Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor. Bana artık zaman durdu gibi geliyor. Günleri haftaları karıştırır oldum. Hele bu kasım ayı bir türlü bitmek bilmedi. Önümdeki aylara bakıp gelmesini beklemek çok zor ya. Ben çok özledim bir gelse diyorum hep. Her gün servis otogarın önünden geçiyor onu bıraktığım an geliyor gözümün önüne her sabah. Dayanmaya çalışıyorum ama bazen de kendimi bırakıveriyorum böyle. Tamam belki izne gelip gittiğinde daha kötü olacağım ama hiç değilse bir kez daha sarılıp yanımda olacak. İnstegramda izne gelen askerleri görüyorum o kadar özeniyorum ki keşke diyorum benim askerim de gelse. Biraz içimi dökeyim dedim.

Benim sevdiğimde son 5 ay kala izne gelmişti. Hep diyorum iyi ki gelmiş.. ayriyetten izin harici 15 gün daha burada kalabildi raporla. Şimdi 2 ay kaldı geldiği ve özlemimizi biraz da olsa giderebildiğimiz için su gibi geçti..Acemiden ustaya yollarken çok üzülmüştüm nasıl ağlamıştım, ama bu izinde yollarken gülüşe gülüşe gittik otogara çünkü çok çok çok iyi geldi:) En azından bir hafta kullanabilir çok iyi geliyor inan ki.. Ama hiç istemiyorsa da zorlama, 2 hafta erken gelir. Ki gelemese de hiç üzülme şafağı bitiriyorsunuz valla 365den düşmüş insansın bu mu bitmeyecek geleceği günü düşünüp tatlı tatlı hayaller kur. Ne giysem, ona ne yapsam, nerelere gideriz gibi gibi, böyle bana çok daha hızlı geçiyo

Gelip tekrardan gitmesi daha zor. Eğer şansın varsa sen git yanına öyle görüş. Benim askerim de şuan dağıtım izninde cuma günü usta birliğine teslim olacak ve her sabah nasıl ayrılacağım diye gözlerim doluyor. Tekrardan ayrılması gerçekten zor oluyormuş söylüyorlardı da ihtimal vermiyordum özlem gideririz diyordum, giderilmiyor. Aklın hep gideceği zamanda oluyor. Keşke dağıtım iznine gelmeseydi diyorum. Bundan sonra gelir mi ailesi için bilmiyorum şimdilik gelmeyeceğim diyor 6 ay sonra bakacakmış. Gelse de gelmese de 2 ayda bir gitmeyi düşünüyorum. Gerçekte şansın varsa bu kadar üzme kendini sen git. Allah yardımcımız olsun sağ salim dönmelerini nasip etsin tüm askerlerimizin inşallah.

usta birliğindeyken 6 7 ay sonra izne gelirim demişti ben tabi öyle deyince mutlu olmuştum. Sonra karar değiştirdi keşke gelse eminim bize de iyi gelecek ama beni bir daha bırakmak istemiyormuş. Sabredeceğim mecbur ama artık Özlem iyice büyüyor gözümde günler

Keşke şansım olsa da gitsem şimdiye iki kez gitmiş olurdum herhalde gittiği yer bizden uzakta hem çalışıyorum hemde annem izin vermez böyle olunca bir bekliyorum işte bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…