Hayir hic değildir normalde olsa sacmalama askim ya falan der konuyu kapatir yani cidden anlam veremedim dedigm gibi damarina bastim gittiğinden beri ucaktan inince goriyim hemen seni diyip diyip duruyorO da zaten senin gideceğinden emindi..ki hala emin, emin ol..Yapmak istediği şey, kendisini merak ettirerek seninle konuşmayarak sana ceza vermek..ceza kelimesi de itici oldu ama, yani hatanı anlamanı istiyor.. Ben ciğerini biliyorum artik benimkinin, ayni böyle düsünüyor kapattiginda.. Normalde de alingan midir ki?
Ya benim aklima sabahtan kayinvalideme gitmek geldi hani annesi sonucta ona aratip mecbur açicak telefonu ama kadinada anlatmam dogru olurmu onu düşünüyorumYarın telefon geldiğinde akraba diyeceksin ya onun aklına ışık hızıyla gelmez hemen :) erkeklerin beyni biz kadar hızlı çalışmıyortatlı minnoş bir sesle konusursun,
Hayir hic değildir normalde olsa sacmalama askim ya falan der konuyu kapatir yani cidden anlam veremedim dedigm gibi damarina bastim gittiğinden beri ucaktan inince goriyim hemen seni diyip diyip duruyor
Bilemedim ki canım. Simdi kv e de durumu açmak ne kadar doğru olur ki, gereksiz yere büyüyebilir deYa benim aklima sabahtan kayinvalideme gitmek geldi hani annesi sonucta ona aratip mecbur açicak telefonu ama kadinada anlatmam dogru olurmu onu düşünüyorum
Yok kuzum hic iletilmedi ve askerde zaman geçmez mac falan takip ediyor normalde hani android mutlaka kullaniyor o kadar sasirdimkiAynen damari bu demekki..en hassas noktasi sensin tabi ki. Mesajlarin iletilmedi hic degil mi? Acaba acip kapatiyor mu diye düsündüm de..
Ama aramiz bayagi iyi hani bilir kavga ettigimzde falan yakinz baya yaniBilemedim ki canım. Simdi kv e de durumu açmak ne kadar doğru olur ki, gereksiz yere büyüyebilir de
Yok kuzum hic iletilmedi ve askerde zaman geçmez mac falan takip ediyor normalde hani android mutlaka kullaniyor o kadar sasirdimki
Ya telefona gelmeyip ben aricam falan ayagi yaparsa santraldekilere cidden o zaman daha cok uzulurum yani ondan annesi mantikli geldi bilmiyorum ki sabah ola hayrola ama bu kadar uzatmanin manasi ne ya anlamadim yarin açar mi telefonunu sizce sabahtan falanO zaman gercekten cok üzülmüs ve alinmis kuzum. Aslinda büyüyecek bir mevzu degil fakat kendisi hem doguda, hem izinlerini kullanmamis hem de carsiya da cikamiyor degil mi? Bunlari hesaba katinca o psikolojiyle boyle yapmasi bir nebze normal geliyor. Tutunacak dali sensin cünkü.. Onceki mesajda yazmissin kayinvalideme gidip anlatsam mi diye. Bence mevzuyu kavga sebebinizi ayrintilariyla anlatma, “merak ediyorum telefonu kapali ulasamiyorum” de kayinvalidene.. o zaten hemen arar orayi. Ki annesinin merak etmesi cok dogal bir durum. Ama kayinvalideye gerek kalmadan senin araman daha basit diye düsünüyorum..
