Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Çarşıda olsa da aynı süre göreceğim birlikte olsa da bir koca gün iyi bence de. 1 ay iyi durmuş seninki. Keşke benimki de öyle durabilse geldiğinde. Bugün akşam aradı bulunduğu yerde izinlerini kullanmak mecburiymiş. Kullanmak zorunda kalacakmış yani. İnşallah usta birliğine gittiği gibi acı olmaz bu gidişi de. O kadar çok özledim ki şimdiden iple çekiyorum ocak ayının gelmesini.

Askerimin koğuşundaki biri uyuz olmuş ya. Yarın hepsini hastaneye götüreceklermiş ya nasıl oluyor ki

Uyuzlu olan hava değişimi alır sizinkilerde bir şey yoksa askerlik yapmaya devam. Benim askerim de acemideyken biri uyuzlu olmuş çocuğun adı uyuzlu kalmış hava değişimi almış kebap valla.

Uyuzlu olan hava değişimi alır sizinkilerde bir şey yoksa askerlik yapmaya devam. Benim askerim de acemideyken biri uyuzlu olmuş çocuğun adı uyuzlu kalmış hava değişimi almış kebap valla.
Hava değişimi iyiymiş ya ne güzel benimkine de bir hava değişimi verseler keşke:)

İlk defa duydum izinlerin mecburi olarak kullanılmasını..Bu askerin kendi insifiyatinde aslında. Hiç de kötü olmazsın öyle düşünme, öyle güzel oluyor ki. O izin günlerinin tadı bambaşka. Dolu dolu geçirme fırsatınız olursa çok musmutlu olursun, yine yolcu ederken birazcık şıpır şıpır ağlayabilirsin ama gittikten sonra özlem biraz daha dindiği için çok daha kolay geçiyor. Ocağa ne kaldı ki hem, sen ocağa odaklan ilk önce daha hızlı geçsin..

Bence de çok saçma istemiyorsak kullanmayız. Askerde mantık yok diye boşuna demiyorlar. 1 ay 2 gün sonra sevdiceğimin yanındayııımm Benim korktuğum da tekrardan giderken ağlamak işte. Bir an önce hepimiz teskereleri alır da kavuşuruz inşallah askerlerimize.

ŞAFAK 328
MEHTAP 31 Normalde mehtap askerlerin izne geleceği güne dense de bizim gideceğimiz güne de denmeli o yüzdeeeeeenn sevdiğime gitmeme çok az kaldı şafağı mehtap saya saya bitireceğizz.

sevdiceğin nerde görev yapıyordu canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…