Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Terhi tarihi ne zaman belli oluyor kızlar. Bysa tatlıya bağladığınıza sevindim canım

Terhis tarihi son vakitlerde belli oluyor. Bizim geçen hafta belli oldu, çıktı alıp asıyorlar duvara.. Tam doğru şafaklarına da sistemden bakabiliyorlar zaten orada bilgisayardan:))

Kızlar ya konuyla alakasız ama benim 1 buçuk senelik bir ilişkim var sevgilim askere gitmeden önce evlenme teklifi etti ve gitti.İzne geldiği zamanda anneler tanıştı babamlarda sürekli ne zaman gelicek diye sıkıştırıyo bende bi gün inat ettim martta nişanımız olucak diye eğer olmaz büyük yemin etmiştim şimdi işin içinden çıkamıyorum ocak 24'te gelicek allahın izniyle ama şubatta işe giricek ben marta herşeyi sığdıramayız diye düşünüyorum ama mart olsun diye hem istiyorum hemde yemin etmiştim napıcam ben ya

Canim kismette ote yol yoktur marttada sigdirirsiniz herseyi merak etme ben 1 hafta icinde nisanlandim herseyimide cok guzel yaptim hani maddi yonden yetistiremeyiz diyosanizz orasini bilemem ama hersey kismet hayirlisi yemin ettim olmicak diye bise deme canim Allah korusun hadi saglik oldu bisey oldu olmadi. Rabbim hangi zaman dogru zamansa sizin icin o zaman olsun canini hic sikma :)

Bende 1 hafta içinde nişan yapmıştım belliydi ama hazırlıklar işler yüzünden başlanamamıştı son iki haftada nişanlığımı herşeyi hazır etmiştik. Herşey kısmet kısmetten öte yol yok derler elbet olur. Hem böyle işlerde Allah yardım ediyor gerçekten bende hiç birşey hazır değil nasıl yetişecek derken eksiksiz hallettim. Merak ettim stres yapıpta hasta olma

Mart diye kesin kez yemin etmek birazcık yanlış olmuş. Bizim kesin belirlediğimiz bazı tarihlerde hep bir şey çıktı ve olmadı, kısacası nasip her şey kuzum. Mesela belirlediğim bazı tarihlerde ben hep hasta oldum, bir problemim çıktı. Artık her şey için nasip diyorum. Allah ne zaman izin verirse hayırlı olacaksa o zaman olsun demek en güzeli ve en doğrusu. Ama zaten 1 ayda her şey hallolur, şimdiden maddi olarak hazırlıklara başlasanız ohoo rahat rahat yetiştirirsin. Kendini sıkıntıya sokma hiç, elbet yetişir. Benim ablam 3-4 günde hazırdı nişan için her anlamda. Sen şimdi bunun için strese girme ocak 24ü düşünüp mutlu ol:)))

Ben diyorum ki martın ilk haftası onlar tanışmaya gelse ikinci haftası biz gitsek isteme nişan bir arada olucak bizim

Oldum olucağım kadar zaten ya of

Kafam allak bullak sevgilimede ailesinede kızgınım çok kızgınım.Şuan telefonu açık olup rahat rahat konuşabilseydik kavga etmiştim kesin

Ben diyorum ki martın ilk haftası onlar tanışmaya gelse ikinci haftası biz gitsek isteme nişan bir arada olucak bizim
Sen bilirsin tabikidee ama ben hep su mantiktayim hersey icine sine sine olsun hic biseyi aceleye getirme gercekten sonrada cok pismann olursun. O ani doya doya yasa cunku her seyin farkli bi heycani var ki ben bunu nikahimdan sonra anladim. Benden sana tavsiye :)

Neden kızgınsın ki? Kavga çözüm değil kuzum, bu dönemleri tatlı tatlı geçirmeli insan..
En tatlı şekilde geçirdik çok güzel anlaşıyoruz ama ona defalarca madem yüzük taktın bana evlenme teklifi ettin gelin isteyin sen gelince nişan olur demiştim ailesi askerdeyken olmaz dedi bende hem aileme karşı hep azda olsa mahçup oldum çünkü herkes hep nerde ne zaman geliyo neden hala gelmiyolar diyip duranlar oluyo

Öyle yapmaya çalışıyorum ama bilmiyorum öfkelenmek istemiyorum ama öfkeleniyorum ister istemez

Bence üstüne gitmek yanlış kuzum, bu gibi durumlarda erkeğinde kendini hazır hissetmesi gerekiyor. Hem maddi hem manevi açıdan..yoksa Allah korusun evlenme düşüncesinden soğuyabilir baskıdan dolayı. Ailen neden bu kadar acele ediyor ki? Daha yaşın da küçük. Askerlik bittiği gibi zaten her şey sırasıyla olur, mahçup olacağın zerre durum yok inan ki..İnsanlar zaten hep konuşur.. mühim olan sizin ikinizin huzuru..

Canım bak bunlar en güzel zamanlarınız.. şimdi emek verip beklediginiz, binbir zorlukla geçirip, sonunda kavusacaginiz bu sürece bence şuan bu gerginliği ekleme derim... İkiniz de birbirinizi seviyorsunuz, evlenmek istiyorsunuz en doğru zamanı da Allah bilir.. milletin ne dediğini boşver onlar hiç susmaz. Sizin için en hayırlı zaman ne zaman ise o zaman olsun, Mart olmaz Nisan olur, Mayıs olur hem havalar da sicaklasmis olur :) yeter ki birlikte olun sevginizi diri tutun :)

Canım biz doğuluyuz mardinliyiz yani askerde diye bişey demediler ama askerden sonra hayırdır neden gelmiyolar diye sorgularlar bunu düüşünüyorum bende martta olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…