçmediğini düşündüğümde askere ilk gidişi geliyor bide kalan safagimizi düşünüyorum gerçekten ne çabuk geçmiş diyorum :) inşallah tez zamanda kavustugumuzu da görürüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…