Kizlar aradim santral komutana bagladi komutandan korktum resmen cok sertti sonra askerimi cagrtti cephanelige gitmis ogleden sonra ararsinz bi daha dedi tamam dedm ama komutana niye baglandiki telefon anlamadim ben ya kizar mi acaba
Bilmiyorum tekrae aradim simdi hat mesguldu Allahim resmen sapik oldum ya bi daha hat mesgulse nasil aricamAllah Allah, santral niye komutana bağladı ki? Çok saçma, ilk defa böyle bir şey duydum. Komutan olduğunu mu söyledi açan kişi? Belki erdir diyeceğim de.. ara kuzum öğleden sonra, niye kizsin.. haksiz olan kendini merak ettiren o.. açsın madem teli
Bilmiyorum tekrae aradim simdi hat mesguldu Allahim resmen sapik oldum ya bi daha hat mesgulse nasil aricam
Tekrar mesgul dedi.. ay napicam bilmiyorum delircem yaSapıklıkla alakası yok, ben olsam bin kez aramıştım hiç de gocunmam. Ne kadar inat seninki yahu, insan telefonu kapalı nasıl durur günlerce
Tekrar mesgul dedi.. ay napicam bilmiyorum delircem ya
bu inat neyin inadı böyle yaTekrar mesgul dedi.. ay napicam bilmiyorum delircem ya
Ay kuzum ya arkadaşına mı yazsan acaba şimdi tepkisi ne olur bilemiyoruz kiTekrar mesgul dedi.. ay napicam bilmiyorum delircem ya
Napim smdi ariyimmi bir daha sizceAy kuzum ya arkadaşına mı yazsan acaba şimdi tepkisi ne olur bilemiyoruz ki
sen askeriyeyi tekrar ara baktın ulaşşamıyosun sonra arkadaşını araNapim smdi ariyimmi bir daha sizce
Surekli mesgul caliyor anlamiyorumsen askeriyeyi tekrar ara baktın ulaşşamıyosun sonra arkadaşını ara
Bilerek mi acmiyor santralsen askeriyeyi tekrar ara baktın ulaşşamıyosun sonra arkadaşını ara
Santral niye surekli meşgul olur kizlar
Evet kapali elimden baska hicbisi gelmiyo askeriyeyi aradim tekrar bu sefer çalıyor acmadi santral sabah komutani ordayken orda olsaydi iyiydi ama maalesef baska elimden bisi gelmiyorTelefonu açık bıraktılarsa meşgul çalar hep, yoksa mümkünatı yok hep meşgul çalmasının.. Hala teli kapalı mı ya
canım bişey olmaz bence o konuyu dert etme ama bu kadarda olmaz yani el insaf seni bu kadar habersiz bırakıcak kadar kötü bişey geçmemiş aranızda sonuçta. Bence sen ona güzel sakin ama laf sokmalı bi mesaj at yaptığının farkına varsın yazık değil mi sana benim içim acıdıKizlar ben simdi askeriyeyi aradim bikac kez ya sıknti olmaz dimi boyle en son caldi acmadilar bide yani bilerek mi acilmadi kafama takildi o santral
Aynen oyle merakta etmeye basladim baska bisiymi var diye cumartesiden beri kapali yacanım bişey olmaz bence o konuyu dert etme ama bu kadarda olmaz yani el insaf seni bu kadar habersiz bırakıcak kadar kötü bişey geçmemiş aranızda sonuçta. Bence sen ona güzel sakin ama laf sokmalı bi mesaj at yaptığının farkına varsın yazık değil mi sana benim içim acıdı
Canım ben de tam ne yaptın diye bakım dedim disardaydim bugun. Demek ki şuan orda genel bir problem var. Söylemiş de arkadasi. Bence artık onun aramasıni bekleArkadasi yazdi ki yenge ben seni aramasini soyledim tamam dedi gerisini bilmiyorum hepimizn gercekten psikolojisi bozuk az kaldi ama yazdi
Zaten daha napiyim ki yani cocukla bile kanka oldum ayip oldu utandim napiyim baska bir sekilde ulasamiyorum anlasin o da halimiCanım ben de tam ne yaptın diye bakım dedim disardaydim bugun. Demek ki şuan orda genel bir problem var. Söylemiş de arkadasi. Bence artık onun aramasıni bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?