- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
İşte ara ara değişiyor ama üst devreler Gidince az da olsa rahatladı artık telefon cezaları olmuyor hiç değilse. O bile bize baya faydası oldu. Amin canım bir an önce bitseydi hayırlısıyla tek isteğim o şimdiYarenlik böyle bir şey, tüm duygular bir aradaaskerin rahat mı yerinde, nasıl gidiyor? Allah bizimde onların da yardımcısı olsun inşaallah..
Evet istanbulun trafiği çok kötü direk Çorlu’da havaalanına bulunduğun şehirden uçak seferi yok mu öyle de rahat gidebilirsin trafikte çekmezsin dur kalk
İşte ara ara değişiyor ama üst devreler Gidince az da olsa rahatladı artık telefon cezaları olmuyor hiç değilse. O bile bize baya faydası oldu. Amin canım bir an önce bitseydi hayırlısıyla tek isteğim o şimdi
Kızlar size bişi sormak istiyorum Ekim aylarında Muğla sıcak olur mu sizce balayı için otel bakıyorum bi oteli çok beğendim ama Ekim ayında sıcak olur mu o kafama takıldı yani güneşten, sıcaklıktann çok faydalanamadıktan sonra bi anlamı yok o kadar para vermenin gitmenin falsn
Oooo level atladın kuzum, bende daha nişan bile yokBiz geçen yıl ailecek eylül sonu muğlaya tatile gidip iki hafta kalmıştık, hava sıcaklığı sürekli 22/28 derece arasında gidip geliyordu. Çok sıcak değil ama asla soğuk olmadığı kesin yani.
Gidip görmen gerçekten çok iyi olur, ikinizde moral depolamış olursunuz.Her 2 ayda bir heyecanlanıp heveslenirsiniz böylelikle daha çabuk vakit geçmiş olur.. Evet haftasonları özellikle pazar günleri rahat rahat görüşürsünüz, benim sevgilimin olduğu yerde akşam 6ya kadar ziyaretçi saatleri, diğer yerlerin saatini bilemiyorum ama haftasonu ziyaretçiler epey bir süre görüşebiliyorlar. İzne gelmeyecek mi peki? :)
Uçak baktım ca ım ama aktarmalı gidiyor ankaraya gidiyor önce sonra çorluya geçiyor bir gününü alıyor gitmek :/
benim ki ankara polatlıda ama ben mardinliyim :)mardin il jandarma sizinki nerde
Eveet böylelikle belki daha çabuk geçer zaman şimdiden gideceğim günü sabırsızlıkla bekliyoruuumm.Ben de akşama kadar görüşebileceklerini biliyorum acemideyken diğer askerlerin ziyaretçileri geliyormuş. Yemin törenine gittiğimizde de yanlış görmediysem kapıda 5'e kadar yazıyordu. İzne gelip gelmeyeceği muamma bir gelirim diyor bir gelmem erken çıkarım diyor. Bana kalsa gelmesin istemiyorum. 1 hafta sonunda ayrılması çok zor oluyor. Ben ki iş yerinde ağlamam ne olursa olsun demiştim seneler önce geçen cuma usta birliğine giderken iş yerinde ağladım sabahtan öğlene kadar. Çok zor çooook bu yüzden istemiyorum ben gelmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?