Telefonu açmak zorunda çünkü iletişim kurduğu ailesi var ve dediğin gibi zaman geçirmek için takılacak. Açtığını farkettiğinde o aramazsa ararsın müsaitse açar muhtemelen, trip atmadan konusursun. Ama acmazsa ki bence düşük ihtimal annesine anlatirsin çok detaylandirmadan konuşursunuz ama bence sen ara gelmeyeceğini sanmıyorum..Ya telefona gelmeyip ben aricam falan ayagi yaparsa santraldekilere cidden o zaman daha cok uzulurum yani ondan annesi mantikli geldi bilmiyorum ki sabah ola hayrola ama bu kadar uzatmanin manasi ne ya anlamadim yarin açar mi telefonunu sizce sabahtan falan
Ya telefona gelmeyip ben aricam falan ayagi yaparsa santraldekilere cidden o zaman daha cok uzulurum yani ondan annesi mantikli geldi bilmiyorum ki sabah ola hayrola ama bu kadar uzatmanin manasi ne ya anlamadim yarin açar mi telefonunu sizce sabahtan falan
Belkide arkadasina falan yazmam daha cok sinirlendrdi ya bu kadar yapmaz hic bilmiyorum canim insallah konusabilirizTelefonu açmak zorunda çünkü iletişim kurduğu ailesi var ve dediğin gibi zaman geçirmek için takılacak. Açtığını farkettiğinde o aramazsa ararsın müsaitse açar muhtemelen, trip atmadan konusursun. Ama acmazsa ki bence düşük ihtimal annesine anlatirsin çok detaylandirmadan konuşursunuz ama bence sen ara gelmeyeceğini sanmıyorum..
Annesiyle konustum telefonu kapalo falan dedi evet kapatmis dedim anlatmadim bisiy. Annesine soyletebilirim onemli falan diye cunku ben olursam blof yaptigmi anlar yani bilmiyorum bi yandanda kendi haline birakmak daha mi iyi belkide kafa dinlemek istiyordur yaniAradiginda cok acil diye belirtirsen mutlaka gelir. Ama böyle bir endisen varsa annesi tabi daha mantikli kuzum, her sekilde o telefona cikacak annesi olunca. Belli ki cok alinmis, o yüzden yarin sabahtan acmayabilir, iki günü tamamlayacak herhalde böyle. Ki insaallah acar kuzum da rahatlarsin.. Annesi de merak etmistir aslinda zaten, belki kadin ariyor o da ulasamiyor ailesini düsünseydi hic yoktan bari..Yakin olsaydi sehirler giderdin ziyarete yada hic olmadi kargo yollardin gönlünü almak icin..
Annesiyle konustum telefonu kapalo falan dedi evet kapatmis dedim anlatmadim bisiy. Annesine soyletebilirim onemli falan diye cunku ben olursam blof yaptigmi anlar yani bilmiyorum bi yandanda kendi haline birakmak daha mi iyi belkide kafa dinlemek istiyordur yani
Ben duramamki saka yapmiyorum ulasamazsam bi bakmisim ucaga binmisim sonunu dusunmem yani huyum kurusun :) ben en iyisi annesine soyliyip bi deniyim oyle arayalim..Daha da acmazsa zaten annesi sen demeden arayacaktir orayi. Benim annem bin kere arardi abim askerdeyken, dogudaydi. Öyle de olabilir kuzum belki birazcık uzak kalmak ona daha iyi gelecektir. 18 gün ona 180 gün gibidir, sona yaklastikca gecmiyor sanki. Ama icin rahat etmeyecek ulasamadikca, o yüzden yine sen elinden geleni yap. Her seye ragmen yine konusmazsa o zaman birakirsin kendi haline, zaten iki bucuk hafta sonra tamamen yaninda olacak...
Ben duramamki saka yapmiyorum ulasamazsam bi bakmisim ucaga binmisim sonunu dusunmem yani huyum kurusun :) ben en iyisi annesine soyliyip bi deniyim oyle arayalim..
Az önce dua ettim senin için canım :) içini ferah tut olur mu yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)Ben duramamki saka yapmiyorum ulasamazsam bi bakmisim ucaga binmisim sonunu dusunmem yani huyum kurusun :) ben en iyisi annesine soyliyip bi deniyim oyle arayalim..
Canım ne yaptın aradı mı açtı mı telefonu ?Ben duramamki saka yapmiyorum ulasamazsam bi bakmisim ucaga binmisim sonunu dusunmem yani huyum kurusun :) ben en iyisi annesine soyliyip bi deniyim oyle arayalim..
Canım adı üstünde komutan o, komutan dediğin öyle olur ki :) neden bağlandığı hakkımda bir fikrim yok. Niye kızsın ki. Kızmaya hakkı yok hem telini acsaymis o daKizlar aradim santral komutana bagladi komutandan korktum resmen cok sertti sonra askerimi cagrtti cephanelige gitmis ogleden sonra ararsinz bi daha dedi tamam dedm ama komutana niye baglandiki telefon anlamadim ben ya kizar mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?