Biliyorum şafaklar azalınca özlemde büyüyor ama artık son bir buçuk ayınız kalmış.ne çok özledim bir bilseniz
kavuşmamıza son 45
Selam kızlar, ne zamandır takip ediyorum burayı. Ne güzel,çoğunuzun az kalmış hayırlısıyla kavuşursunuz insallah :) ben de birkaç aya aranıza katilirim. Birkaç ay dedigim Mayıs ya da Ağustos.. şimdiden düşündükçe kalbim sıkışıyor... Şimdi bile biraz mesaja geç cevap alınca kötü oluyorum huzursuz oluyorum. O zaman ne yapicam bilmiyorum herhalde kafayı yerim. Sizler bu süreçte neler yaptınız, nasıl hissettiniz? Bir de bu haberleşme olayı nasıl oluyor
Selam kızlar, ne zamandır takip ediyorum burayı. Ne güzel,çoğunuzun az kalmış hayırlısıyla kavuşursunuz insallah :) ben de birkaç aya aranıza katilirim. Birkaç ay dedigim Mayıs ya da Ağustos.. şimdiden düşündükçe kalbim sıkışıyor... Şimdi bile biraz mesaja geç cevap alınca kötü oluyorum huzursuz oluyorum. O zaman ne yapicam bilmiyorum herhalde kafayı yerim. Sizler bu süreçte neler yaptınız, nasıl hissettiniz? Bir de bu haberleşme olayı nasıl oluyor
Canım benim ne güzel uzun uzun yazmışsın :) şuan sen anlatırken böyle kafamda bir canlandirdim da, cidden güzel heyecanlar ya.. :) şimdi bile trip atıyorum geç cevap verince bazen, yani çoğunda haksizim ama o zaman böyle de çok konusamicaz düşündükçe işin içinden çıkamıyorum ona da söylüyorum . Lisans mezunu canım kısa yaparım diyor tabi bir ters durum cikmazsaMerhaba.. :) Mayıs/Ağustosa kadar bol bol doya doya gezin, bir şeyler yapın. Sonra çok özleniyor en ufak bir şey bile:) İlk aylar gerçekten zor geçiyor, fakat sonra insan alışıyor. Mesela ilk kamuflajlı fotoğrafını attığında o heyecan, o his çok güzel.. Ya da mesajlaşmalar.. çok tatlı oluyor. Hele yemin töreni.. hepsi çok gurur verici inan ki.. Alışana kadar zorlanabilirsin ama zaman durmuyor geçiyor.. Haberleşme konusu ise, yerine bağlı fakat günde en az 2-3 kez konuşursunuz. Akşam 6dan sonra çoğu yerde boş olurlar, sadece yat iştiması kalır. Rahat rahat konuşursunuz akşamları. Uzun dönem mi peki?:)
Heh işte kalbimi sıkıştıran da o.. ya kötü bir yer çıkarsa... Şimdi arayamicak, haberlesemicez ilk zamanlar bir de kötü bir yere düşerse, hep bunları düşünüyorum.. tabi biliyorum erken ama :) bu yaza niyetli gitmek için, Şubat diyordu hatta ben engel oldumCanım insan alışıyor mecburen.. İlk başlarda zor oluyor kendini boşlukta gibi hissediyorsun ama ilk 1 ay iletişim sorunu oluyor eğer yanına telefon almazsa tabi.. Biz cesaret edemedik acemilikte telefon götürmeye o yüzden iletişim sıkıntımız oldu ama sonrasında telefon alınca gayet iyi iletişim kurduk kuruyoruz da aslında önemli olan baktığında iletişim değil de nerede oldugu inşallah hayırlı bi yer olur sizin için.. onun iyiliği senin iyiliğin oluyor çünkü
Heh işte kalbimi sıkıştıran da o.. ya kötü bir yer çıkarsa... Şimdi arayamicak, haberlesemicez ilk zamanlar bir de kötü bir yere düşerse, hep bunları düşünüyorum.. tabi biliyorum erken ama :) bu yaza niyetli gitmek için, Şubat diyordu hatta ben engel oldum
Canım benim ne güzel uzun uzun yazmışsın :) şuan sen anlatırken böyle kafamda bir canlandirdim da, cidden güzel heyecanlar ya.. :) şimdi bile trip atıyorum geç cevap verince bazen, yani çoğunda haksizim ama o zaman böyle de çok konusamicaz düşündükçe işin içinden çıkamıyorum ona da söylüyorum . Lisans mezunu canım kısa yaparım diyor tabi bir ters durum cikmazsa
Sağol canım benim :) dediğin gibi hem iş hem evlilik önünde bir engel askerlik ve kaçış yok. Ama ona kıyamıyorum, zor bir yer çıkarsa diye korkuyorum.. ama hayırlısı :) sağol canım mesajın için inşallah sen ve diğer yarenler de en kısa sürede askerlerine kavuşur :)Canım askerlikten kaçış yok mecburen yapacak ne kadar ertelerseniz sizin için o kadar zor olur herşey en basitinden iş için evlilik için genelde askerliğini yaptın mı sorusu soruluyor.. Kısa dönem olacaksa acemi ve usta birliği önceden belli oluyor sizin için en hayırlısı ne ise o olsun canım herşey olacağına varıyor kendine stres yapmamaya çalış seni şuan çok iyi anlayabiliyorum bol bol dua et sadece csnım :)
Kısa dönem çabuk geçer diye ben de kendimi avutuyorum ama bir ara uzun yaparım diye tutturmustu inşallah onu kafasından atmıştır :) bakalım benim o günlere daha çok var şimdiden Şafak sayar gibi hissettim ahahaAskerde işler değişecek, yazmak istese de yazamadığı durumlar çoook olacak. İştiması,yemeği,nöbeti,banyosu, kantin sırası:)) Ama akşam olunca rahat rahat konuşursunuz. Biz pek mesajlaşmıyoruz ama her akşam telefonda konuşuyoruz. 1000 dakika var, ayın sonunda bitmiş oluyor. Yani konuşamam diye hiç sıkıntı yapma:) Hem kısa dönem hemen geçer biter:)
Sağol canım benim :) dediğin gibi hem iş hem evlilik önünde bir engel askerlik ve kaçış yok. Ama ona kıyamıyorum, zor bir yer çıkarsa diye korkuyorum.. ama hayırlısı :) sağol canım mesajın için inşallah sen ve diğer yarenler de en kısa sürede askerlerine kavuşur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?